Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon
Toplam 43 mesajın 1-15 arasındakiler
Kendi işini yapan başka kim var?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Kendi işini yapan başka kim var?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Esnaf olarak kendimi de bu katagoriye koyabilirim sanıyorum
    Çünkü Bu yaz sahilde bir büfe aldık ve yazın o büfeyi babamla beraber işlettik.Aklımıza gelirmiydi ileride okulunu bitireceksin ve büfecicilik yapacaksın.Kesinlikle büfeciliği çok severek ve zevk alarak yaptım ama beni tatmin ettimi ya da doyurdumu kesinlile hayır sadece çok güzel bir yaz geçirdim ve cebime biraz para geçtiAslında ben de böyle bir başlık açsamıydım acaba "Aramızda Büfecilik yapan var mı?"diyerek

Standart yaşamak zor zanaat

arkadaşlar ben yıllardır esnaflık yapan bir engelli olarak şunu söyleyebilirim ki anlayışlı insanlar ile çalışıyorsan bir sorun oluşmuyor. ancak ülkemizde özürlü insanı bir birey olarak kabul edebilecek aydın insan sayısı o kadar az ki!

örneğin yazdığım dilekçe esnasında "biliyormusun yazmasını?" tarzında soru ile çok karşılaştım. halbuki yanımda çalışan sağlam kişi bu şekilde soruya hiç muhatap olmadı.

yine bir başka örnekte tahsil edilmesi için getirdiği faturasını bana teslim etmek istemeyen bir müşterim dükkandan ucuz bir silgi alıp çıkmış. benim dışarda olduğum bir zaman tekrar gelip faturasını yatırmış. bu kişi olayı normal addediyor ki çalışan arkadaşa anlatmış. o da bana anlattı. gülüştük. güldüm ama içimde bir yerlerin cız ettiğide tartışılmaz.

zaten esnaflığın kendisi zor. birde böyle manevi yaraları kapatmaya uğraşıyorsunyaa.
    işte bu şeddeli zor.

ama biliyor musunuz? akranlarınızdan bazılarının işsiz olduğunu görünce yaptığınız iş ne olursa olsun 2-1 öndeyim diyorsunuz.
    hemde hayata 1-0 yenik başlamışken...

engelli arkadaşlar kendinize güvenin ve kendi işinizi yapın

yapın ki gelecek nesiller "özürlü beceremez" düşüncesini taşımasın

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

4 kusur yıl önce iş bulamadım, borc harc iş yeri actım.. cafe-bar-restorant kırması ufak bi yerim var... oturdugun yerden çok kolay diil işletmek ama sanıldıgı kadar zor yada fantazi kesinlikle diil... saygılar

Bizde kendimize ait otomobil servisi var ailecek çalışıyoruz. Babamdan sonra tüm sorumluluk bende.. Sanırım bu durumda benimde kendi işim sayılıyor.. Ben ön muhasebedeyim ama sorumluluk bende oldugu için bütün müşterilerle muhattap olanda benim..
    Oturdugunm yerden tüm işlere yetişmek ve bir işyerinin sorumlulugunu almak kolay degil elbette ama zevklide.. Çünkü bir yerde herkesin işi benden bitiyor bu güzel yanı.. Belki biraz bencilce ama, gelen müşterilerin direk beni sorması ve benle muhattap olması güzel.. Bu da tüm zorluğu ve yogunlugu unutturuyor..

Standart selam

bende kendi işimi kurdum,8 sene iş aradım ve 1 burçuk miryara iş kudum web tasaarımı şirketi www.kocaelibilisim.com 2 sene oldu ve dişimle tırnahımla yükselmaya başladım,şu anda 100 e yakın referansım var ve içiinde büyük şirketlerinde olduğu bir porföy kurdum halada devam ediyoruz,fantezi değil bunlar hepsi gerçek yeterki kafanıza koyun,ben spasatik engelliyim ve 10 senedir bilgisayar kullanıyorum,insanlarla uğraşmak çok zor ama yapıcak pek fazla bişey yok uğraşıcaz uğraşmazsak hiç bi yere gelemeyiz ve insanların beynindeki engelliler için düşündüklerini yok edemeyiz,müşterilerim şu anda engelliler için düşündüklerini bana söylüyorlar ve çok yanıldıklarınıda,bide şöyle mantık var bizim millette ben görüşmeye gittiğim zaman direk sen nasıl yapıcan sorusu soruluyo insanlarda güvensizlik hat safada, ben çok konuştum görüşürüz arkadaşlar, unutmayın bunlar fantazi değil gerçek

Standart Medikal Firma

omurilik felçlisiyim ve kendi işimi yapıyorum

www.taktim.com.tr

Standart re

slm..Bende 8 senedir esnafım.. PC donanım işi ile uğraşıyorum..

beninde kendi işim ama sabit bir iş değil 4 adet firma sahibiyim ama hepsi duruma göre geçiş yapıyorum kışın kazak yazın dondurma satarım

bende konyada kendı ısım deıl ama esnaflık yapıyorum.pakpen ana bayısındeyım..esnaflık guzel bı meslek dıye dusunuyorum.çunku hareketlılık var buda ınsanı monotonluktan uzaklastırıyor.

Ben de kendi mimarlık mesleğimi yapıyorum ve işitme engelliyim.

benimde kendi işim deyil ama arkadaşıma pastanede 10 senedir yardımçı oyuyom...

BİR ÇOK ŞİRKETLERDE ÇALIŞTIM.ENSONUNDA KENDİ İŞYERİMİ KURDUM.
    ŞU ANDA SERBERST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK BÜROM VAR.
    YÜRÜME ENGELLİYİM.
    ZORLUKLARI OLSADA MESLEĞİMİ YAPTIĞIM İÇİN MEMNUNUM.
    ARKADAŞLARA YARDIMCI OLMAYA HAZIRIM.
    AYDIN YARINLAR

yaşamımı doğuştan tekerlekli sandalyede sürdürmekteyim. 2000 yılı ocak ayından itibaren kendi iş yerimi çalıştırmaktayım. dvd ve vcd film satış ve kira üzerine üzerine iş yapmaktayım.

Bende kendi işim varidi ama gemi sanayi olduğu için engelli olmam işimi
    kayıp etmiş durumdayım ama tekerlekli sandalle ile çalışacak durumdayım
    ve böyle bir yeni yer açmayı düşünüyorum

Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı