+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 2 mesajın 1-2 arasındakiler
Görme engelli Açık Lise öğrencilerimizin dikkatine!

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Arrow Görme engelli Açık Lise öğrencilerimizin dikkatine!

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    2008-2009 eğitim-öğretim yılı II. döneminde yeni kayıt olan veya kayıt yenileme işlemini yapan (2008/II. döneminde aktif konumda olan) 16-17 Mayıs 2009 tarihlerinde yapılacak olan sınavlarda gireceği dersi seçmiş öğrencilerimiz CD Çoğaltım Birimini telefonla aramak suretiyle kitap içeriklerinin bulunduğu derslerin ses CD'lerini isteyebilirler.

Tel : 0312 296 94 87 - 0312 296 94 35

CD isteği yaparken;
    • 1) Derslerinizi seçmiş olmalısınız.
      2) Adınızı soyadınızı ve öğrenci numaranızı bildiriniz.
      3) CD'lerin tarafınıza gönderileceği adresi doğru bir şekilde veriniz.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    hocam ben nasıl kayıt olcam ve ortaokul diplomam gerekiyo mu? bu arada açık lise meslek lisesinin bölümleri ne yardımcı olursaanınz sevinirim

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı