+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 7 / 94 İlkİlk ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 17 57 ... SonSon
Toplam 1409 mesajın 91-105 arasındakiler
Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    merhaba sorum olcaktı..

simdi ben meslek lisesine giden bir ögrenciydim lise 1de kaldım tekrar yaptıktan sonra lise 3 kadar geldim istegimle lise 3 ten tastik namemi aldım ve acık liseye kayıt olmaya karar verdim... yaşım 19 oldu ben acık liseye kayıt oldugumda askerligimi erteleyebiliyormuyum ? tecil işlemi yapılıyormu ? lütfen bana biri net bi cevap versin...

eger erteleniyorsa meslek lisesinden okulu bıraktıgım için düz lisedenmi kayıt olmam iyi olur yoksa gene meslek lisesindenmi kayıt olmam dogru olur yardım edin ..

malesef açıktan okumakla askerlikk tescill edilemiyorr.... bu arda 2 senden fazla aynı bölümden okuyann öğrencilerr alann değiştiremiyorr zatenn okuduğunuzu okumuşsunuz neden acıkk liseye girdinizkii? yanii düzliseye geçmeniz imkansızz bu arad buu sorunuzu daha detaylıı cevapp almak istiyorsann www.aol.meb.gov.tr bölümünden çağrı merkezine bu soruyu maiille yoolayıp cevabınızı alabilirsinizz...ama değimm gibii benimm söyledikklerimm cıkcakk

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: beyazgeceler Mesajı Gör
    ricaederimm ...herkese burda birazda yardımcı olmuşsam ne mutluu banaa ... eğer dahada sorularınız varsa hiç cekinmeden yazınn benim bildiklerimsee ben zatenn seve seve yazacamm.... kaydınız hayırlı olsunn başarılar dilerimm sizeenott: ders secimmlerinizi fazla bekletmeyinn ne kadar cabuk seçseniz kitaplarını okadar cabuk alıp calışabilirsinizz
    ahh ahh güzel not vermişsindee ben bu dönem geometri1 ve geometri2yi ortak ders duyurusundan önce konularına bakıp seçmiştim bunları yaparım diye kitaplarıda aldım sonra bi baktım ortak ders olmuş neyse ben seçtim zaten dedim çok iyi çalışmıştım sınavda şok oldum meğer konularda değişmiş ben açıları beklerken karşıma koordinat çıktı ertesi günde geometri 2 de üçgen yerine çember !!!geometri2 yi salladım ondan kesin kaldım geometri1 de allaha kalmış inş geçmişimdir yani bana ders oldu aceleci davranmayın bu da benim notum olsun

melek abla ve diğer arkdaşlar www.aol.meb.gov.tr giremiyorum siz de de öyle mi ingilizce birşey açılıo 23-24 ocak 2010 sınav soruları çıkmış oraya bakamıorm napcaz ??

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: asi93 Mesajı Gör
    ahh ahh güzel not vermişsindee ben bu dönem geometri1 ve geometri2yi ortak ders duyurusundan önce konularına bakıp seçmiştim bunları yaparım diye kitaplarıda aldım sonra bi baktım ortak ders olmuş neyse ben seçtim zaten dedim çok iyi çalışmıştım sınavda şok oldum meğer konularda değişmiş ben açıları beklerken karşıma koordinat çıktı ertesi günde geometri 2 de üçgen yerine çember !!!geometri2 yi salladım ondan kesin kaldım geometri1 de allaha kalmış inş geçmişimdir yani bana ders oldu aceleci davranmayın bu da benim notum olsun
    valla geometrii 1 ve 2 de sorunn cıkarıyorsanızz işinizz zorrr daha bunuu 3 4 5 6 7 8......... varrr bide gell ban sorr bende seninn gibi ...lanımm biddee eşit ağırlıkkk sen en iyisi buzluu birr ayrann iççç üzülmene gerke yokk o derstenn muaff olsanda seninn içinn iyiii

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: Nurulayn91 Mesajı Gör
    melek abla ve diğer arkdaşlar www.aol.meb.gov.tr giremiyorum siz de de öyle mi ingilizce birşey açılıo 23-24 ocak 2010 sınav soruları çıkmış oraya bakamıorm napcaz ??
    hafta sonlarıı genellikle öyle oluyorr.... hafta içinii bekle olmassa siteme daha geçmeişsinizz demkkii

benim alanım sözelll) bir dönemim kaldı)) ayranla geçmiyo yaaaniii)

ozamnn dahah ne duruyorsunnn cıkk balkonaaa göbekkkk atttt ağlayıpp haykıramna gerek yokk.... gerçeğii biz acık lisede okuyann öğrencilerdenn 1 dönemim tek kaldı kelmesinii cokk duydukk

yok yok gerçekten bi dönem kaldı bitiyo inş ygsye hazırlanıyorum

iii ozmann allahh sana gönlüne gçre versinn işşalahh şlk senende kazanırsınnn

saol valla moral geldi inş

ne olmayıı düşünüyonn

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: beyazgeceler Mesajı Gör
    malesef açıktan okumakla askerlikk tescill edilemiyorr.... bu arda 2 senden fazla aynı bölümden okuyann öğrencilerr alann değiştiremiyorr zatenn okuduğunuzu okumuşsunuz neden acıkk liseye girdinizkii? yanii düzliseye geçmeniz imkansızz bu arad buu sorunuzu daha detaylıı cevapp almak istiyorsann www.aol.meb.gov.tr bölümünden çağrı merkezine bu soruyu maiille yoolayıp cevabınızı alabilirsinizz...ama değimm gibii benimm söyledikklerimm cıkcakk
    teşşekürler.. peki ben simdi tastiknameyle düz bi liseye gidip kayıt yaptıramazmıyım ? ne yapcam ben ozaman okıyamıcakmıyım ?

valaa sanmıyorumm düzliseyee artıkkk geçemezzsinizz melekk abladann duymuşştumm belii zmana kadar alann değiştirlmiyorr artıkk bencee okula tekkrar kayıt yapabilsenizzz okulunuza gidin yapamazzsanızz kaldığınızz yerden acıktan okuyunn şuann kaçç krediniz varrr?

ya türkçe öğretmenliği istiyorumdaaa inş olur ya

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    olur olurr merakk etmeeeee sonuçtaaa burasıı türkiyeeee

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 7 / 94 İlkİlk ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 17 57 ... SonSon

LinkBacks (?)

Başlığın Etiketleri

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı