+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 4 1 2 3 4 SonSon
Toplam 54 mesajın 1-15 arasındakiler
Çocukluk işte... [O an]

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Çocukluk işte... [O an]

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    doğumumla başladı herşey... doğduktan 4 ay sonra televizyonda kalça çıkıklığının nasıl anlaşılcağını anlatmışlar. annem de dur bi kontrol edeyim demiş. bi bakmış benm bi ayağım kısa, diğeri uzun. hemen hastaneye götürmüşler. doktor demiş bu kızda kalça çıkıklığı var...
    hemen iki ayağıma demir takmışlar, 2 sene durmuş. neyseki atlatmışım. daha snra yaş 2.5 ben daha yeni yürümeye başlamışım, snra sen düş kır ayağı gene hastane yolları görünmüş. doktor annemlere bu kız osteogenesis imperfecta hastası 4.derecede çok dikkatli olmanız gerekiyor, çok çabuk kırılır kemikleri demiş. düştükçe kolumu bacağımı kırmışım. hatta bi gün hani çocuklar kaldırımdan çıkamaz anne kolundan çeker ya annemde çekmiş omuzum kırılmış.

hayatımda en çok istediğim şey arkadaşlarımla dışarda top oynamak he bi de kar yağdığında dışarda çocuklarla kartopu oynamayı, kardanadam yapmayı çok isterdim. annem göndermezdi evde otur derdi düşersn bi yern kırılır derdi. ben de ağlardım oturup bi köşede.

ilk okulda annem öğretmene derdi dikkat edin diye hep göz önündeydim. arkadaşlarım benle dalga geçerdi sen camsın işte cam derlerdi. neden ben böleyim allahım neden derdim, ama şimdi şimdi anlıyorum ben onlardan farklıyım, diğerlerinden farklı olmak güze.l neden üzülmüşüm ki... allahın sevdiği kullardanım ben de. ne mutlu bana

evet negüzel şükür edebilmek,sabır etmek.hepimize senin gibi düşünmeyi nasip etsin

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

bu kadar güçlü olmanızdan dolayı tebik ederim.keşke bir çoğumuzda senin gibi dirayetli olmayı başarabilsek...sevgiler...

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.Böyle yaşam dolu olmana çok sevindim.Örnek insanlardan birisin.Hele nickine bayıldım çok sempatik geliyor.Daima mutlu ol.

Forum Moderatörü
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    20:00
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Blog Mesajları
    10

Geçmiş olsun Arkadaşım..Umarım hayatın boyunca böyle güçlü olursun..

Geçmiş olsun arkadaşım,

Gerçekten bu halinizde bile bir güzellik bulmanız yaşama bağlanmak adına örnek bir davranış olarak görüyorum. İşte yeri geldiği zaman olayların güzel yönlerini görerek değerlendirsek, olaylara kötümser olatak değilde güzellikleriyle yaklaşabilsen inanın çok şeyler değişecektir. Bunu yapabilmek, bunu başarabilmek bizim hayattaki mutluluğumuz için, sevdiklerimiz için çok umut verici olacaktır.

Hayattan ne olursa olsun. Olaylara yaklaşımımız, olayları değerlendirmelerimiz ve olaylara baklı açımızı ne kadar güzelse olayların etkisinden kurtulmakta o kadar güzeldir. Bunu yapmalıyız. Buna ihtiyacımız var.

Hayata en güzel yönleriyle bakarak, mutlu olmak temennisiyle.

ooo sen çoktan pes etmişsin yapma böle ya iyiyim de iyi ol bende iyi olayım üzme beni canım benim senden kötü olanları düşün ve şükretmesini bil

Geçmiş olsun, herkesin hikayesi var bu hayatta ama o hikayenin uzunluğu önemli değildir önemli olan o hikayenin dolu olmasıdır. Bizler kendi hikayelerimizde hep baş roldeyiz ya nasıl oynarsak öyle görünürür.. Bütün güzellikler seninle olsun.

valla ne deyim bilemiyorum. allah en kısa zamanda şifa versin.senin için oua edeceğim.

Geçmiş olsun Allah salığına kavuşturur inşallah..

sessizzz,
    hayata nasıl bakarsan öle görünür sana gördüğüm kadarıyla sen hayata karamsar şekilde bakıyosun yaşadıklarının içlerinde ufakta olsa iyi şeylerde vardır bunları bul ve hayata gülümse mesela en mutsuz anımda dışarı çıkarım güneşi görürüm şükrederim allahım ne mutlu bana güneşi görüyorum ya yatalak olanlar güneşe hasretler yada mahpusta olanlar onlarda aynı şekilde demişsin bana bakma diye hyr ben mutluyken arkamda mutsuz insanlar grmek istemiyorum şunu unutma herşeye rağmen yaşamak güsel

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    slm arkadaşlar NÜKLEER BAŞLIKLI KIZA. katılıyorum her ne hastalıgımız olursa olsun yaşamak çok guzel. tamam bazen neden neden ben diye düşündügümüz durumlar olmuştur ama bu neden ler herkesde var kımse halınden memnun degıl.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 4 1 2 3 4 SonSon

LinkBacks (?)

1. 01.02-2012, 10:16

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı