+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 30 mesajın 16-30 arasındakiler
Aşkımı haykırdığım an [O an]

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    allah 0 günleri kimseye yaşatmasın ..kocaeli üniversinde öğrenciydin o zamanlar .Böbreklerim iflas edince okulu dondurmuştum .Ağustos ayının ortalarında da yeni bir ev kiralamak için kocaeliye gidecektim.gidecek derman bulamamıştım .Verilmiş bir sadakamız varmış diyerek bir aşcı arkadaşımı bir aylık yevmiyesini vererek çadırkentlere gönderdim .arkadaşımda gönüllü olarak iki ayda kendisi hizmet etti .
    Ayrıca siyaset bilimine aklı ermeyenler bilmezler...O yıkım ülkemize milyarlarca dolarlık zarar da verdi .2001 krizinde bankalar ile beraber o depremin de katkısı vardır .
    Eğer ki;şu an da aynı deprem istanbul merkezli olsa vay ülkenin haline allah korusun ..
    depremde mağdur olanlara allah ümit versin ..

99 depremini bende yasadım. Allaha şükür evimiz yıklımadı. Allah abır versin hikayen beni cok duygulandırdı

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Zor zamanlar yaşamışsın ama atlatmayida bilmişsin Keşke bende biraz daha umutlu olsam Bende bir trafik kazası geçirdim 1 yıl olucak iki ayagımın kaslarıda eksik yürüyemiyorum kazadan 2 gün sonra nişanım vardı allah herkese sabir versin aslında yaşananlar aynı sonu bakalım nasıl olucak ameliyatlarının maşarılı geçmesini dilerim

gençliğinin baharında istediğin mesleği ve sevdiğin aşkını düşünürken rabbimin takdiriyle yaşadıkların acı vericide olsa mutluluğa kavuşmuş olman duygularını engelliler-bizde bizimle paylaşman hepimizi duygusal moda soktu.. çok şanslısın arkadaşım sevdiğin insan temiz yüreğe ve vicdana sahipmiş..
    Allah mutluluğunuzu daim etsin..yolda olan yiğenimizin büyürken çekilen fotolarını burda paylaşırsan seviniriz..

çok etkileyici bir hikaye rabbim dayanma gücü versinn

rabbim inancımızı ve sabrımızı almasın...

mutluluğunuzun bir ömür sürmesini dillerim..

Sızın adınıza çok sevındım böyle tatlı sonla bıten aşk hıyalerımız inşallah çoğalır ve bır ömur sevgı dolu gunler dılerım sıze mutlu kalın...

Geçmiş olsun kardeşimm Allah daha büyük acılar yaşatmasınn evliliğinizde ömür boyu mutlluklar allah tamamına erdirsin sağlıklı hıuzur dolu yıllar dilerim hayırlısıyla doğacak olan yiğenimizle birlikte.)

çok doğru birine aşık olmuşsun tebrik ederim... sakatsın diye terk etmemiş... gerçek aşk bu.

allah daha çok mutluluk versin kardeşim, örnek insansın...

Aslında bize söyleyecek pek bişey kalmamış ; siz zaten son paragrafınızda öyle güzel ifadelerle anlatmışsınız ki ,önemli olan şuan yaşadıklarınız,geleceğe de umutla bakabiliyorsunuz..Ne mutlu size!Eşinizle ve yavrunuzla güzel yarınlar dilerim..

Güne sizin yazınızı okuyarak başladım ...daim olsun ...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    bende 99 depreminde bunları yaşamış biri olarak o acı dolu günleriniz için üzüldüm.gerçektende çok zor günlerdi hepimiz için.ama çok şükür ki sonu güzel bitmiş.o zor acılı günlerinizde ne siz sevdiğinizi bırakmışsınız,nede o sizi bırakmış ve böylece mutlu sona ulaşmışsınız.sizide eşinizide tebrik ederim.sevginize sahip çıkmışsınız sonuna kadar, helal olsun.mutluluğunuz daim olsun.bir ömür boyu saglıkla ve huzurla yaşayın inş...

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı