+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 30 mesajın 1-15 arasındakiler
Aşkımı haykırdığım an [O an]

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Aşkımı haykırdığım an [O an]

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    yıl 99 ağustos ayı
    17 yaşındayım
    bir çok insan gibi hayatımı kurtarmanın peşindeydim o zamanalr
    baba mesleği olan ASTSUBAY lığı kazandığım haberi geldiğinde teyzemlerdeydim
    denizci olan babamı fazla görmeediğim için bu mesleği istemiyordum
    o zamanlar yeni yeni filizlenmiş olan aşkım bebeğim herşeyim olan kızı aramış rahmetli anam
    beni ikna edip mulakatlara katılmam için ısrar etmesini istemiş
    o da yanıma geldi ve bana
    aşkım hemen evleniriz bir sene sonra para kazanmaya başlayacaksın diyerek kandırdı beni
    ertesi gün teyzemlerden yine evimize geldim
    aşkım yaz tatili sebebiyle ayvalığa gitmişti ailesiyle
    bende mulakatlara katıldım
    sporla içli dışlı olduğum için pekte yorulmadan mulakatıda geçtim
    hastaneye sevk kağıdımı alıp ertesi gün sağlık raporu için uğraşacaktım
    sev kağıdını beklerken güneş tutulmasını yaşadık .
    sonraki 3 gün hastane işleriyle uğraştım
    ama bitiremedim son olarak göz kontrolü yaptırıp heyete girip SAĞLAM raporu alıp okula kayıt yaptırmaya gidecektik
    16 ağustos gecesi
    ranzamdayım üstümde kardeşim kucağımda o zaman 6 yaşında olan teyzemin oğlu
    saat 02:30 elimde cep telefonu
    aşkımla mesajlaşıyorduk
    teyzemin oğlu ÖMER uyandı tualete gidip geldikten sonra ranzamın yanındaki çekyata yattı kalkıp üstünü örttüm
    penceremden ayı seyrediyordum
    son mesajımı atıp telefonuda kapatım
    hayaller kuruyordum
    evlenicektim hemde sevdiğim aşkımla
    o hep bana
    gercekten beni ölecek kadar çokmu seviyorsun derdi senin için ölürüm derdim hep ona
    saat 03:02 tarih 17 ağustos 1999
    çöktüm
    o anları detaylarıyla anlatmak istemiyorum sadece haykırışlarımı belirteyim

sesimi duyan varmı
    kimse yokmu
    AŞKIM İŞTE ÖLÜYORUM ŞİMDİ BANA İNANDINMI

9 SAAT AZRAİLLE cebbelleştikten sonra
    hayal meyal enkaz hastane ambulans ve ameliyathaneyi hatırlıyorum

sonrası çok kötü
    ANNEM
    teyzeminoğlu ÖMER
    ÖLMÜŞ

BABAM İYİLEŞTİ
    KARDEŞİM İYİLEŞTİ ÇOK AZ Bİ İZ VAR ELİNDE O GÜNLERDEN HATIRA

Ben ise çok zor bir tedavi sürecinden gecerek anca yürüyebilecek kadar oldum
    tekerlekli sandalyeye binebilmek için 4 ay yürütece gecebilmek için 1 sene
    bastonlara gecebilmek için bir sene ortezlerden kurtulabilmek için de 1 sene uğraştım

ama oldu artık yüreyebiliyorum ayaklarımda güç yok sadece ayak olarak kullanıyorum sağ bacağımda ki hemen hemen tüm kaslarım alındı

dün hastanedeydim
    dizimde bi ağrı vardı doktor mr istedi görünen o ki bi kaç ameliyat daha olucam

ama sorun değil
    enkaz altlarında adını haykırdığım aşkımla evleneli 3,5 sene oldu
    ve 11 haftalık hamile bebeğimiz olucak

benim için sakat kalmak gençliğime sokulmuş bir hançer
    ama ulviyetimi arttıran bi öğüt oldu
    sakat kaldığım için ağladığım günlerime yanıyorum
    çok şükür rabbime bağlılığım arttı bu sakatlık yüzünden
    ve oda bana müjdelerle geldi
    eşim ve çocuğumla sizlere çok çok selam eder ne yaşarsanız yaşayın rabbimizin yanımızda olduğunu unutmamanızı temenni ederiz

sevgilermizle ...

allah bir ömür boyu ayırmadan çocugunuzla mutlu bir ömür nasip etsin.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Güzel yarınlar dilerim.. şanslısın kavuşmuşsun yarine, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah'ım inşallah..

Çok zor günler geçirmişsiniz. Acı kayıplarınız olmuş. Ama sonunda mutluluğa kavuşmuşsunuz. Kaybettiklerinize Allah'tan rahmet diliyorum. Eşiniz ve çocuğunuzla mutlu bir ömür diliyorum. Herşey gönlünüzce olsun.

cenabı hak size uzun omur mutluluklar ile dolu hayat nasib etsin birda boyle bir acı yaşatmaması dilegi ile

susukun_kralibo

sevgili arkadaşım çok geçmiş olsun..bu dünya böyle işte;elemsiz lezzet;zahmetsiz rahmet olmuyor işte..Rabbimiz kur'anda "her zorluğun ardından bir kolaylık yaratırız"buyuruyor..siz hayatınızda tecrübe etmişsiniz bu ayeti..ve öyle bahtiyarsınızki;sıkıntıya,musibete ağlamak yerine şükredip Rabbinizle olan bağınızı güçlendirmişsiniz..mutluluğunuz daim olsun arkadaşım.Aeolun,sevgiler

hikayenizi gözlerim dolu dolu okudum.her ne kadar sizi tanımasamda sizin adınıza öyle mutlu oldumki.mutluğunuz daim olsun.daha nice sağlıklı uzun ömürler dilerim sizlere...

ıykı bızımle paylaştın harıkasın duygu yogunluguna kapıldım...son satırların ne kadar olgun oldugunuzu gösterıyor zaten

bıdıknur;

feinne meal usri yüsra inne meal usri yüsra

evet arkadaşım inşirah suresi
    çok sevdiğim bi suredir
    Rabbimizin bu cümleyi ikikez tekrarlamasıda bi açıdan olayların farklı şekillerde tekrarlanabileceğini açıklar gibi
    yani bir bela yaşadık ardından bir kolaylık geldi
    fakat bu kolaylık ebedi sürücü olmayabilir
    bi bela daha gelirse sabırlı olup kolaylığın gelmesini beklemeliyiz

bütün arkadaşlarıma mesajlarından ötürü başsağlığı ve güzel temennilerinden ötürü çok teşekkür ederim
    saygı ve sevgilerimle

nasıl yazacağımı bilemiyorum...Yazınızda çok etkilendim...O kadar zorluklar içinde başa çıkmak hakkikatten kolay değil.Kaybettiklerini rabbimden rahmet diliyorum.Sevdiğinize ve doğacak bebeğinizi uzun,sağlıklı ve mutluluklar getirsin...

99' depremini yaşamış biri olarak etkilenerek okudum yazarken dahi gözlerimin önüne yaşadıklarımız geliyor.. Hayatınızın güzel devam etmesine canı gönülden sevindim..

Dostum aslında sen kendini yazarken benide anlatmışsın.
    Bende 17 Ağustos 1999 depreminde, 17 yaşında , 33 saat göçük altında kaldım.
    Bende bacağımın birini kaybettim, diğer bacağımın kaslarını aldılar..
    Kaderimiz nerdeyse aynı , sadece bi farkla sen sevdiğine kavuşmuşsun.

kardeş büyük geçmiş olsun. Allah bir daha o acıları göstermez inş. hayata bağlı olmana cok sevindim. allah ailene bolluk bereket versin. yolunu düz ve bahtını açık eylesin inş. (amin)

eşiniz gerçekten çok hoş biriymiş... her iki hayattada birlikte olursunuz inşAllah.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    allh ayırmasın arkadasım

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı