Text İçerik: Körler ve az görenler için forumun sadeleştirilmiş hali

+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 1 2 3 SonSon
Toplam 34 mesajın 16-30 arasındakiler
Doğduğumda belimde ur varmış [O an]

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

azminizden ve başarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.daha güzel günler diliyorum.

Sağol fırtınacım güülen yüzün solmasın

Amin cümlemizin solmasın.bir gülücük bin derdi örter demişler o yüzden herkezin yüzünden gülücükler eksik olmasın.

aycagözlü kardeşim bende aynı senin gibi belimde urla dünyaya gelmişim ve senin gibi benim urda hacettepede alınmış. ama tabiki sinirlere zarar verilerek daha sonra bir düzine ameliyat geçirdim ayaklarıma zarar verdi tabiki urun alınması duyu ve şekil bozuklukları meydana geldi ve parca parca ayaklarımı budadılar şu anda iki ayagımdada diz altı protez kullanıyorum bugünümüze şükürler diyorum cocuklarımızla ve torunlarımızla yaşamaya devam ediyoruz .. sevgile kalın..

Geçmiş olsun ahmet bey bende sol diz altı protez kullanıyorum ama sağ ayağımda benim eni sonu kesilecek bunun bilincindeyim çünkü devamlı yralar açılıyor ve iltahap akıyor.... Rabbim hepimize acil şifalar versin...

yazınız harika bir çok arkadaşıma katkıta bulunacağına inanıyorum...

çok çok teşekür ederim...

yaşama yükledğiniz anlamı sizin kaleminizden okumak çok güzeldi.yaşamınızda hep mutluluklar sizi ve sevdiklerinizi bulsun.olanı olduğu gibi kabullenmemek ve güzellikler ekleyip yaşamı boyamak zorudr.siz bunu çok güzel başarmışsınız...öpüyorum güzel ruhunuzdan.

Arkadaşım hep böyle devam et tebrik ediyorum seni.Bu enngellere karşı biz böyle olmazsak hayata işte o zaman yeniliriz

Geçmiş olsun diyorum azminizi ve gayretinizi kutluyorum bu azminizle engelleri aştınız daha da aşacağınıza inanıyorum vede sana geçmiş olsun diyorum
    Allah şifa versin

Azmin, gayretin ,inancın için sonsuz tebrikler..3-0 yenik başladım dediğin macı nerdeyse 3-10 ve daha da artarak bitireceğin kesin .Yaşam enerjin hiç bitmesin .Sevgiler...

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Sevgili Ayça hayata karşı gösterdiğin mücadeleden,güçlü ve örnek duruşundan dolayı kutlarım seni hayatın sana daima gülümsemesini,seni mutlu kılmasını dilerim

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık