+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 30 mesajın 16-30 arasındakiler
AÖF'li engelli var mı aranızda? [Soru]

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    bende aöf işletme 3.sınıfta okuyorum.hakikaten çalışmadan geçmek çok zor artık.

işletme 3.sınıftayım kendimi hiç olmadığım kadar diplomaya yakın hissediyorum;

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Standart ÜNİVERSİTE ÖGRENCİSİ KİM VAR?

EVET BEN UZATMALI BİR 3.SİINIF ÖGRENCİSİYİM ops:
    (AÖF İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ)

demek sende IOLP zedesin

Allah yardımcın olsun Az çekmedim bende

Üye
    Son Giriş
    08.05-2012
    Saat
    12:13
    Yaşadığı Yer
    İstanbul / Şişli
    Blog Mesajları
    3

Standart AOF sınavları yaklaştı 4-5 Nisan da olacak.

AOF Halkla İlişkiler 2 senelik mezun oldum.
    şimdi de AOF İşletme Fakültesi 4. Sınıftayım. Sınavlar 5-6 Nisan da yapılacak az kaldı. Sınava girecek herkese başarılar diliyorum.

Ben sınavlara AOF'nin web sayfasından çalışıyorum. Çok güzel hazırlanmış. Bebeğimden dolayı geçmiş yıllar kadar çalışamasamda inşallah sınavları verip mezun olacağım. Bu arada biz İstanbul'u engelliler AOF kayıt olurken engelli olduklarını belirtimişlerse sınava aynı yerde giriyor. Çapa-Şehremeni Lisesin de biz engelli arkadaşlar sınavlarda birbirimizi görüyoruz her zaman ve yüzyüze başarılar dileme şansımızda oluyor. Mimari sorunlarımız yok, sınıflarımız, sınıf girişlerimiz engelliler için müsait. Otopark sorunu bile yok. Teşekkür ediyoruz yetkililerden bizleri düşünüp böyle uygun bir okulda sınavlarımızı gerçekleştirdiği için.

Saygılar.

Arkadaşlar ben Ticaret Meslek Lisesi mezunuyum ve bu sene başvurdum sınavsız geçiş hakkımdan yararlanmak için. İnşallah muhasebe bölümü öğrencisi olucam yeni dönemde.. 2 yıllık tabi belki daha sonra 4 yıllığa geçerim şans dileyin...

bende AÖF işletme son sınıf öğrencisiyim.7. yıl seneye biterse iyi olacak ama

che
    Misafir Üye

bir ay sonra yerel yönetimleri bitiricem. anlıcanız aöf de acemiyim help lütfen. teşekkür ediyorum şimdiden. iktisada geçiş yapmak istiyorum arkadaşlar gene aöf den devam edicem. mümkünmü?

arkadaşlar özürlü memur sınavlarında üniversite mezunları dezavantajlı duruma düşüyormuş işkurdan duydum bu konuda sorun yaşayan varmı?

aöf finalde çıkabilecek genel matematik soruları nelerdir? paylaşın lütfen!..
    ne gıcık bir ders değilmi arkadaşlar?
    hiçbir şeyden çekmedim matematikten çektiğim kadar, yapıştı üzerime kaldı hergele, akrabayız ya!..

saygılar

Ben Sosyal Bilimler 2.Sınıfdayım,Siyaset Bilimi Dersini tekrar ediyorum;sanırım Haziran da mezun olucam,İktisat ve İşletme Fakültesine hazırlık sınıfına kayıt olmadan,geçme hakkı var,Engellilere Açıköğretimde neden harç indirimi yapılmıyor?anlamıyorum,bu arada isim vermeyecem ama isim yapmış bir açıköğretim kursuna zorlandığınız dersten mutlaka gidin,insana daha fazla çalışma isteği veriyor.

merhaba arkadaslar ben de işletme 3teyim

ben de ingilizce öğretmenliği 3.sınıf

Standart Okumak güzeldir.

Merhabalar. Çok zor şartlar altında ve sadece kendi azmimle ilkokul, orta okul vede liseyi bitirdim. Şimdi ise Açıköğretim Fakültesi Okulöncesi Öğretmenliği 2. sınıftayım. İnşallah bu yıl 3. sınıfa geçeceğim.

arkadaşlar ben aöf diğilim ama dikkatımı çekti konu okudum ben bitirdim yüksek lisans yapacam sınava girdim inşallah kazanırım.herkese başrılar

Standart falko da var

falko da aöf halkla ilişkiler 1.sınıfında ama sonuçlar açıklanınca büyük bir ihtimalle 2. sınıf olacak

yeni aklıma aklıma geldi erteleye erteleye seneler geçmiş napalım sağlık olsun diyeceğim ama oda yok!!!!

Standart aöf

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    bende bu sene inşallah MENEKŞE gibi yeni başlayacam sağlık kurumları işletmeciliği.bu mesleği seçmemim sebebi bir kamu hastanesinde memur olarak çalışmamdandır.inş başarı ile bitiip üst seviyelere çıkmak.ama bitmedi dgs ye girmeden de iktisat okuyup iki inversite bitirmek ve durmak yok yola devam diyerek.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı