+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 34 mesajın 1-20 arasındakiler

Standart Doğduğumda belimde ur varmış [O an]

Engelli Araç Sistemleri ve Engelli Ürünleri
    Sen bildiklerini paylaşmazsan, senin sorularını kim neden cevaplasın ki?
    Merhaba ben doğuştan engelliyim... benim için hiç o an diyebileceğim bir sıkıntı yaşamadım çünkü ben zaten engelli açtım gözlerimi hayata ... Hayata 3/0 yenik başladım ... Ama kaç fark attım bilmiyorum...
    Doğduğumda belimde ur varmış o 4 aylıkken delinmiş beni hacettepede amaliyata almışlar. Belimdeki uru fazla kazıdıklarından belden aşağı sinire denk gelmiş yürüyorum çok şükür ama belden aşağımı tutamıyorum altıma bez kullanıyorum..
    Ama sevdim hep yaşamı yaşamayı pes etmedim okuyacağım dedim okjudum elime mesleğimi aldım 10 yıldır kamuda çalışıyorum evleneceğim dedim toplum olmaz yapamassın evlenemessin dese de ben evlendim... Yuvamı kurdum... Ayca yaşamaz tutunamaz diyenlere kendimi gösterdim hep güldüm çevreme beni küçük gören gözlerle bakanlara ben sadece gülümsedim....
    hayat bu yaşıyorsak tutunmayı bileceğiz... Ama annem canım annem sağolsun benle okudu benle acı çekti beni hiç yalnız bırakmadı iyiki varsın annem

Tek kelimee ıle süpersiniz......

ne güzel her kez sizin kadar cesur olabilse zaman zaman hepimiz cesaretimizi kaybediyoruz.azminiz çok güzel allah başarılarınızın devamını nasip etsin arkadaşım

çok teşekür ederim arkadaşlarım çok sağlun ... Hayat bu acı ve tatlı hayata ben böyle başladım sağlıklı kişi nasıl olur hayata nasıl bakar nasıl yaşar bilmem ben hep engellidim 30 yaşındayım altımda bezim var sol ayağımda protezim var sağ ayağımda yürüme cihazım var birde koltuk değneği kullanıyorum ama en sadık dostum koltuk değneğim beni hiç yalnız bırakmıyor hep yanımda

Forum Moderatörü
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    22:29
    Yaşadığı Yer
    Ankara/Yenimahalle
    Blog Mesajları
    1

Azminizden ve başarılarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Ailenizle birlikte mutlu bir ömür diliyorum.

merhaba arkadaslar siteye az önce üye oldum..hepimize gecmiş olsun.ben 25 yasindayim..bende muskuler distrofi var.askerligimde ortaya cikti 4 5 ay kadar yapa bildim.nedeni X .futbolcuydum turnuvalarda oynuyordum.profosyonel degil ama.hepimizin bi hikayesi var elbette ama unutmayalimki hayat her seye ragmen görmeye deger.pismanlik hissettimiz oluyor elbette ama her şey insanlar icin unutmayalm bi rüya bi gün bitecek ve gercek zamana gözlerimizi acacagiz,hayatimizdan da asla vaz gecmen cikara bildigimiz kadar tadini cikaracagiz tabiki

Size imrenerek okudum bu yazıyı.
    Başarılarınızın devamını beklerim : )

Gerçekten tebrik ederim azminizi engelsiz insanlara örnek olucak bi hayatınız olmuş ..İnşallah herşey sizin için çok daha güzel devam eder ..

gerçektende yılmadın usanmadın zoru başardın önemli olanbu inş herdaim başarılı olna bi yaşantn olur tebrik ederim sizi canı gönüldenn

Valla kardeş ben başaramadım ama sen başarmıssın ıyıkıde başarmıssın ben 20 yaşından sonra hastaladım ve 14 sene sonra daha yenı yenı kabullenmeye başladım özrumu bu hayatdakı tek şansım ise hanımım..
    Birde ben sağlam ken abi dıyen insanlar daha sonraları sıze acıyarak bakmaları yokmu işte asıl engel o oluyo..

azminize hayran kaldım sizi kutluyorum.evet allah annelerimize ömür versin onlar olmasa zor bizim için hayat iyiki varlar onlar

Hayatın zorlukları karşısındaki pes etmeyen utmunuz bir çok kişi için emsal gösterilecek kadar güzeldir. Her zaman hayata tutunmasını bilerek sıkı sıkıya hayata bağlı klamak her zaman için çok büyük önem arz eder. Zorlukların yanında bir şekilde bize yardımcı olan herkesede bütün yüreğimizle minnet borcumuzu ödemeyide unutmamalıyız.

Herşey güzel ıolacaktır. Yeterki biz güzel düşünelim...

Forum Moderatörü
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    00:31
    Yaşadığı Yer
    İstanbuL
    Blog Mesajları
    12

Heyt be.. : ) İşte azim budur diyorum.. Gönülden tebrik ederim arkadaşım.. Yılmamış , gönlünden geçenleri azimle başarmışsın. Bize tebrik etmek ve feyz almak düşer..
    Mutluluğun daim olsun inşallah..

Canım arkadaşlarım teşekür ederim.... Hayata geldiysek nefes alıyorsak bundanda tat almayı bilmek lazım ... Sağlıklı insanlarında hayatı 4/4 lük değil...bizimde sınavımız bu... Allah bizim kaldıramayacağımız derdi bize zaten yüklemez şükretmeyi bişlmek lazım

Hayata Karşı, Daima Pozitif Yaklaşımından,
    O Büyük Azminden Ötürü Kutluyorum Ayçacım Seni ..
    Yeni Kurduğun Yuvanda da, Huzur Ve Mutluluk Diliyorum ..

Teşekür ederim barbie....

azminizden ve başarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.daha güzel günler diliyorum.

Sağol fırtınacım güülen yüzün solmasın

Amin cümlemizin solmasın.bir gülücük bin derdi örter demişler o yüzden herkezin yüzünden gülücükler eksik olmasın.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık