Text İçerik: Körler ve az görenler için forumun sadeleştirilmiş hali

+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 42 / 93 İlkİlk ... 32 38 39 40 41 42 43 44 45 46 52 92 ... SonSon
Toplam 1393 mesajın 616-630 arasındakiler
Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Aljen,
    Sınavsız geçiş meslek lisesinde okuyup da aynı bölümün 2 yıllığını tercih etmek için oluyor,seneye sınavsız geçiş olmayabilir..
    Genel kültür mezunları da normal üniversite okuyabilirler...
    Genel Lise mezunları da eğer puanınız tutarsa okul öncesi bölümünü okuyabilir..Kredin yeterse seneye össye başvurabilirsin...
    Larendeli,
    Aöf hakkında hiç bilgim yok,bağlı bulunduğunuz Aöf bürosuna sormalısınız...

Ferdi,
    2 yıllık elektrik bölümü okuyabilirsiniz,daha detaylı bilgiler için ösymnin sitesinden kılavuzu indirerek incelemelisiniz...

merhaba mesleki açıklise çocuk gelişimi okuyorum 3.döneme kayıt yaptırıcam peki bu staj kayıtları nezaman oluyor ne kadar zaman sürüyor bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim

hocam ben duz lısdeyım ya acaba ımam hatıp bolumune gecebılırmıyımmmm

iyi günler hocam ben ağustos da 5.dönem sınavıma gircem allah nasip ederse peki eylülde olan kpss sınavına girebilirmiyim hocam?

ben birde şu yazıyı okudum (2010 KPSS SINAVINA MÜRACAAT EDECEKLERİN DİKKATİNE!
    2010-KPSS sınavına; Açık Öğretim Lisesi’nden mezun olanlar ile sınavın geçerlilik süresi olan iki yıl içinde mezun olabilecek durumda olan öğrencilerimiz müracaat edebilir.) bu yazıyla ilgili bilgi verebilirmisiniz hocam

Aljen tabii ki eylüldeki kpssye girebilirsin. 2012'de tekrar kpss yapılıncaya kadar alacağın puan da geçerli olacak. Eğer mezun olamazsan sınav sonrasında yayımlanacak tercih kılavuzunu çok dikkatli incelemelisin. Tercih sonuçlarının belirlendiği gün yani yerleştirme işleminin yapıldığı gün diplomanı almış olmalısın. Diğer bir deyişle önce diploma sonra iş... Şayet yerleştirilir ancak mezun olmazsan hiçbir hak talep edemezsin.
    Ama sen muhakkak gir sınava ve mezun olmasan da sorun etme dedim ya sınav sonuçları 2 yıl geçerli. Belki ilk tercihleri kaçırırsın ama 2 yıl içinde emin ol ki çok iyi pozisyonlar olacak. Bunları da İşkur'un resmi sitesinden takip edebilirsin.
    Konu bülent kemal tarafından değiştirilmiştir (10.06-2010 Saat 11:37 ). Gerekçe: Ek bilgi

arkadaşım bülent kemal çok ama çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.öyle çok sevindim ki ben öss yi sabırsızlıkla beklerken kpss ye girebilecem allah nasip ederse.allah hepimizin yardımcısı olsun!...

Amin arkadaşım inşallah herşey gönlünce olur. Bu arada tekrar belirtmek istiyorum; sınav sonuçları açıklandıktan sonra en azından haftada bir kere mutlaka işkurun sitesindeki açık kamu iş ilanları bölümünü incele, çoğu insan bunu bilmediği ya da yapmadığı için aldıkları puanlar heba olmakta...
    Başarılar diliyorum.

verdiğin bilgilerle bana yol gösterdiğin için çok teşekkür ederim arkadaşım.

sınav sonuçları açıklandı!!!!!

24 kredi almışım 2 derstende 40 almışım =((((

toplam : 136 alan 92 Sosyal bilimler

ya mezun olan biri yazsın lütfen mezun olunduğunda sınav sonuçlarıyla hemen mezuniyet işlemleri falan yazıyo mu daha sonra mı ekleniyo??

mezunmuyum değilmiyim anlamadım

oncelıkle boyle bı konuyu actıqınız ıcın sıze tesekkur ederım benım sorum soyle
    bu sene liseyı acıktan okumak ıstıyorum gorme kaybım yuksek sınavlarda okuyucu tahsis ederler mi?şimdiden cok teşekkür ederim...

Zozonax,
    Sınavlarda bir öğretmen yardımcı oluyor,ayrıca ders çalışmak için ce ses cdleri veriyorlar...

günaydın ben 91 doğumluyum meslek lisesinde başladım daha sonra akşam lisesine geçmiştim akşam lisesinde 3. sınıfa geçtikten sonra 2009-2010 yılında 1. kayıt döneminde kayıt yaptırdım açık liseye şuanda toplam dönemim 6 alan kredilerimin toplamı 58 ortak dersler 66 toplamda 124 kredim bulunuyor bana 3 yıllık sisteme dahil olduğum söylenmişti ama 4 yıllık okuyordum ben meslek lisesindede ve zaten zorunlu olduğum derslere baktım 60 kredi toplamı var zaten hepsinide alsam 192 olamıyor toplam kredim ben ne zaman mezun olabilirim ve şuanda hangi sisteme dahilim nasıl öğrenebilirim.

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Mucahid,
    Maalesef mezun olması için 1 kredi eksiği olanlar bile 4 yıllık sisteme geçirildi. Mecburen 4 yıllık sistemin şartlarına dahil olarak mezun olacaksın. Mezun olman içinse 68 krediye ihtiyacın var. Sadece zorunlu derslere bakarak 8 kredinin açık kalması söz konusu değil, seçmeli dersler de bunun için var zaten.. Kaldı ki zorunlu dersler ekranında muaf derslerin yer almaz. Yani seçim senin; ister muaf olduğun dersleri tekrar alır kredi açığını tamamlarsın ister seçmeli dersleri kullanırsın.
    Ayrıca şu an hangi sisteme dahil olduğundan daha da emin olmak istersen öğrenci girişinde öğrenci genel bilgiler kimlik bilgileri ekranında görebilirsin.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 42 / 93 İlkİlk ... 32 38 39 40 41 42 43 44 45 46 52 92 ... SonSon

LinkBacks (?)

Başlığın Etiketleri

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık