Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 26 mesajın 16-26 arasındakiler
Milli eğitim bakanlığı sınavı ile ilgili ücret hakkında bir gelişme var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Peki başvuranlar konusunda bilgisi olan varmı arkadaşlar

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    başvuranlar konusunda bilgisi olan varmı arkdaşlar ben üni mezunu olarak memur düzeyinde başvuru yapacağım sizce kaç kişi başvurmuştur.

arkadaslar ben raporun aslı gıbıdır ve bır fotokopıyle gıttım .aslını ıstedıler.her ıl kendı kafasına gore takılıyor.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Standart Peki aslını aldılarmı

Peki gürsa aslını aldılarmı yoksa aslına bakıp fotokopisinimi aldılar

Türkiye genelinde 15.000 i aşkın kişi başvuruda bulunmuş. Bugün Kayseri milli eğitime başvurumu onaylatmaya gittiğimde söylediler. Kayseriden de 400 kişi başvuruda bulunmuş halada başvurmaya gelenler vardı...

elazıgdan kayıt yaptım ucret felan talep etmedıler

Etmiyorlar ki zaten arkadaşım. Bende bugün Konya'dan yaptırdım. Hatta biraz muhabbet ettim görevlilerle. Dedilerki siz bi girinde devlet nasılsa alır diyo

Benim bir arkadaşım var. Zamanında aslını başbakanlığa göndermiş kimlik için. Elinde de aslı gibidir vardı. Tabi onu fotokopi yaptırıp tekrar onay yaptırsa olmaz. Çift mühür, kaşe ve çift imza olur doğal olarak. Ve aslı gibidir olanı aldılar. Dedi görevli ama bak yerleşirsen Bunun aslını isterler haa dedi. Verdik bakalım. Ayın 20'sinden sonra arkadaşımın yeni bir çıkacak raporu var. Yerleşirsek o zaman onunla takas ettiririz dedik. Verdik gitti aslı gibidir ibareli rapor

Standart Hangisi içim memurlukmu hizmetlimi

Peki umut bu 15000 kişi memurluk içinmi başvuruda bulunmuş yoksa hizmetli içinmi yani lise mi üniversitemi ?

ayrı ayrı kaç kişinin başvurduğunu şuanda söyliyeceklerini annetmiyorum. toplamda 15000 başvuru olmuştur bu 30binide bulacaktır tahminim bunun en fazla 5000 tanesi memur 2 bin taneside öğretmen olacaktır diye düşünüyorum.

Standart sinav ehliyet hakkinda

slm merhabalar arkadaslar ben istanbul esenyurt dan halil ibrahim
    sizlerden ehliyet sinav hakkinda bilgi haberi bekliyorum

nasil olmuş bu işler peki sizceeee

arkadaşlar sınav ücretini bendende istemediler. bu saatten sonra o kadar kişiden isteyemezler herhalde. gerçi devletin işine belli olmaaz ama bu saatten sonra kimsede yatırmaz

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    karasahan resmi açıklama yapıldı ücret yok

meb in sitede görebilirsin

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı