Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 24 mesajın 1-15 arasındakiler
Çevre ve Orman Bakanlığı'nda çalışan kim var?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Çevre ve Orman Bakanlığı'nda çalışan kim var?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Ben Orman Genel Müdürlüğünde çalışıyorum
    Orman mühendisiyim,

bende aranıza katıldım Orman Mühendisi olarak heheheheh

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Standart bende aranıza yeni katıldım

çevre ve orman müdürlüğünde memurum

Ben de Orman İşletme Müdürlüğünde katip-mutemet olarak çalışıyorum

SLM ARKADAŞLAR BENDE ÇEVRE VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNDE MEMUR OLARAK ÇALIŞIYORUM.

selam mıllet ben hakan izmir il çevrede ambar memuruyum

merhaba arkadaşlar:
    aranızda çevre ve orman müdürlüklerinde çalışan lise mezunu aday memur olan var mı?

Standart eyyüp pektaş

merhaba ark. ben de siirt çevre ve ormanda aday memurum.2 hafta sonra gideceğimiz seminere katılacak olan var mı.katılacak olan varsa orda görüşmek dileğiyleee....

mrb. bende bu seminer için sormuştum bu soruyu. görüşmek dileğiyle..........

Merhabalar Bende Orman İşletme Müdürlüğünde Sözleşmeli Tekniker Memurum

Standart üzeyir67

selam arkadaşlar. bende bugün aranıza katıldım inşaallah. bende son işçi alımlarında orman genel müdürlüğüne büro işçisi olarak girdim... herkese tekrar tekrar selamlar...

merhaba arkadaşlar..

ben de çevre ve orman bakanlığı balıkesir orman bölge müdürlüğünde büro işçisi olarak çalışmaktayım

merhaba arkadaşlar..
    bende İl Çevre ve Orman Müdürlüğünde Bilgisayar Operatörü olarak göreve başlamış olup, ÇED ve Çevre Yönetimi Şube Müdürlüğünün yazı işlerine bakıyorum. ))
    saygılar

kimi mühendis kimi katip bende yeni basladım muhasebeciyim dedim ama kimse dinlemedi santral açığımız var dediler şimdi antral operatörüyüm orman işletmede..

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    merhaba oğuz bey. ben de aydında orman işletme şefliği yapıyorum. selamlar saygılar.

Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı