Hala gözümün önünde, bir türlü hafızamdan silemiyorum... [O an]
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 03.08-2009 11:43
içinde sıkıntı yaratan bu olayı bizimle paylaşıpta, sen de bizim yazılarımızı okuyupta az bir şey moral olduysak ne mutlu bize...
teşekkürler...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 03.08-2009 12:31
hepimiz bir hayat oyuundayız sahneye çıkıyoruz bir arenada gibi,sadece kişiler farklı roller olaylar aynı....ve savaş başlıyor.diliyorum bu savaşta daha güçlü olucaksın.dularım seninle olucak...Rabbim şifa versin.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 03.08-2009 12:48
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 03.08-2009 12:57
Geçmiş olsun kardeşm allah başka acılar yaştmsn yavaştan atlatmya başlamşssn okuyablirsn okumuyosn açıktan devam edeblirsnz işe gireblirsnz çalışmıyosnz herşeyi yapablirsnz hepimz size güveniyoruz
Şun gencede yakışıklya da bir kaç şey sölylemk istiyorm müsedenzle bu çocuk bıraksa da sizi unutamıcak bundan emin olun ömür boyu sizi düşüncek...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 03.08-2009 15:15
canımmm
canımsın sen ya.ıyıkı affetmemıssıneger affetseydın zaten kısılıgını sıfırlaman grekırdı
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 03.08-2009 15:38
geçmis olsN BAKALIM .bu durumu kabullenmek zor olablir bence :mcadeleye devam
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 04.05-2011 16:04
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.05-2011 12:01
aslında bnim hikayemden farkı yok çok zor hala bnde unutmıorummm .......
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 23.09-2011 18:24
Allah zül celal acil şifalar versin dilerim bir an önce sağlığına kavuşursun ayrıca şunu söylemek istiyorum.
"Giden gitmiştir dün bitmiştir ben değil giden kaybetmiştir....... " Her zaman bunu söylerim
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 24.09-2011 00:47
Gözümden yaş geldi okurken...
Rabbim elbet mükafatlandıracakdır bizleri.Bu dünya mümine cehennem inancını yitirmişlere ise cennettir. Bu imtihanı geçmemiz lazım isyan boyutuna getirmeden o zmn feyzini alırız.Rabbim yardımcın olsun.O bebenin yüzüne tükürmek isterdim haysiyetsiz......
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 24.09-2011 09:55
"Üniversiteli oldum" mesajını bekliyeceğiz artık senden.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 21.10-2011 22:32
öncelikle geçmiş olsun.. allah'ım acil şifalar versin.. ve şunu eklemek istiyorum. hadiste de dendiği gibi "hayır zannettiğiniz şeylerden şer; şer zannettiğiniz şeylerden de hayır doğabilir." bunu hiç bir zaman unutmamak lazım...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 22.10-2011 01:10
sevgili arkadaşım yaşadıgın olayı okurken tüylerim diken diken oldu inan bi sır kapısı olayı yaşamışın rabbim şifasını verir,bu dünya geçici ebedi hayatını kurtarıyorsun hiç üzülme bizlerki ebedi hayatta ne güzelliklerle karşılanacagımızı bilmiyoruz ama rabbim sevdigi kulunu yanına cennetine almak için dünyada imtihanlarla sınar hazırlarmış kulunu,hiç üzülme inancını yitirme şükür et rabbim yar ve yardımcın olsun..rabbimin sevdigi kuluymuşun seni cennetine hazırlıyor inşallah..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 22.10-2011 11:14
merhaba
merhaba amasra_peace öncelikle çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamandsa sağlığına kavuşursun.bende omurilişk felçlisiyim 4 yıldır ama bu durumda insanların nasıl bir insan olduklarını ap açık şekilde gördüğüm için çok mutluyum.. kaza oldu ve çok az kişi vardı okadar kişşi bir anda nasıl hayatımdan gitti anlamadım.. üzülmedim iç yüzlerini en kısa sürede tanıdım.mutluyum yalnızım ama yine mutluyum gülmek en iyisidir üzülmenin hiç bir şeye faydası yok bütün arkadaşlara sağlık mutluluk dilerim
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 16.05-2012 23:52
allahın yardımcımız olacağına inanıyorum..insan azmini kaybediyo.ben bu siteye üye olduktan sonra kendime geldim.şimdi kpss ye hazırlanmaya başlıcam..hiçbirşeyimiz eksik değil.allah kalplerimizi köreltmesin..azmini kaybetme..
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları