Aşkımı haykırdığım an [O an]
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 17.07-2011 15:32
allah 0 günleri kimseye yaşatmasın ..kocaeli üniversinde öğrenciydin o zamanlar .Böbreklerim iflas edince okulu dondurmuştum .Ağustos ayının ortalarında da yeni bir ev kiralamak için kocaeliye gidecektim.gidecek derman bulamamıştım .Verilmiş bir sadakamız varmış diyerek bir aşcı arkadaşımı bir aylık yevmiyesini vererek çadırkentlere gönderdim .arkadaşımda gönüllü olarak iki ayda kendisi hizmet etti .
Ayrıca siyaset bilimine aklı ermeyenler bilmezler...O yıkım ülkemize milyarlarca dolarlık zarar da verdi .2001 krizinde bankalar ile beraber o depremin de katkısı vardır .
Eğer ki;şu an da aynı deprem istanbul merkezli olsa vay ülkenin haline allah korusun ..
depremde mağdur olanlara allah ümit versin ..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 17.07-2011 15:45
99 depremini bende yasadım. Allaha şükür evimiz yıklımadı. Allah abır versin hikayen beni cok duygulandırdı
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 17.07-2011 15:45
Zor zamanlar yaşamışsın ama atlatmayida bilmişsin Keşke bende biraz daha umutlu olsam Bende bir trafik kazası geçirdim 1 yıl olucak iki ayagımın kaslarıda eksik yürüyemiyorum kazadan 2 gün sonra nişanım vardı allah herkese sabir versin aslında yaşananlar aynı sonu bakalım nasıl olucak ameliyatlarının maşarılı geçmesini dilerim
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 17.07-2011 15:56
gençliğinin baharında istediğin mesleği ve sevdiğin aşkını düşünürken rabbimin takdiriyle yaşadıkların acı vericide olsa mutluluğa kavuşmuş olman duygularını engelliler-bizde bizimle paylaşman hepimizi duygusal moda soktu.. çok şanslısın arkadaşım sevdiğin insan temiz yüreğe ve vicdana sahipmiş..
Allah mutluluğunuzu daim etsin..yolda olan yiğenimizin büyürken çekilen fotolarını burda paylaşırsan seviniriz..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 17.07-2011 16:34
çok etkileyici bir hikaye rabbim dayanma gücü versinn
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 18.07-2011 16:10
rabbim inancımızı ve sabrımızı almasın...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 18.07-2011 17:32
mutluluğunuzun bir ömür sürmesini dillerim..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 19.07-2011 15:14
Sızın adınıza çok sevındım böyle tatlı sonla bıten aşk hıyalerımız inşallah çoğalır ve bır ömur sevgı dolu gunler dılerım sıze mutlu kalın...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 22.07-2011 11:28
Geçmiş olsun kardeşimm Allah daha büyük acılar yaşatmasınn evliliğinizde ömür boyu mutlluklar allah tamamına erdirsin sağlıklı hıuzur dolu yıllar dilerim hayırlısıyla doğacak olan yiğenimizle birlikte.
)
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 27.07-2011 11:18
çok doğru birine aşık olmuşsun tebrik ederim... sakatsın diye terk etmemiş... gerçek aşk bu.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.03-2012 06:34
allah daha çok mutluluk versin kardeşim, örnek insansın...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.03-2012 08:38
Aslında bize söyleyecek pek bişey kalmamış
; siz zaten son paragrafınızda öyle güzel ifadelerle anlatmışsınız ki ,önemli olan şuan yaşadıklarınız,geleceğe de umutla bakabiliyorsunuz..Ne mutlu size!Eşinizle ve yavrunuzla güzel yarınlar dilerim..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.03-2012 08:38
Güne sizin yazınızı okuyarak başladım ...daim olsun ...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.03-2012 12:37
bende 99 depreminde bunları yaşamış biri olarak o acı dolu günleriniz için üzüldüm.gerçektende çok zor günlerdi hepimiz için.ama çok şükür ki sonu güzel bitmiş.o zor acılı günlerinizde ne siz sevdiğinizi bırakmışsınız,nede o sizi bırakmış ve böylece mutlu sona ulaşmışsınız.sizide eşinizide tebrik ederim.sevginize sahip çıkmışsınız sonuna kadar, helal olsun.mutluluğunuz daim olsun.bir ömür boyu saglıkla ve huzurla yaşayın inş...
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları