Sayfa 1 / 8 1 2 3 4 5 ... SonSon
Toplam 110 mesajın 1-15 arasındakiler
MEB'de memur olan kim var?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart MEB'de memur olan kim var?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Ben MEB'de memur olarak çalışıyom başka kimler var?

bütün meslektaşlarıma merhaba,evet ben de meb.de memurum,aslında ingilizce öğretmeniyim ama Mersin Halk Eğitim Merkezinde memur olarak çalışıyorum,ortopedik engelliyim,hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.iyi günler

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

merhaba sayın meslektaşlarım

bende meb'de çalışıyorum saygılarımla arkadaşlar

MERHABA,BENDE MEB MEMURUM

selam bende MEB de memurum ama yarım sayılır ben özel bir okulda memur olarak çalışıyorum. :wink:

Merhaba Bende MEB. memuruyum

Merhabalar.
    Bende İl Milli Eğitim Müdürlüğü
    Özlük İşleri Bölümü Personeliyim.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü' nün
    Engelli kadrosunu doldurmak için açtığı sınavla Ankara' da
    işe başlamıştım.
    Sonra ailemin yanına tayin geldim

Emekliliğe az kaldı (7 yıllığım)

..................

bende MEB de memurum.

Standart engelli öğretmen

bende öğretmenım engellı bırı olarak

ben de öğretmenim 2 yıldır ve işimi çok seviyorum bütün insanları sevdiğim gibi. yüreğinizden insan sevgisi eksik olmasın

ARKADAŞLAR SON AÇIKLANAN SINAV İLE 100 KİŞİ İSTİHDAM EDECEKLER SÖZLÜ MÜLAKAT NASIL OLUYOR BELLİ BİR PUAN BARAJINI GEÇENLERMİ YOKSA 2 VEYA 3 KATI SÖZLÜ MÜLAKATA GİRİYOR NE TÜR SORULAR SORUYORLAR KAÇ SORU SORUYORLAR

Bende meb özürlü personeliyim.
    MEB alacağı özürlü memurlar ile ilgili bir açıklamayı paylaşmak istiyorum. Yazılı sınav tarihi ileri bir tarihe ertelenmiştir. Sınava başvuranların hakları saklı tutulacaktır. İleri bir tarihte bakanlığın sitesinde ilan edilecektir.
    2003 ağustos ayında yapılan özürlü sınavıyla işe girdim. Her ilin kontenjanları vardı. İlköğretim, lise, yüksekokul. Sorular ayrı ayrı hazırlanmıştı. Özellikle matematik soruları baya kapsamlıydı. Branşım sayısal olduğu için zorlanmadım. Ama sözelciler için zordu. (matrisk, determinant,..)
    Benden önceki dönemlerde sözlü sınavda yapılıyormuş. Sözlüdede torpil işlermiş. Benim dönemimde sözlü yapılmadı. Yazılıya (test) göre en yüksekten başlayarak atadılar.
    Ama her il müdürlüğünde farklı uygulama olabilir. Bu konuda bilgim yok. Hakkınızda hayırlısı olsun. Hak eden kazansın.

Standart MEB SINAVI

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    VERMİŞ OLDUĞUNUZ BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜRLER.HANGİ İLDE SINAVI KAZANDINIZ? BAŞARILAR DİLERİM

Sayfa 1 / 8 1 2 3 4 5 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı