15 yaşında FA (Friedreich Ataksisi) hastası olduğumu öğrendim. [O an]
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 02.06-2011 02:24
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 02.06-2011 09:16
Geçmiş olsun kardeşim ötenaziyi anlamadım çünkü bizim lugatımızdaöle bişey yok bize yakışmaz allah şifanı versin bu mübarek günde herşey istediğin gibi olur işallah
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 02.06-2011 12:01
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 02.06-2011 12:14
Çok geçmiş olsun, derdi verende rabbim, tedavisini verende rabbim inş. derdini verdiği gibi dermanınıda verir en kısa zamanda kardeşim.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 02.06-2011 12:59
Kimin başına ne zaman ne geleceği belli olmuyor. Yaşama sevincinizi ve azminizi kaybetmemeniz dileğiyle. Herşey gönlünüzce olsun...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 16.06-2011 16:12
Çok geçmiş olsun, ben bazı şeyleri örn. yürümek, koşmak, top oynamak vs. yada ötenazi istiyorum gibi kelimeleri isyan olarak değilde istediğini yada kendi istediğimi söylemek gibi düşünüyorum.
Eger yanlışsam Mevlam beni bağışlasın, af etsin... inş.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 18.07-2011 16:51
kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun benimde çoğu özelliğim seninle aynı ama ben sca lıyım babam sağolsun kendisi emekli yılın 6 ayı memleketteyim köydeyim bir üç tekerlekli motorum var onlarda benim ayaklarım gidemediğim bir organizasyon yok düğün festival mevlit hatta cami fln eğer imkanın varsa sende böle yap büyükşehirde kafesimdeki muhabbet kuşundan farksızım ama memlekette hürüm birde sürekli şükret
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları