+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 4 1 2 3 4 SonSon
Toplam 51 mesajın 1-15 arasındakiler
ÖSS'de engelli kontenjanı var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart ÖSS'de engelli kontenjanı var mı?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    merhaba arkadaşlar
    öss de sözel 1 308 puan
    sözel 2 de 296,667 puanla 69 bininci sıradayım
    gazetecilik tercih edecem fakat geçen sene 55 binle kapatmış
    engelli kontenjanının olduğunu duymuştum,10 tane gazetecilik fakültesi var,hepsini tercih edecem,yerleşebilirmiyim,tecrübeli arkadaşlarımızdan yardım bekliyorum

suskuncum kimse sana garantisini veremez sen tercihi yapacaksın gerii kısmet raporunu gönderdiysen ösym sorun yok.ama bu yıl garanti bir yere yerleşmek istiyrsan aldığın puanın 5-10 puan altını yaz.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

tamam 5-10 puan altını yazimde zaten 296 puandayım,altında bölüm yokki

yerleşmen çok zor işini garantiye al başka şeylerde yaz şahsen ben olsam öyle yapardım.

ya bu engelli kontenjanına şuandan sonra bşvurabilirmiyim...mesela terch yparken raporumu yollasam ya da dilekçe yazsam ....sınava başvururken engelliyim diye belirtmedim çünkü engelli kontenjanının olduğunu bilmiyodum...

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: yaren17 Mesajı Gör
    yerleşmen çok zor işini garantiye al başka şeylerde yaz şahsen ben olsam öyle yapardım.
    mesela sanat tarihi 84 binle kapatmış var kesin yerleşebileceğim bölümler var ama gazetecilik istiyorum, engelli kontenjanı yok diyenler için
    http://video.dogrutercih.com/ozel_do...cih_Ozel_2.pdf

burda 307 puanlık bir yere engelli 285 le yerleşmiş ve daha bir sürü üniversite ve bölüm

farklı bölümleride düşünebilirsin suskun.

ben engelli olduğumu belirttim ve yardımcı görevlilerle girdim,puanımla anadolu'da öğretmenliklere yetiyo,ama ben engelli kontenjanı olduğunu düşenerek istanbul'da yazıcam bir tane.doğru tercih sitesinde puanlar var,mesala 22 puanlık farkla tıp fakültesine giren var.bu nerdeyse okul birincisi kontenjanı gibi.bende öğretmenlikte istanbul'da ikinci öğretim yazıcam.hem okul birincileri pek ikinci öğretmenlik yazmaz.şansımı deniycem.ikinci öğretimde olsa istanbul olsun yeter ki.olmazsa gidicem anadoludaki üniversitelere.inşallah girerim benim için dua edin...

doğru tercihe randevu aldım 17 uzman varmış yarın gidecem,bakim neler diyecekler,yarın sizinle paylaşırım,isteyende randevu alabilir doğru tercihten

lütfen iyice sor şu engelli kontenjanını,acaba kaç puan aralıklarıyla alınıyo,engelli salonunda ve yardımcılarla giren herkes faydalanabiliyor mu diye sorar mısın?onlar kesin biliyordur.merakta bırakma beni lütfen.şimdiden teşekkür ederim arkadaşım...

merak etme ALLAH nasip ederse yarın hepsini sorcam,doğru tercihte yayınladıkları şeyin gerçekmi yalanmı olduğu,herşeyi,ki o gerçekse,ben yerleşirim o zaman

ya benm sorumu da sorarmısn
    kimse cvp vermiyo zaten sinir oldum ya

engelli kadrosu olcanı sanmam ama busene kontenjanlar arttı yerlesebilirsin

ama engelli kontenjanlarından daha güzel bi yere yerleşebilirim o yüzden istiyorrm

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaşlar mesela sözel öğrencisi ea uluslar arası ilişkiler ws diye ortak bölümler var,we yerleşirken 0,8 le yerleşiyor sözel öğrencisi,bu gerçekmi acaba?

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 4 1 2 3 4 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı