+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon
Toplam 44 mesajın 1-15 arasındakiler
Annem daha 35 yaşındaydı... [O an]

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Annem daha 35 yaşındaydı... [O an]

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    annem daha 35 yaşındaydı .
    midesinden rahatsızlandı. doktora götürdük .mikrop kaptı. 3 gece kaldı devlet hastanesinde. ihmaller zinciri... solunum durması koma..
    5,5 ay özel hastanede yoğun bakımda...
    yaşamaz dediler bilinci açılmaz acıldı
    solunum makinasından kurtulamaz kurtuldu
    eskisi gibi olmaz dediler
    uğraştık elimizden ne geliyorsa yaptık ...
    doktorlar her gördüklerinde şaşırdılar ama umut vermediler yürür demediler yürümez de diyemediler...
    biz yine uğraştık masajlar egzersizler bitkiler caylar...
    iyi gidiodu belki yürümesi zordu ama eskiden iyiydi... mutluydu
    yine hastaneye yattı kontroller doktorlar inanmıo ama belki bi umut yine bi fizik tedavi yaptırsak diye düşünüoduk..
    bir beyin cerrahı geldi baktı şaşırı bn makineye bağlı sanmıştım bu baya yaşıomuş... beynindeki hasar çok ciddi bir hasar nefes alması bile mucize...
    ama bence yürüyebilir bu kadar olduysa başardıysanız bu kadarını...
    EVET ilk defa bir doktor bize yürüyebilir demişti
    nasıl sevindik hiç eksilmeyen umudumuz yeşermişti...
    o bile sevinçliydi zor yaptırdığımız egzersizlerini kendi yapmak istiyordu ben yürüyeceğim diyordu...
    Nöroloji bölümünde yatıyordu...nörologları da farketti bi değişiklik olduğunu daha iyi olduğunu fizik tedavi başlayabiliriz dediler...
    sonra babam heyecenla gidiyor fizik tedavi bölümüyle konuşmak için...
    tabi önce annemi güzelce yatağına yatırıor ...zaten odasında tek başına yatağında durabiliyordu...
    O sırada başka bir refakatçı kadın elinde simitlerle içeri gir .tek kişillik odada kalıyordu ve yatak kapıyı görmüyordu...
    Elindeki simitleri hiç düşünmeden yiyebilir mi yasak mı bu hasta yutar mı yutmaz mı diye düşünmeden kucağına bırakmış arkasına bakmadan cıkmış...
    Babam bu sırada yoldan geri dönüyor neyse yemek saati geldi sonra giderim yemeğini veriyim 5 dk ya sadece 5 dk bile boş kalmadı...
    Simit yemeye çalışırken boğuldu ... beyninde ağır hasar vardı tam beyin kumanda etmiyordu vücudu...
    Işte o an
    hastaneye çağrıldık okuldan acil
    vardığımda noldu dedim annen simit takıldı boğazına... ölücek derken yaşadı kurtuldu ..ilk defa ileşeceş derken yitirdik.....
    Inanamadım tabi...
    Morgta görene kadar...ama 5.5 aylık yoğun bakım sürecindeki hali morgtakinden dah berbattı. O zaman hepsini atlattı ama simiti atlatamadı...

Nolur insanlar biraz daha düşünceli olsa...nolur herkes özellikle doktorlar işlerinin insan hayatına mal olabileceğini düşünerek daha özenli işleriniz yapsalar nolur insanlar biraz daha bilinçli olsa...

nee biçim iş bu yaa .. cahill düşüncessizz insanlarr.. ne diyim ki arkadaşım.. çok zorr bi durum yaa.. Başşınn sağolsunn.. Allah mekanını cennet etsin.. ama keşke daha bilinçli bir toplum olsaydık...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

başkalarının hatalarıyla mahvolduk zaten anlamıorum insanları sadece biraz düşünceli olmak lazım bu kadar...

başınız sağolsun Allah mekanını cennet eylesin

Zor günler yaşamışsınız başınız sağolsun

Mekanı cennet olsun, Allah sabırlar versin...

Ne kadar üzücü. Bilnçsizce davranış. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Başınız sağolsun. Allah sizlere sabır versin.

GERÇEKTEN ZOR başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah..

rabbimden sabırlar diliyorum hele böyle bir kaybınızdan dolayı çok üzüldüm şaşırdım ve inanılmaz kızdım.bu nasıl bişidir bu nasıl bir bilinçsizce davranıştır.o kadar mücadele edin umutlarınız hiç tükenmeden aylarca çaba gösterin,biri gelsin simit versin ve siz annenizi kaybedin.yok böyle bişi bu kadarmı olur dedirten durum bu olsa gerek
    başınız sağolsun sabırlar diliyorum

Zor günler geçirmişsiniz. Allah sizlere sabır versin. Annenizin mekanı cennet olsun

Başınız sagolsun Allah kalanlara sabır versin annenizin yeri cennet olur inşallah......

maalesef hastalarımıza hasta olarak bakılmıyor onlar birer iş ve herkes işini yapıyor kimi iyi kimi kötü bana katılırmısınız bilemiyorum ama sağlık ocaklarında bile bugün iş yok yada bu gün iş çok deniliyor dileğim oki Allah dert verip derman aratmasın annenizin mekanı cennet olur işallah sizlerede sabır diliyorum.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    başınız sağolsun Allah mekanını cennet eylesin .

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı