Sayfa 1 / 7 1 2 3 4 5 ... SonSon
Toplam 92 mesajın 1-15 arasındakiler
Mühendis olan kim var?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Mühendis olan kim var?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Eminimki sitemizde benim gibi mühendis meslektaşlarım vardır.
    Ben Kimya Mühendisiyim.13 yıldır özel şirkette çalışıyorum.
    Sevgiyle kalın...

Hayırdır ceren turşumuzu kurmuycan dimi...
    Her türlü kaldırımlar benden sorulur..kız isteriz vermezler kaldırım müh.leri diye...şaka biyana elektirik eloktronik mühendisiyim bende.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

merhaba,
    ben de orman mühendisiyim

Ben de endüstri mühendisliği okudum.Ama işimi farklı alanlarda yaptım 8)

endüstri mühendislerinin kadermidir becerisimidir bilinmez.
    okey gibi nere koyarsan uyuyor.

Bende Elektrik-Elektronik mühendisiyim Türk Telekomda çalışıyor idim.Özelleştirme nedeni ile şu anda Kırıkkale Üniversitesine nakil oldum mühendis olarak burada 3 aydır çalışıyorum (yani oturuyorum).

Standart mühendislik

Yok be Sankha....
    Turşu nasıl kurulur bile bilmem ...
    Bu sitede bir çok mühendis arkadaşımız olduğunu tahmin ediyorum.Diğer meslekten arkadaşlar kendi bölümleriyle ilgili sayfalar açınca niye biz de açmayalım diye düşündüm...

Görüşmek üzere....

Bende inşaat yük. muhendisiyim.İş bulamıyorum.

11 yıllık inşaat münedisiyim.
    İnşaat mühendisliği büro ve şantiye olarak 2 dala ayrılır. Büro işlerinde çalışması şartıyla inşlaat mühendisliği engelli bir kişi için ideal bir iştir. Tavsiye ederim.

hayırdır arkadaşlar şirket falan mı kuruyoruz
    elektrik mühendisi lazımsa şirkete ben burdayım...
    gerçi özel bir şirkette çalışıyorum ama yine de teklifleri değerlendirebilirim

saygılar

Sevgili Fuzulim

Senin seviyen kaç? Ben T4.

Standart Merhaba Nightmare

Nightmare bizim şirket elektrik mühendisi arıyor ama...Bilmem ilgilenirmisin....Kablo üretiyoruz elektronik değil de elektriği çok iyi bilmesi gerekiyor..

Bütün mühendislerin toplandığı engelli mühendisler birliği kursak fena olmaz mı Gerek istihdam gerek teknik olarak destekleriz birbirimizi...

Şirketler tahsilli engellilere daha farklı bakıyor.Hem özürlü kadrosunu dolduruyor.Hem de işine yarayacak bir elemanı oluyor...Genelde bu düşünceyle yaklaşıyorlar ...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Ben de Seramik Mühendisiyim. 8 yıldır özel bir şirkette çalışıyorum. Mesleğimi çok seviyorum

Sayfa 1 / 7 1 2 3 4 5 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı