Hayırdır ceren turşumuzu kurmuycan dimi...
Her türlü kaldırımlar benden sorulur..kız isteriz vermezler kaldırım müh.leri diye...şaka biyana elektirik eloktronik mühendisiyim bende.
|
|
|
|
Hayırdır ceren turşumuzu kurmuycan dimi...
Her türlü kaldırımlar benden sorulur..kız isteriz vermezler kaldırım müh.leri diye...şaka biyana elektirik eloktronik mühendisiyim bende.
merhaba,
ben de orman mühendisiyim
bu konuyu ne için actık ?
Ben de endüstri mühendisliği okudum.Ama işimi farklı alanlarda yaptım 8)
endüstri mühendislerinin kadermidir becerisimidir bilinmez.
okey gibi nere koyarsan uyuyor.
Bende Elektrik-Elektronik mühendisiyim Türk Telekomda çalışıyor idim.Özelleştirme nedeni ile şu anda Kırıkkale Üniversitesine nakil oldum mühendis olarak burada 3 aydır çalışıyorum (yani oturuyorum).
Yok be Sankha....![]()
Turşu nasıl kurulur bile bilmem...
Bu sitede bir çok mühendis arkadaşımız olduğunu tahmin ediyorum.Diğer meslekten arkadaşlar kendi bölümleriyle ilgili sayfalar açınca niye biz de açmayalım diye düşündüm...
Görüşmek üzere....
Bende inşaat yük. muhendisiyim.İş bulamıyorum.
11 yıllık inşaat münedisiyim.
İnşaat mühendisliği büro ve şantiye olarak 2 dala ayrılır. Büro işlerinde çalışması şartıyla inşlaat mühendisliği engelli bir kişi için ideal bir iştir. Tavsiye ederim.
hayırdır arkadaşlar şirket falan mı kuruyoruz![]()
elektrik mühendisi lazımsa şirkete ben burdayım...
gerçi özel bir şirkette çalışıyorum ama yine de teklifleri değerlendirebilirim![]()
saygılar
Sevgili Fuzulim
Senin seviyen kaç? Ben T4.
Nightmare bizim şirket elektrik mühendisi arıyor ama...Bilmem ilgilenirmisin....Kablo üretiyoruz elektronik değil de elektriği çok iyi bilmesi gerekiyor..
Bütün mühendislerin toplandığı engelli mühendisler birliği kursak fena olmaz mıGerek istihdam gerek teknik olarak destekleriz birbirimizi...
Şirketler tahsilli engellilere daha farklı bakıyor.Hem özürlü kadrosunu dolduruyor.Hem de işine yarayacak bir elemanı oluyor...Genelde bu düşünceyle yaklaşıyorlar ...