Sayfa 1 / 5 1 2 3 4 5 SonSon
Toplam 65 mesajın 1-15 arasındakiler
Muhasebeci veya Mali Müşavir olan kim var?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Muhasebeci veya Mali Müşavir olan kim var?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Okul bitmeden önce bizi öyle bir şartlandırdılar ki....
    Biz de düşledik, İşimiz hazır, aranan kişileriz,
    Uzun, emek isteyen, hep öğrenci olarak kaldığınız bir yolmuş meğer bu meslek.....
    Öğrenci olmak kısmına itirazımız yok....
    Ama lise yılları gibi değil,,,,
    İstanbul, Perşembe pazarında özel bir şirkette çalışmaya ve öğrenciliğime devam etmekteyim....

Mali Müşavirim , kamuda çalışıyorum.
    1989 yılında 3568 sayılı kanunla yürürlüğe giren yepyeni bir meslek.
    Kamu'daki kanunlar 1950'lerden kalma. Torunum bile (olursa ) görmez kamuda bu mesleğin meslek sayılacağı günleri. Emekli olup kendi büromu açmayı dört gözle bekliyorum...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Merhaba aranızda birde ben varım sanırım.2 yıl oldu büromu açalı.Çok uğraştım SMMM olmak için ama sonunda oldum.Darısı isteyenlerin başına

Standart MERHABA...

ÖZEL BİR KAMU KURULUŞUNDA MUHASEBE DEPARTMANINDAYIM...

Başım bulutlarda edebiyat okumayı düşlerken ben, kendimi bir tekstil firmasının musaebecisi olarak buldum.. Arada geçen zaman kayıp!..

suayip57
    Misafir Üye

Bende ticaret lisesi muhasebe bölümü mezunuyum.
    İşletme okuyorum

slm arkadaşlar ben de smmm staj başlatma sınavına hazırlanıyorum. bu konuda deneyimli, bu süreçleri geçirmiş arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım olacak. haziranda sınava gireceğim. söylenenler kadar zor mu bu sınavı kazanmak bir de sonrasında staj yapacak yer bulmada engelliliğimizin bi engeli oluyo mu? anlayacağınız epey stresliyim... herkese kolay gelsin görüşmek üzere...

Superisi.beyaz merhaba,
    Azimliysen ne çıkarsa çıksın karşına hiçbirşey engel olamaz.Sanırım İzmir de yaşıyorsun çalışma alanı olarak çok kısıtlı bir yer değil.Bir malimüşavirin yanında çalışırsan çok şey öğrenirsin ama bir şirkete girersen maaş alırsın.Yani biraz ekonomik olarak iyiysen malimüşavirin yanında staj yapman sana çok daha fazla şeyler öğretecektir.Ama muhasebe bürolarında stajerlere maaş pek vermiyorlar genellikle sadece ssk larını yatırıyorlar.Çok kolay bir süreç değil kabul etmek lazım ama çalışırsanda çok zordeğil.

Kolaylıklar diliyorum şimdiden herşey gönlünce olsun sormak istediğin birşey olursa yardımcı olurum. hoşçakal

merhaba herdem, mesajın için teşekürler. ben de söylediğin gibi bu işi öğrenmek istiyorum ve mali müşavir yanında stajımı yapmak isterim ( inşallah önce kazanmak tabiii) sınavın hesaplanması konusunda çeşitli spekülasyonlar dolanıyor. bu konuda senin bi fikrin var mı? yani subjektif olduğu konusunda. beni düşündüren kısmı da biraz bu. sen bu konuda ne düşünüyosun paylaşırsan sevinirim. tekrar teşekkürler ilgilendiğin için. hoşçakal..

bende adayım Celal Bayar Üni. Maliye bölümünü geçen yaz bitirdim. Bu sene yapılacak olan sınava gireceğim bakalım başarılı olursam daha anca staj yapma hakkı kazanıyorum gerçekten zor diyolarlarda yapanlarda anasının karnında öğrenmedi elbet bizde öğreneceğiz işimizi

Selamlar.

Bende SMMM SINAVLARINI verdim yıllar önce.Önceleri pek bi hevesle saldırdım

stajdı,sınavdı...Neyse sınavlarıda verdim,belge almaya hak kazandım.Aradan 7 yıl

geçti hala harçları yatırıp belgeyi alıp bir odaya kayıt yaptırmadım.Bundan 8 ay

önce çalıştığım şirketten ayrıldım.Şu günlerde iş yapmak için büro açmayı

düşünüyorum.Açıkcasıda bu olay beni acayipde korkutuyor.Çalışan arkadaşların

durumları,müşteri potansiyeli,tahsilat sorunları vs.Acaba yine bir şirkette bağımlı

olarakmı çalışsam ,yada bir ortakmı bulsam diye düşünüp duruyorum.

Neyse bi şekilde halledeceğiz.Kolay gelsin herkese

Standart slm

bende bil.destekli muhasebe mezunuyum kamuda calısıyorummmmmmmmmm

MERHABA ARKADAŞLAR
    Staj başlatma sınavında sınava girenlerin %10 u kazanıyor diye duydum bende.Am dersanelere gitmnizi tavsiye ederim özellikle SMMM Odalarının açtığı kurslara.Herşey gönlünüzce olsun

işletmeye başladıktan son ra hep malı müşavirlik halı kurdum ama sadece hayalden öteye gidemedii :roll: :roll: :roll:

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    cumartesi günü staja başlama sınavına gireceklere başarılar

Sayfa 1 / 5 1 2 3 4 5 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı