+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 7 mesajın 1-7 arasındakiler
Mecburiyet ve inanmak! [O an]

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Mecburiyet ve inanmak! [O an]

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    iyi günler,

28 yaşıma kadar hem sosyal hem sportif hem azda olsa yakışıklı bir genç )) ne oldu peki , beyin kanaması anlık çıt sesi kafamda.. ameliyat , yoğun bakım ve geri kalan yeni bir hayat....neler gitti göz %30 u, konuşmanın %25 , o şekilli kafamın % 25 ....epilepsi başlması vucuda takılan malzemeler şant v.s ve bütün dünyamın değişimiiiii.... ilk zamanlar en az 3 yıl uyum sağlamak zordu... alıştık tabii ŞÜKRETMEYİ öğrendik neden çünki ..bazı doslara göre çok iyi ve şanslıydım..kısacası HAYAT DEVAM EDİYORRRRR

Hayat devam ediyor

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Geçmiş olsun. Evet hayat devam ediyor. En iyi şekilde tadını çıkarmaya bakın...

Geçmiş olsun,hayat devam ediyor
    Bedava film reklamı yapıyoruz beee )))))

Merhaba

Öncelikle geçmiş olsun.Evet sizinde söylediğiniz gibi hayat devam ediyor hemde süprizlerle bazen güzel bazende kötü süprizler bunlar , bazıları bizi çok üzerken bazılarıda çok mutlu ediyor.Bundan sonraki hayatınızda sizi mutlu edecek süprizlerle karşılaşmanız dileği ile....

Yaramı da seviyorum... Yarayı açan değil, açtırana hamdolsun diyorum... Sıkıntılarım beni güçlü kılıyor,o halde yorulmak yok,yola devam diyorum... Ellerimi semaya kaldırıyorum... Diz çöküyorum... Gözyaşlarımı avucuma saklıyorum... Kalbimin kanayan yanını diğer yanıma emanet ediyorum ve şükrediyorum... Hala dik duracak kadar güvenim olduğu için... "KALBi OLANIN ELBET HÜZNÜ VARDIR"!. "HÜZNÜ OLANIN ELBET DE SIGINDIGI RABBİ VARDIR"!..hamd olsun diyorum.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    tabiki herşeye rağmen hayat devam ediyor her ne olursa olsun başımıza ne gelirse gelsin halimize şükretmemiz lazım ben de görme engelliyim defalarca ameliyat geçirdim son ameliyatta ölümün kıyısından döndüm ama herşeye rağmen yaşadığım için şükrediyorum

LinkBacks (?)

1. 13.02-2012, 22:07

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı