+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 5 1 2 3 4 5 SonSon
Toplam 69 mesajın 1-15 arasındakiler
Hey gidi kulaklarım! [O an]

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Unhappy Hey gidi kulaklarım! [O an]

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Herkes bir anısını paylaşmış bende paylaşmak istedim türkiyenin doktorları deseydim başlığa belki daha iyi olurdu.

Yıl 2007 yer Amasya. Lise son sınıfta iken başlıyor benim hikayem, O zamanlar kulaklarımda sorun vardı biliyordum bunu çünkü durduk yere kapı zili çalmaları, Buyur baba birşey mi dedin gibi sorular sorardım babama o da yok birsey demedim derdi. Kulağıma sesler geliyordu en sonunda doktora gitmeye ikna oldum
    ilk odyometri testimde her iki kulağımda 40-45 db leri arasında idi önemsemedim tabi doktor ilaç verdi gecer dedi ilacı kullandım ama gecmedi sonra tekrar gittim doktora bu kez de başka doktor deneyim dedim o da biz bunu burada tedavi edemeyiz çok hızlı ilerlemiş sizi samsun 19 mayıs tıp fakültesine yollayacaz dediler. Tamam dedik geldik samsuna Buradaki asistan doktor da elimde iki tane test olmasına rağman sizin orası iyi yapamıyor testleri bizim burada hocalarımız yapıyor dediler ve 1 ay sonraya tarih verdiler. 1 ay sonra geldiğimde Sağ kulağıma coktan veda etmişim haberim yok
    Samsundaki doktor sana işitme cihazı verecez dediler. Ağladım tabi ben takmam dedim dalga gecerler benimle okulda dedim. Sonra istanbula gittim tedavi olmaya 10'dan fazla profösor gezdim kortizon tedavisine ek olarak hiberbarik oksijen tedavisi gördüm sol kulağım durdu derken amasyaya geri geldim burada tedavim devam ediyordu.
    1 de kız sevdim herşey cok güzel gidiyordu benim kulağım yeniden hareketlenmeye başladı yeniden tedaviler ilaclar artık iyice bıkmıstım doktor yüzü görmek istemiyordum duymam zorlaşmıştı amasya da da özel doktor olmasına rağmen sen gripsin dedi ondan duymuyorsun dedi ilaç verdi. hafta sonrada sol kulağıma veda ettim dünyam kararmıştı tek tesellim ailem ve kız arkadaşımdı kız arkadaşımda en fazla 1 ay sabretti o da bıraktı.
    Ve intihar ettim midem yıkandı sonra bir umut Cochlear implant (biyonik kulak) Rast gele internette gezerken sağırlık tarih oluyor yazını görünce ameliyat olcam ben dedim kesin kararım korkum yoktu sessiz yaşamak daha zordu çünkü 9 ay kadar sessiz bir dünyada yaşadım sonra ameliyatı oldum

şuan herşey çok güzel çok ağladım artık hiç ağlamıyorum ne olursa olsun gülüp geciyorum
    işte türkiyemin doktorları hepsi para göz olmuşlar

G.olsun samet şimdi daha iyisindir inşallah...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

İlker abim seni burda görmek ne güzel ben amasyali abim

gecmiş olsun kardeşim iyisindir inş

Sametcim fakülte doktorlarına özel muayeneye gidip 100 tl yi verseydin basardı acil mührünü ertelenmezdin hatta sıra bile beklemezdin muayene olmak için..

Resmen sekreterleri soruyorlar özel muayene mi olacaksınız diye.. Adı üstünde özelse sende özelsin işte..

Haa yok özel değilsin sabah saat 9' dan akşam mesai bitimine kadar bekler haaa bekler muayeneni bile olamadan çıkarsın hastaneden..

Hele hele biyopsi olman gerekiyorsa hepten yandın beklersin sonuç çıkacakdaaaa tedavi olucam diye aylarca..Her yerde mi böyle bilmiyorum ama bizim tıp fakültesi meşhur gün atma olaylarında bu konuda..

Devletten maaş almıyor mu bu doktorlar..? Birde özel ne demek oluyor ki acaba.. Bu mesleği seçerken amacı insanlara faydalı olmak olan hekim sayısı çok azdır genelde iyi para getiren kariyeri olan afilli bir meslek diye seçenler çoğunlukta onlardan biride sana rastlamış işte..

Geçmiş olsun diyorum dini imanı para fakulte doktorlarının.

Şu an iyiyim allaha şükürler olsun ankara hacetepede ameliyat oldum

Özellikle işitme ile ilgili kayıplar hep bu tür gecikme ve hatalardan kaynaklanıyor. Doktorlar biraz dikkatli olsa...

Samet, implantla ilgili bilgi ve tecrübelerini şu başlığa yazarsan başkalarına da katkı sağlamış olursun: http://www.engelliler.biz/forum/sagl...an-var-mi.html
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

çok güzel anlatmaışıın arkadaşımm benimkide aynı öylle ama ben yine einat ediyorumm yakmıyorummm ... herkezden çekiniyorum utanıyorummm bişey duymudağımda kızarıyorummmm takmıyacam cihazı yine takmıyacammmm

Benimde gözlerim miyop soruyorlar taaa şurda bak gördün mü..? Görmedim ama gördüm haa diyorum...

Takmıcam işte gözlük takmıcaam.. zaten zar zor kurtulmuşum ondan inat değil mi takmıcam..

Beyazgeceler yahu şimdi hap gibi cihazlar var kimse fark etmez inat etme bence tak tak sen.. Böyle olur mu hiç..

Neden takmayacaksın merak ettim..?

beyazgeceler;
    Aklım olsa takardım şimdi dostum İş işten gecince cok pişman oluyorsun valla bak sende hazır cihaz duymanı sağlıyorsa tak sonra cok pişman olursun şimdi kulak içi cihazlar varya görükmüyor bile

çok geçmiş olsun en azındansağlığımızı birazda olsa koruyacak aletler var kulaklık gözlük gibi.beyazgeceler bence takın dünyayı duymak güzel ve serap vuu sizde gözlük kullanın bende miyopum 2 numara takıyorum bende 95ten beri

serap_vuu;
    Ben de bilgisayar bakarken takıyorum 2 bucuk ve 3 dereceli bendekilerde

geçmiş olsun Samet.
    Ben şu an her iki kulağımda cihaz kullanıyorum.Kulak içi belli bile olmuyor derler hep.
    Ben işimden dolayı bocaladım ilk zamanlar,ama şimdi hiç umurumda değil sağlık benim sağlığım.Engelli olsam ne olcak.İlahi takdir ne yazdıysa o olur.Böyle yaşayacağız.Teknoloji bizler için var,nimetlerinden faydalanacağız...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    geçmiş olsun..insan hayatına önem verilmiyor ülkemizde.gerekli cihazları takın lütfen....

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 5 1 2 3 4 5 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı