+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 30 mesajın 1-15 arasındakiler
Aday memurun eğitim süreci nasıl olacak..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Aday memurun eğitim süreci nasıl olacak..?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Arkadaşlar sağlık bakanlığından atandım bir hastanede işe başladım Allah'a şükür.
    Peki aday memur eğitimi nasıl olacak ? Bana bir şey söylenmedi. Beni arayıp mı gel diyecekler , ben mi takip edeceğim işleri ? İl sağlık müdürlüğü ile irtibat falan mı kurmalı?
    Bu eğitimler ne zaman başlıyor bilen var mı?
    Çalıştığımız yerde mi yoksa başka bir yerde mi eğitim göreceğiz ?

Şimdiden teşekkürler.

Yer,zaman ve kaç gün egitim göreceğin çalıştığın kuruma yazlı olarak bildirilecek ..

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Yeni bir bilgisi olan var mı arkadaşlar ? Sağlık bakanlığında çalışanlardan ?

Sağlık Bakanlığı temel eğitimi 19 eylülde Ankarada başladı. Diğer illerde vaziyet nasıl ?

bursadan tık yok

çamlıca nasıl eğitim yapıyorsunuz haftasonumu hafta içimi kaç gün sürecek işitme engelliler için bie değişiklik uygulanıyormu

İki hafta satlas. Anayasa, 657, inkılap , halkla ilişkiler gibi konular işleniyor. Hafta içi işleniyor, toplam 60 saat. İşitme engelliler için bir uygulama yok. Bildiğin dersler gibi. 19 ekimde de sınav yapılacak.

Temel eğitim sınavı geçen hafta yapıldı. Bugün de sonuçlara baktım. Allaha şükür 60 dan fazla alıp vermişim. Darısı diğer aday memur arkadaşlara.

hayırlı olsun çamlıca daha bursadan tık yok bu hafta içi eğitim saat kaçtan kaça kadar uygulanıyor.benim anlamadığım konu bizim kulaklar duymuyor nasıl olacak bu iş bilmem

Sağol.Bizde öğleden sonraları eğitim vardı.Dersleri tepegöz ile konferans salonunda anlatıyorlar , powerpoint slaytı şeklinde sinema gibi takip ediyorsun. Bir de soru dağıtıyorlar derslerle ilgili, onlara çalışırsan yeter zaten. Ben de derslerdeki konuşmaları fazla anlamadım . Soru çözerek hazırlandım.Zor bir sınav değil.

bende senin gibi hastaneye atandım kardeş..4 nisanda iş başı yaptım..bizim eğitimimiz yapıldı sınavada girdik..

Sonuçlar Ankara il sağlık müdürlüğü sitesinde açıklandı. İnşallah geçmişsindir sınavı.

Standart Eğitimler baslıyor

sayın satlas,Bursa'da bayram sonu eğitimler başlıyor.siz hangi hastanedesiniz,

Hazırlayıcı eğitim dün başladı Ankarada.

Elinde ders notları veya hazırlayıcı eğitim sınav soruları olan var mı?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Hazırlayıcı eğitim ders notları ve örnek sorular Dosya.tc - cretsiz, Hizli ve Kolay Dosya Paylasimi

Not: Sorularla ilgili bir sorumluluk alamam. 2007 yılına ait.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı