+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 22 mesajın 16-22 arasındakiler
Hayatımın senaryosu [O An]

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Allah herkese acil şifalar versin inşallah atlatabilirsin önce sen buna inanmalısın ilk başlarda düzelme ihtimalin varsa hala bu ihtimal geçerli olabilir ve Allahtan ümit kesilmez..Birgün her şey düzelecek inşallah..

sanada çok geçmş olsun sabır wersn hepimize allah

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

sadece içki yüzünden yapılan trafik kazaları öyle çok ki..Bence içki yasak olsun, içenler böyle sonuçlara sebep oluyorlar. Peygamberimiz boşuna dememiş ''içki bütün kötülüklerin anasıdır'' diye.
    Çok geçmiş olsun kardeşim o arabayı kullanan kişiye yüklü bir tazminat davası aç, bu işin peşini bırakma, kimsenin seni böyle sakat bırakıp sonra yine normal hayatına devam etmeye hakkı yok.Başka canların da yanmasını engellemiş olursun.

Bir kız arkadaşımız vardı Eskilerden böyle havalımı havalı kimseyi beğenmezdi özellikle ben onun bu tavırlarını alaya alıyorum diye benden nefret ederdi. Gelzaman git zaman aradan on yıl geçti unuttuk gitti günlerden bir gün bir yerde kendisini gördüm beni tanımadım fakat ben tanıdım yüzüne uzun uzun bakınca oda bana baktı, baktı ve tanıyı verdi kendisini çok kötü hissetti yüzünden okudum bunu zaten yüzünü çevirdi saklanmaya çalıştı. Utandığı şey sadece kocası ve çocuklarıydı. Kendimi çok kötü hisetmiştim keşke karşılaşmasaydık. Şimdi buna benzer çok örnek gördük kimse iyiliğe bakmaz her insanın hayalinde bir profil var ve buna göre gitmeye çalışıyorlar çok az insan gerçekleri erkenden anlaya biliyor ve hayatını buna göre yönlendirmeye çalışıyor. Öteki insanlarsa yaşamlarının son yıllarında aslında boş şeylerin ardı sıra koştuklarını görüyorlar. Kötü biri olacağına iyi bir yürüme engelli bence bu hayatta daha önemli ve daha değerlidir. Hiç bir insan her şeyi yapamaz herkes bazı şeyleri yapa biliyor. Bunun engellerlen bir ilgi alakasıda yok. Çiçekler çiçektir güzellerdir ama hepsi koku vermez bazılarıysa çok güzellerdir iğrenç kokuları vardır. Sen boş yaşamamaya bakacaksın. Geçmişi sala gitsin bana tek bir örnek göster geçmiş fotoğrafına bakıpta o yılların özlemini çekmesin!
    Sevgiler.

insan alışamam sanıyor...keşkeler pişmanlıklar birbirini kovalıyor.....
    ama zaman var ya zaman öyle bir alıştırıyor ki insanı....
    geçmiş hayatın hikaye gibi geliyor....
    fotoğraflarda ki bile başkasıymış gibi geliyor....
    zorlama kendini bırak zaman sarsın yaralarını.....

çok geçmiş olsun Rabbim sabrınızı arttırsın! Her ŞER de bir HAYIR vardır..inşallah yaşadıklarımız ahiretimizi kazandırır bizlere...

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı