Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon
Toplam 33 mesajın 1-15 arasındakiler
Teknik personel olan kim var?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Teknik personel olan kim var?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Arkadaşlar Kamuda görev yapan Tüm Teknik Personel buraya,

Nemi yapalım birbirimizi tanıyalım, meslek gruplarımıza göre mesaj grupları oluşturalım, kaynaşalım, mesleki ve teknik bilgilerimizi paylaşalım ve ve ve daha bi sürü şey aklıma şuan gelenler bunlar hadi bekliyorum

Standart TEKNİKER

DSİ 53. ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ - BOLU DA TEKNİKER OLARAK ÇALIŞIYORUM. YOLU BU TARAFA DÜŞEN ARKADAŞLARI BİR ÇAYIMI İÇMEYE BEKLERİM.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

bende tekniklemanım ama daha biyere girememdim su ürünleri mühendisiyim kpssden 62 aldım bitileri bana yardımcı olsun

slm arkadaşlar bende teknikerim ama kendi mesleğimi yapamıyorumm sağlık sorunlarında dolayı problem yaratıyor ama şuanda kurumsal bir firmada satış destek sorumlusu olarak çalışıyorum ofis ortamı rahat oluyor ...

dijiçetin,bende Bolu'dayım.Bir ara görüşelim de,şu çayından bir yudum alalım diyorum.ne dersin...

bende teknikerim beyaz eşya üzerine ama şimdi yapmıyorum emekli oldum ve görme kaybımın ilerlemesi nedeni ile yapmıyorum

Ben de bursa iş bankası pos servisinde teknik elemanım
    Bursa'ya yolu düşenler benimde çayımı içmeye gelebilirler

elektrik teknikeriyim, istanbul - taksim'de özel bir şirkette otomasyon operatörü olarak çalışıyorum.
    ama ilk fırsatta iş değiştirmem gerekiyor. sıktı artık..

bende kamuda tekniker olarak çalışıyorum arkadaşlar ankarada bir universitede
    hepinize iş hayatında başarılar diliyorum

Merhaba bende Ankarada Teknik ressam,takım tasarımcı, 3D tasarımcı olarak 23 yıldır (18 yıldır son işyerim ) çalışmaktayım. Teknik destek konusunda gurup oluşturmak iyi bir fikir.

merhaba bende mehmet elektronik teknisyeniyim istanbulda ELANKAUPS AKÜ SAN.TİC.LTD ŞTİ
    'İNDE BAŞTEKNİSYENLİK YAPIYORUM

Üye
    Son Giriş
    20.05-2012
    Saat
    15:33
    Yaşadığı Yer
    İstanbul / Bahçelievler /van merkez,

özel sektörde sıhıtesısat ve ilklendıme teknık eleman olarak 9 yıldır calişmaktayım

teknikerim kendi iş yerim var ..

Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı