+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 4 mesajın 1-4 arasındakiler
İl dışı tayinde 15 gün izin hakkımı kullanmak için ne zaman ilişik kesmeliyim?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart İl dışı tayinde 15 gün izin hakkımı kullanmak için ne zaman ilişik kesmeliyim?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    tayin kararnamemi elden takip ettiğim için bende şu an ocak ayı maaşımı alabilmem için ilişiğimi ne zaman kesmeliyim il dışı tayin 15 günü kullanmak istiyorum.

merhaba burak_1986 ocak ayı maaşını alacağım dersen 25/01/2012 tarihinden sonra ilişiğini kesip 15 gün meil müddetini kullanabilirsin böylece şubat maaşına yetişirsin

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

kasım 29 da ayrıldım aralık 13 te basladım aralık maasını da aldım sen gırınce yapıolar maası ya ama sen yıne ayın basına ayarla kendını ona gore ayrılırsan daha kolay olur sağlam turk dedıgı gıbı yanı

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Selam:<br>
    <br>
    Ocak ayı maaşınızı alıp ayın 15'inde hemen ayrılırsanız tekrar başlamanız ve Şubat maaşınız hiç bir sıkıntı yaratmaz.Bende bi kurumda maaş yapıyorum ve genelde 15 'inde ayırıyoruz.Maaş bilgilerini en geç ayın 8-9 u gibi Mutemetlerden&nbsp;istiyoruz ve tekrar değişiklik yapamıyoruz. Tek kişilik maaş yapılır ama almanız gecikebilir.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı