+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 5 mesajın 1-5 arasındakiler
Özürlü üniversite öğrencilerine burs imkanı / Özürlüler Vakfı

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Özürlü üniversite öğrencilerine burs imkanı / Özürlüler Vakfı

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    merhaba arkadaşlar

özürlü üniversite öğrencilerine burs imkanı
    irtibat için :

ahmet bağbekleyen
    özürlüler vakfı
    sosyal projeler sorumlusu
    ahmet@ozurlulervakfi.org.tr

Beyefendi vakfınız üniversite öğrencilerine aktardığı kaynağı "rehabilitasyon merkezi yapacağız" diye toplamıyor mu?

Star TV de o hepimizi üzen trajedik 'yalvarma ve medya eliyle postmodern dilenme' icranızdan sonra kazandığınız paraların ne kadarıyla burs vereceksiniz merak ediyorum.

Kurumsal vizyonunuz içerik olarak "acındırmamaya" vurgu yapmasına rağmen her fırsatta demogojinin alasını yapıyorsunuz.

Doğrusu sizin gibi bir oluşumun engellileri temsil ettiği iddiasına sadece gülüp geçiyorum. Bir üniversiteli olmama rağmen sizden hiçbir şekilde burs almam.

Vakfınız, adından başlayarak, başkanınız olan o hanımefendiye kadar garabet ve ucube bir oluşumdan ibaret. Bu tür faaliyetler size yakışmıyor...

Bu arada aranızda bir "özürlü" var mı çok merak ediyorum...Yönetim kurulunuzda mesela...

Ya da topladığınız paraları ve harcamalarınızı şeffaf şekilde sitenizde yayımlamayı düşünür müsünüz?

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

mrhb ben işitme engelliyim eskişehır anadolu üni. kazandım engellier entegre yükseokulu bilgisayar operatörlüğü bölümüm yanlız sitenizden basvuru yaptım bilgiler doldurdum sayfanızı actıgımda burs sonucları cıkıyor sag kösede tc numaramı gırıyorum kayıt bulunamadı dıyor online basvuru kabul edılmıyormu yoksa eger kabul edılmıyor ıse nasıl basvuru yamam gerekıyor tşkler saygılarımla...

ali akabik;
    iş garantin var diyebilirim...
    eskişehirli olarak tebrik ederim 2.sınıfa gecen arkadaşlarım var senin ortamında
    hayırlı olsun
    tekrar tebrikler...

----------

Pegasus;

seni pek bir sinirli gördüm?
    hayırdır arkadaşım bilmediğimiz birşey varsa anlat bizde önlemimizi alalım sanada yardımcı olalım

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    inşallah kardesım hayırlısı olur bızlerde onun ıcın ugrasıyoruz iş guc sahıbı olmak cok zor inşallah ALLAH yardımcımız olur burs ımkanı nasıl faydalandı arkadsların 2 . sınıfdakıler gecen sene banada yardımı dokuna bılır inşallah görusuruz

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı