+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 5 mesajın 1-5 arasındakiler
Cerabraly palsyli çocukların eğitimi için uygun okul var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Cerabraly palsyli çocukların eğitimi için uygun okul var mı?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    benim 7 yaşında bir oğlum var onun için örgün eğitim alabileceği bir okul arıyorum ( cerabraly palsy ) yani bedensel özürlü ama zeka problemi yok türkiyede oğlum için bir okul varmı biliyorsanız yardım edin lütfen Ankara Ortopedik Özürlüler okulu gibi okul adları duyuyorum ama ulaşamıyorum lütfen yardım edin rasitkonak@msn.com 0 544 726 58 35

not : normalde rehabilitasyon merkezlerinde bireysel ve grup eğitimi alıyor ama ben 5 gün eğitim görebileceği öğrenim diploması alabileceği bir okul arıyorum yer önemli değil yeterki olsun

Düz okula gidemiyor çünkü kalem tutamıyor konuşamıyor işaretle anlatabiliyor ancak derdini

ankarada değilim ama tayinimi oraya alabilirim yeterki böyle bir okul olsun

slm.aynı durumda bizde varız.maalesef spastikler için güzel bir okul yok.engellerimiz tek değil.işimiz zor.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

T.C. Metin Sabancı Spastik Çocuklar ve Gençler Eğitim Üretim Rehabilitasyon Merkezi / İstanbul / www.metinsabancishcek.gov.tr

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı Metin Sabancı Okulları / İstanbul / www.tscv.org.tr

SERÇEV Serebral Palsili Çocuklar Derneği'nin de Ankara'da bir okulu var bildiğim kadarıyla / www.sercev.org.tr
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Metin Sabancı veriyor diye biliyorum

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    ankarada serebral palsili çocuklar ilköğretim okulu var. yenimahalle de.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı