+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 17 mesajın 1-15 arasındakiler
Azmimle herşeyi başaracağıma inanıyorum [O an]

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Azmimle herşeyi başaracağıma inanıyorum [O an]

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    1988 İstanbul doğumluyum... Üç kardeşiz ben ortancıyım. Bedensel engelliyim, ateşli hastalık ve kasılmalar
    sonucu kalça çıkıklığı ortaya çıktı ameliyat olmuşum. Bir kaç ay belimden dizime kadar alçıda durmuşum sonra
    8 yasıma kadar diz üstü sürünerek yaşamışım hayatı.

Diz altından tekrardan amaliyat oldum ameliyattan çıktım, baygınım, ayağımı çekiyorum gelmiyor sonradan ameliyat olduğum aklıma geldi. Birkaç ayda öyle kaldım, derken en çok istediğim yürümekti fizik tedavi ve ailemin desteği ile Allaha çok şükür yürüdüm.

13 yasımda kendi isteğimle okula başlamak istedim. Kayıt olmaya gittim "Nolmal okula gidebilir" raporum var ama yinede almadılar. Milli Eğitime şikayet ettik de beni okula aldılar. Sonra canım annem tekerlikli sandalyem okula götürdü getirdi. İki sene sınıfın kapısının önünde bekledi. Sonraki günlerde sadece bıraktı almaya geldi.

Okulda çok güzel günlerim oldu. Sınıfımdakiler benden küçük oldukları için arkadaşlık kuramadım ama onlar bana devamlı yardımcı olmak istiyordu. Beşinci sınıfa kadar gittim sonra okuldan çıktım. Şu anda orta okulu dışarıdan açık öğretimle bitirmeye uğraşıyorum. Azmimle bunuda başarabileceğimi inanıyorum. Şu anda istediğim ellerimin biraz daha iyi olması bunun için fizik tedavi ve egzersiz uyguluyorum. İnşallah daha iyi olacak. Bir çok şey yaşama azmim, sabrım ve ailemin sayesinde oldu. Ailemi çok seviyorum

ne mutlu size busra hanm..ailenızdende allah razı olsun..sızde bu azım oldugu muddet yapamayacagınız,basaramayacagınız birşey yok..allah aılenızın ve sizin azmınınızı mucadele gucunuzu artırssın..

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Sevgili BÜŞRA BULUT sana destek oldukları için aileni ve senide büyük azminden dolayı tebrik ediyorum. O kadar azimlisinki ben herşeyi başaracağına inanıyorum. Ailenle birlikte sana mutlu bir ömür diliyorum.

Sevgili Büşra şanslısın seni hergün sınıfın kapısında bekleyen senin için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan bir anneye güzel bir aileye sahipsin seni ve aileni kutluyorum.

azmini hiç kaybetme..kocaman umduların olsun...

gecmiş olsun kardeşim o mübarek annenin ellerinden öpüyorum.gönlünce gekcekleşsin isteklerin

hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız..

bulut büşra helal olsun sana, azminden dolayı kutluyorum

heLaL oLsun karde$im herkes senin qibi oLsa inanın dünyada engeLLi kimse kaLmazdı

sağolunda aslında benn okadarda azimli değilim

evet ben kendimi azimli görmüyorum ve değilimde

bende tebrik ederim. bir şey başımıza geldiği zaman ya şükredip hayatımızı en iyi şekilde devam etmek için elimizden geleni tapacağız yada pes edip hergün isyan edeceğiz. madem yaşayacağız en güzeli yapabileceğimizin en iyisini yapmak. inş. bu azmin herkese örnek olur rabbim acil şifalar versin.

her şey dilediğin gibi olur inşallah..

Sevgili Büşracım , kendi engelinden vaz geçip hayattaki engelleri nasıl aştığını dile getirdiği için teşekkür ederim, diğer evden dışarı cıkmayan arkadaşlara örnek olur.Önünde daha cok uzun seneler var,hayatta şans ve sevgi hep yanında olsun.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Büşra kendine iyi bak...Allah sabır versin dualarımız seninle senin mutluluğun için...

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı