Burs konusunda hangi vakıflar engellilere öncelik sağlıyor?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 04.09-2010 21:25
bence tesyev,başbakanlık bursu alanlara verimiyo. bist,üstteki mesajlara bakarsan bi arkadaşta öyle yazmış.sen hem kyk hem tesyev bursu aldında mı bu kadar eminsin??
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.09-2010 00:35
EMİNİM. tesyevden burs alıyorum ben ve bana başbakanlık bursunu da alabilirsin dediler. başvurdum ama çıkmadı. herşeyi açık açık yazdım. şüphesi olan varsa tesyevi ararsın.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.09-2010 13:29
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.09-2010 13:39
Ben 2007 Selçuk mezunuyum. KYK ya burstan yararlanmak için başvururken normal şekilde başvuru yaptım. Engellilikle alakası yoktu. Öğrenim Kredisi (Geri Ödemeli burs) çıktı. 9 ay aldım. Son 3 ay kala Burs'a (Geri ödemesize) çevrildi. Akabinde 3 ayıda aldım. Bu nasıl oldu şeklinde Kuruma bir soru yönelttim görevli derslerini bitirdin heralde ona istinadendir dedi. Ama pek zannetmedim öyle olduğunu. O dönemde 2 ay sonra seçim vardı. Sanırım ona istinadendi. Neyse her şey bir tarafa ödemekten kurtuldum
Birazda olsa şansınız varsa bu şekildeki fırsatları kaçırmayınız..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.09-2010 14:15
KYK ' nın yurt,burs,öğrenim kredisine başvurdum.Şimdilik yurt sonuçları belli oldu.İstanbul fatih yüksek ücretli yurt çıkmış bana ama gidemem çünkü üniversiteme tam 74 km uzakta. mecbur üniversitemin paralı yurtlarında kalacağım.yılda 5 800 lira !!!!!! ( üstelik yemek dahil değil !! ) ne yapılır bilemiyorum.
inşallah kyk bursu çııkar.Bir de TESYEV'den burs alabilirsem yurt ücretini ödemede biraz olsun rahatlarım.
Arkadaşlar lütfen burs alan arkadaşlar nasıl ve nereden aldıklarını paylaşsınlar.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.09-2010 14:26
Aralık ayında KYK ya okul aracılığıyla burs başvurusu yaparak almıştım.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 08.09-2010 17:34
başvurular ağustosta siz nasıl başardınız bunu merak ettim. çünkü başvurular internet üzerinden yapılıyor.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 09.09-2010 02:05
Benim dönemimde Ağustos ayında yurt, Aralık ayında ise burs başvuruları oluyordu. Şimdi değiştiyse onu bilemem. Sizde o şekilde başarıyorsunuzdur
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları