Text İçerik: Körler ve az görenler için forumun sadeleştirilmiş hali

+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 10 mesajın 1-10 arasındakiler
Üç kaza, üçünde de ben... [O an]

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Üç kaza, üçünde de ben... [O an]

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Merhaba,

1986 zonguldak doğumluyum istanbulda yaşıyorum. Bundan 10 yı önce ikiz kardeşimle çiftliğe gidip gelirdik. Yine bir yağmurlu günde çiftlikten dönerken kardeşim arabanın kontrolünü kaybetti çarpacağımızı anlamıştım ama çok geçti emniyet kemerim takılı değildi ağaca çarpmıştık. Kafamın içinde beni rahatsız eden bi ses vardı araçtan çıktığımda yüzüm kanıyodu ön camı kafamla kırmıştım,
    önce sağa sola baktık kimse yok yola koyulduk bi araç durdurduk acil bi şekilede hastaneye gittik yüzümü iki kaşımın arasını diktiler ama hala bi telaş vardı hemen beni bi ambulansa koydular daha büyük bi hastaneye götürdüler nedenini anlamadım kendimi iyi hissediyodum çünkü. O hastanede bi kaç doktor baktı sonra babamla konuştular seslerini duyabiliyordum.
    Babamın arkadaşı: durumu ne doktor bey,
    Doktor : Aslına bakarsanız bu hastanede olacak bişey değil bu benim elimden gelen sadece gözünü toparlayabilirim o yüzden bu sorumluluğu size bırakıyorum.
    O an kazanının acısını gerçekten hissettim o ana kadar bi gözümün görmediğinin farkında bile değildim. Sonra ambulansla ankaraya götürdüler orda sabaha ameliyata aldılar uyandığımda ağrılarım vardı tabi. şuan gözümde mercek var ama görmüyo.

O kazadan 5 ay sonra kurban bayramıydı kendi kasabımız vardı, tanıdıklar etlerini getirir kıyma yaptırırlardı tecrübem olmasada anneme babama yardım ederdim, anneme yardım ederken etleri makinenin üstüne koyuyodum annemde farkında olmadan makineyi çalıştırdı makina etle birlikte elimi içine çekti
    sadece bi kaç saniyelik andı ama elimi çektiğimde parmaklarım yoktu, bi kaç saniye ama o saniyeleri bana sorun insanın kanı çekilir derler ya gerçektende çekilmişti parmaklarımın tamamı kopmasına rağmen bir damla kan yoktu acıda yoktu heralde şokun etkisiyle oldu, Nasıl oldu bilmiyorum ama iki kazamda da çok soğuk kanlıydım hastaneye gidene kadar annemi ben sakinleştirdim (daha 14 yaşındayım)

Yaklaşık 6 ay önce (şubat 2010) bi trafik kazası daha geçirdim işe giderken bindiğim otobüs kaza yaptı sağ ayak parmağım kırıldı sol omzumda ilikte ödemler oluştu bu diğerleri kadar büyük değildi ama hala tam iyileşmedim geçer heralde.

Kimseyi başıma gelenlerden dolayı suçlamıyorum ama benim başıma gelenler hep başkalarının hataları. Ben ne sakarım nede hastayım ben sadece kaza kurbanıyım yanlış zamanda yanlış yerde olan kişi.

Sırada başıma ne gelicek diye merak etmiyorumda değilim

Çok geçmiş olsun. Geçirdiğiniz bu kaza umarım son olur. Allah daha beterinden korusun. Bundan sonraki hayatınızda tüm mutluluklar sizinle olsun.

Çok geçmiş olsun arkadaşım bende bundan sonraki hayatınızda kazasız belasız mutlu bir yaşam sürmenizi temenni ediyorum 3 kazanın da sizi bulması şansızlık olsa gerek bir kurban kesseniz yada nebilim sadaka felan verseniz işleriniz yoluna girecektir herhalde

geçmiş olsun kardeşimiz inşallah verdiği sıkıntılardan sonra güzel nimetlerde verir

Çok teşekkür ederim arkadaşlar, son kazadan sonra bi adak kestim artık hayırlısı diyorum..

teşekkür ederim. mutluyum ya ben =) inş. sizde mutlu olursunuz

başkalarının hatası demişsiniz ama ilk kazada sizin de hatalı davranmışsınız emniyet kemeri takmayarak. demek ki olacağı varmış. geçmiş olsun

Başkalarının hatası derken kendi kendime yaptığım bi sakarlık yada hata olmadığından bahsediyorum. teşekkürler.

Çok üzücü kazalar zinciri , seni perişan etmiş Allah tan acil şifalar diliyorum. inşaallah bir daha olmaz, geçmiş olsun .Allah adağını kabul etsin.ve belaları defetsin inşallah.

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    çok geçmiş olsun allah daha beterinden korusun kardeşim

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık