Text İçerik: Körler ve az görenler için forumun sadeleştirilmiş hali

+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 24 mesajın 16-24 arasındakiler
Engellilerin (Kredi Yurtlar Kurumu) harç kredi geri ödenmesinde %50 indirim

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    titan, öyle kolay bırakma işin ucunu.
    İşaretlememiş bile olsan, o tarihte sakat olduğunu belgeleyen bir raporla veya ne biiim her hangi bir belge ile başvur ve indirimden yararlanma talebinde bulun. Reddederlerse idare mahkemesine dava aç hemen. Kazanacağından kuşkum yok.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

oturanboğa tabi ki işin ucunu bırakmayacağım ve sonucu sizlerle paylaşacağım :wink:

peki kredi almaya başladıktan sonra özürlü olduysak? bu durumda faydalanamıyor muyuz?

bende burs ve katkı kredisi aldım. 31 aralk 2010 da taksitleri başlayacak. faydası olmaz diye uğraşmıyordum. acaba faydası olur mu bu saatten sonra. % 48 raporum var. şimdiden tşklr

Peki meapius arkadaşımızın dediği gibi peşin ödemeler de %50 indirim hakkımız yok mu? Bende kyk'nın bilgi edinme bölümüne sordum.Böyle birşey yok dediler.>Böyle bir hakkımız varsa nerede geçiyor?Kanun da var mı?

arkadaşlar son durum nedir acaaba..

kyk 3 aylık veriyor,,,burs,katkı ve öğrenim kredisi.

bursda geri ödeme yok.. katkı ve öğrenim kredisi nasıl oluyor

Arkadaşlar %50 indirim anaparaya yok. her sene borcunuz tüfe-tefe oranı üzerinden hesaplanır ve üzerine faizi konur %50 indirim bu faiz üzerinden yapılır. Bu indirim de 200 - 300 TL civarında önemli bir indirim değil o nedenle uğraşmaya bile deymiyor. Ben ikikere başvurdum ikisindede red cevabı aldım. Yönetim kurulu karar veriyormuş indirime o da genelde red cevabı veriyor.

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Arkadaslar ben okulu yeni bitirdim. Kyk yı telefonla aradım, engellilere indirim yapıyor musunuz diye sordum. Bana krediyi almadan önce başvuracaktınız denildi. Ama %40 ın üzerinde raporum var ile başlayan bir cümle kuaraken de telefon yüzüme kapatıldı. Kredi icin basvurumda engelli olduğumu belirtip belirtmedigimi hatırlamıyorum. Henüz borclarım hesaplanma asamasında bile değil, bu konuda ne yapabilirim. Ugradıgım muameleden sonra eger hakkım varsa 1 tl icin bile mahkemeye giderim. saygılar..

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık