+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 4 / 4 İlkİlk 1 2 3 4
Toplam 54 mesajın 46-54 arasındakiler
Çocukluk işte... [O an]

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    her zaman her halimize şükretmeliyiz.. yarabbim bizlere dünya da ve ahirette Âfiyet ihsan eyle.. amin.. geçmiş olsun arkadaşım..

teşekkür ederim çok sağolun amin hepimize sağlık sıhhat nasip etsin YA RABBİM

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Allah hiç bir kulunun omuzlarına kaldıramayacağı yükü koymaz be canım

Bakara Suresi 155.Ayet : Andolsun ki sizi biraz korku ve açlıkla, bir de mallar, canlar ve ürünlerden eksilterek deneriz. Sabredenleri müjdele.
    Kal sağlıcakla...

Hepimize sağlık sıhhat nasip etsin mevlam

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    nükleer_başlıklı_kız geçmiş olsun Allah şifa versin ben de görme engelliyim bana bu ilkokulu bile bitiremez diye teşhis koydu çevremdekiler o zaman kavanoz gibi gözlük vardı gözümde camlar 4cm kalınlığında alay konusu oldum ta ki anadolu lisesini kazanana kadar işte o zaman çevremdekilerin bana bakış açısı bir anda değişti bey dostum arkadaşım kankam diye konuşmaya başladılar ama içten içe de kendilerini yediler hala daha bu durum devam ediyor Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 4 / 4 İlkİlk 1 2 3 4

LinkBacks (?)

1. 01.02-2012, 10:16

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı