+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 19 mesajın 1-15 arasındakiler
Üniversiteden dün itibarıyla mezun oldum...

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Smile Üniversiteden dün itibarıyla mezun oldum...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Merhaba arkadaşlar dün itibariyle üniversiteden çıkışımı aldım zor şartlara rağmen mezun olmanın sevincini yaşıyorum
    Şimdi açıköğretimden lisansa tamamlama hedefim var hem çalışıp hem okuyabilir miyim hiç bi fikrim yok
    Bakalım ne olacak
    Hayatınızda istediklerinizi başarabilmeniz dileğiyle....

tebrik ederim.bence devam edin.açıköğretim alan kollarınız uyuyorsa iktisat yada işletmeyle 4 yıllığı tamamlaman yararına olur.örgü öğretimle denk oluyor.
    ayrıca 4 yıllık mezun olunca işini daha rahat bulursun derim büyük şirketlere.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

dış ticaret menzunuyum aslında amacım gümrük memuru olabilmek ama zor görünüyor burda bi iş bakacağım işletme 3'den devam edeceğim
    teşekkürler romulus

Tebrik ederim başarılarınızın daim olmasını dilerim.

tebrikler zor kısmını tamamlamışsınız şimdi sıra asıl iş bulmakta sonra tabiki de açık öğretimin dört yıllık bölümlerinden birine kayıt yapıp devam etmek kolay gelsin

tebrik ederim..hayatta tüm isteklerinizin olması dileğiyle....

tebrikler cyeniceli88 darısı başımıza arkadaşım..

hepinize teşekkürler!
    Hayatınızda istediklerinizi başarabilmeniz dileğiyle....

arkadaşım tebrikler.

Tebrik eder yolun diğer yarısında da başarılar dilerim.

Tebrikler arkadaşım
    İnşaallah darısı tüm mezun olup,diplomalarını ellerine almak isteyenlere olsun..amin

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı