+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 55 / 94 İlkİlk ... 5 45 51 52 53 54 55 56 57 58 59 65 ... SonSon
Toplam 1409 mesajın 811-825 arasındakiler
Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaşım tebrik ederim seni ve mezun olan herkezi inş. bi ek sınav daha yaparlarda 4 kredi için bizde 1 yıl beklemek zorunda kalmayız...hayır dönem sınavı değil sümeyye ek sınav yapılı geçen yıl 3 tane ...biz yinede mail atalım çağrı merkezine..

arkadaşlar zorunlu dersim yok benim yinede mezun olmam gerekmiyormu?

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler
    Üye
    Son Giriş
    07.02-2012
    Saat
    11:33
    Yaşadığı Yer
    ŞANLIURFA / CEYLANPINAR
    Blog Mesajları
    126

ortak ve zorunlu derslerin kalmamalı..

Kaçıncı döneme kadar bölüm değiştirebiliyoruz ?

Üye
    Son Giriş
    07.02-2012
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ŞANLIURFA / CEYLANPINAR
    Blog Mesajları
    126

3 döneme kadar meslekten genele,genelden kendi içinde alan değişikliği 5 dönem..

hüseyin bey zorunlu ve ortak dersim yok toplam kredim 199 alan kredim 76 benim mezun olmam gerekiyor

sümeyyeee;

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ MEZUNİYET ŞARTLARI
    Öğrenim gördüğü toplam dönemin en az 8 veya üzeri olması,
    Toplam kazanılan kredinin en az 192 veya üzeri olması,
    Ortak derslerin tamamını başarması veya muaf olması (ortak derslerden 3 kez sınava girdiği halde başarılı olunamamışsa bunun yerine seçmeli derslerden gerekli kredi miktarında ders seçilir). Dil ve Anlatım dersinden muafiyet olmaması nedeniyle mutlaka başarılması,
    Alan kredisinin 80 veya üzerinde olması (Genel Kültür alanı hariç),
    Alan derslerinin tamamından en az bir defa sınava girilmiş olunması,
    Açık Öğretim Lisesinde en az bir dönem sınava katılmış olması,
    Genel Kültür alanındaki öğrencilerin ortak derslerden 80 veya üzerinde kredi almaları gerekmektedir.

Yazık olmuş 4 krediden bekliceksiniz şimdi 5 ay sınav için

Üye
    Son Giriş
    07.02-2012
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ŞANLIURFA / CEYLANPINAR
    Blog Mesajları
    126

sümeyyeee;

neden ek sınava başvurmadın...

baş vurdum bir zorunlu dersim vardı onuda verdim.. diğer alan derslerinden de muafım

hüseyin hocam benim bir sorum olacaktı.düz lise okuyorummezun olunca inşallah aöf okul öncesi bölümünü okuyabilirmiyim?birde ilk iki yıl yüzyüze eğitimi var dediler doğrumudur acaba.

arkadaşlar ben adres bilgilerimi değiştiriyorum hala sınav bölgem için eski yerimi yazıyor...sebebini bilen var mı acaba

Üye
    Son Giriş
    07.02-2012
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ŞANLIURFA / CEYLANPINAR
    Blog Mesajları
    126

aljen;
    evet yüz yüze eğitim almalısınız..hafta sonu..ctesi 2 saat, pazar..2 saat

isra 33;
    27 eylül de kayıt yenileme yap sonra adres değiştir...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    merhaba hüseyin hocam sizden bir konuda bilgialmak istiyorun ben iki gün önce M.A.Ö.L çocuk gelişimi bölümüne kayıt oldum halkeğitimdeki görevli arkadaş bana sorarsan meslek lisesine kayıt olma düz liseye git meslek lisesi bitmez bir yıl hazırlık üç yılda yüz yüze eğitim alacaksın düz liseyi 2.5 yılda bitirme şansın var sonra pişman olursun üç dönemden sonra geçişte yapamazsın dedi ama ben o bölümü çok istediğim çocukları çok sevdiğim için meslek lisesi çocuk gelişimi bölümüne kayıt oldum şimdi hocam birde sizden öğrenmek istiyorum yüz yüze eğitim ve sıtaj ne zaman başlıyor ne kadar sürüyor toplamda yılın kaç ayı haftada kaç gün okula gidiyoruz birde sınavlarda aldığımız notlar ve yüz yüze eğitimden aldığımız notlar nasıl hesaplanıyor ve diploma notu nasıl belirleniyor ne kadar sürecek meslek lisesi zor olabilir bilmiyorum ama çocuk gelişimi okumak istiyorum beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum şimdiden cevabınız için çok teşekkürler saygılar

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 55 / 94 İlkİlk ... 5 45 51 52 53 54 55 56 57 58 59 65 ... SonSon

LinkBacks (?)

Başlığın Etiketleri

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı