+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 1 2 3
Toplam 42 mesajın 31-42 arasındakiler
Allahım neden onlar değil de benim? [O an]

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Geçmiş olsun yazınızı okuyunca rabbimizin bize verdiği nimetlere ne kadar çok şükretsek azdır diye düşündüm.Sahip olduğumuz değerleri elimizdeyken değil de neden kaybedince anlarız.inşallah allahtan dileğim biran önce sağlığınıza kavuşmanız.Allahtan ümit kesilmez.Bunu da unutmayın...

Okurken içim ürperdi..Çok çok geçmiş olsun,allah düşmanıma vermesin kanser ve türevleri inanılmaz ile mücadele etmek gerçekten yürek ve sabır işi..

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

sevgili arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. eminim çok güçlü bir insansın. zoru başardın. artık bu duruma alışıp hayatın güzelliklerini görmeye çalışacaksın. hepimiz bunu yapıyoruz çünkü...

amin, evet herşey Allahtan ondan gelene sen bilirsin yarab demekten başka çaremız yok. Allah her insana bir dert vermıştır tabiki biz insanlar verilen dertlerin kimisi azının kıymetini bilmez, kimiside coğundan yakınır şikayetcı oluruz ama şükretmemiz lazım.

Sevgili Arzu hn.selam,
    Öncelikle geçmiş olsun,Yüce Allahım acil şifalar versin size ve tüm hastalarımıza,benim sol bileğim yok,sonradan iş kazası geçirdim,eşimde beyinde damar tıkanıklığı+Chugın hastalığı +sağ kalça kemiğinde mafsal kemiğinde erime var.sonradan 3 dafada sinirsel olarak rahatsızlandı ve her seferinde 30gün+20gün+17 gün tedavi gördü hamd olsun yanımda yine Allahıma hamt olsun kimseye muhtaç olmadan kendi yağımızla kavrulup gidiyoruz.biz hastalar olarak şunu aklımızdan çıkarmamamız gerekiyor daima kendi hastalıklarımızdan daha kötü hastalıkları olanlar var.Elimizden geldiği ve gücümüzün yettiği nisbetce uğraşacağız,gerekirsede kendimiz için koşturacağız.Allah cümle hastalarımıza acil şifalar ve sabırlar versin.hoşcakalın-kib-a.e.o

Çok gecmiş olsun Hep şükür etmek gerek
    Hayatı sevmenle her şeyi yenersi her şeyi sev hazimli ol kendini salverme yaşam sevinci ile mucadeleci ol sakın ha ne den ben Allhaım deme hepimizin bir yerlerinde engelimiz var bizler böyle olmamızı istemezdik yaradan böyle gördüyse ona boynumuz kıldan ince kader de alın yasısı de ne dersen de yaşıyoruz acılar ceksekte bunada şükürler olsun.

İşte engellinin yaşama sevinci

Avustralyalı 26 yaşındaki Nick Vujicic adlı engelli, 24 ülkede konferans verdi.
    Doğuştan kol ve bacakları olmadan dünyaya gelen Nick, buna rağmen yüzüyor, sörf yapıyor, futbol ve golf oynuyor. Ağzı ve gelişmemiş ayağı ile kalem tutup yazı yazıyor, resim çiyor. Spor konusunda motivasyon konulu seminerler veren Nick, şu ana kadar 24 ülkeye giderek 110.000’den fazla kişiye konuşma yapmış.

Türkiye Gazetesi

Allah sabır şifa versin çok büyük geçmiş olsun....

çok geçmiş olsun hikayenizi bugün okudum.6 yıl önce benzer vaka benim de başıma geldi.3 ameliyat 1 radyoterapi çok şükür hayattayım iyiyim.RABBİM size en kısa zaman da acil şifalar versin inşallah

And-gun arkadas sayesınde arzu hanımın hıkayesını bende okumus oldum öncelıkle her ıkınıze ve sızın gıbı şifa bekleyen herkezlere yüce mevlam sıfalar versın , allahım sabrınıza sabır katsın.. Arzu hanımın art nıyet gözetmeksızın neden onlar degılde ben dedıgı o onlardan bırısı olarak eşine ve kendısıne sevgı muhabbetlerımı sunuyor cocuklarının gözlerınden öpuyorum.. Mevlam yar ve yardımcınız olsun... S.a.

Allah acil şifalar versin abla. çok geçmiş olsun. Herkezin sınavı var. Sana çok zor yerden çıkmış sınav. Senin için dua edeceğim bugün.

Çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin yazınızın üzerinden 3 sene geçmiş sanırım şimdi nasılsınız daha iyisinizdir inşallah.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Allah şifa versin.. Beterinden korusun..

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 1 2 3

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı