Text İçerik: Körler ve az görenler için forumun sadeleştirilmiş hali

+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 23 mesajın 1-15 arasındakiler
Burs konusunda hangi vakıflar engellilere öncelik sağlıyor?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Question Burs konusunda hangi vakıflar engellilere öncelik sağlıyor?

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    arkadaşlar,
    üniversiteyi okuyan arkadaşlara özellikle soruyorum.ben şimdilik yurtkur bursuna başvurdum, sizce hangi burslara başvurursam alma ihtimalim yüksek olur.
    türk eğitim vakfı bursu alan var mı aranızda? internet sitesinde engellilere de burs veriyoruz yazıyo. ama onun dışında gerçekten bir sürü şartı var.
    ayrıca 2007 yılındı özürlüler vakfı burs veriyomuş.şu an hala sitesinde form olsa da bu burs hala güncel mi?o formu doldursak da nereye gidicez?
    yani kısacası bir engelli üniversite öğrencisi olarak sizce hangi burslara başvuru mu yapayım?

tesyevı tavsıye ederım 225 tl verıyor karsılıksız olarak

www.tesyev.org yada okulunun ogrencı işlerine sor engellı kurum burs basvuru formu varmı diye. kı butun okullara TESYEV GONDERIYOR

evet dogru ben ara sınıfta ıken ınternetten basvuru yapmıstım basbakanlık yani geri odemesiz olan burs bana cıkmıstı

başbakanlık bursuna yurt başvurusu sırasında başvurdum zaten.yurt çıktı.ayrıca engelli olduğumu belirttiğim için baba mesleği ve maaş bölümlerini sormuyolar yani o bölümler doldurulmaya açılmıyo.telefon açtım sormak için sen o bölümleri doldurmana gerek yok dediler.
    inşallah başbakanlık çıkar ama tev'ide çok istiyorum.kendi ayaklarım üzerinde durabilmem için bu burslar çok önemli...

tesyev yeterince iyi ve burs dısında da çok yardımcı oluyorlar bir aile gibi.
    fakat başbakanlık bursu veya baska burs alıyorsanız tesyev vermiyor.

napcaz o zaman,başbakanlık bursu yetmiyor

maalesef o sadakayı bile vermiyolar.tesyev burs için fakir kağını bile istiyo.onlarca belge filan.onların sadakasını istemiyorum bende..

tesyevin bursu 225 değil 250 lira. başbakanlık ve öğrenim bursunu alabilirsin. bunun dışında hiçbir kurumdan burs almamalısın. alırsan eğer bursu kesiyorlar

tesyev devlet bursu alanlara burs veriyo mu bilmiyodum bunu...

evet veriyor. tesyev ikinci öğretim öğrencilerine de burs veriyor.

yani ben kyk bursuna başvurdum.kyk yani başbakanlık bursu bana bu yıl çıkarsa tesyev'de burs verebilir öyle mi?kyk bursu alsam da başvurursam tesyev bursu kazanabilirim.o zaman bu yıl tesyev istediği belgeleri hazırlıyıp başvuruyım.ben kyk bursu engel diye biliyodum ama değilmiş demek...

hayır engel değil ikisini de alabiliyorsun. kyk ve tesyeve de başvur. ama kyk nın başvuruları sona erdi. başvurdun mu daha önceden

evet başvurdum kyk'ya... tesyev sitesinde öğrenim kredisi alınabilir ama kyk bursuyla ilgili bi madde yok.sen emin misin??

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık