+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 30 mesajın 16-30 arasındakiler
Aday memurun eğitim süreci nasıl olacak..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Sorularda bazı değişiklikler var. Son çıkan bazı 657 değişiklikleri sorulara yansımamış. Buna dikkat edilmelı

Hazırlayıcı eğitim sınavı bugün yapıldı Ankara'da. İnşallah bu sınavı da geride bırakırız.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Bu sınavı da geride bıraktık. Şimdi de sıra stajda. Hayırlısı inşallah.

Teşekkür ederim. Darısı sınava girecek arkadaşlara.

Staj kaldı hayırlısıyla. İki ay staj yapılacakmış, bu staj hakkında bilgisi olan var mı?

Meb memurum. 2 bucuk ay sonra kısmetse 1 yılım doluyor. aday memur staj dosyası örneği yada içinde bulunması gereken konularla ilgili yardımcı olabilcek varmı ?

istanbulda olup sağlık bakanlığında başlayanlardan aday memur eğitimlerini alan varmı ?

Geçen hafta bugün (20 mart) , özlük servisine çağrıldım ve amirim aday memurluğun kalkması için il sağlık müdürlüğüne gönderilecek belgeyi imzaladı. Memur belgeyi bana da imzalattı ve göndereceklerini söyledi. İl sağlık da inşallah onaylayınca asalet alacağım nisan içinde.

Şimdiden hayırlı olsun hocam En kısa sürede asaletinizi almanız dileğiyle

Sağol arkadaş. Allah hayırlısını nasip etsin. Darısı senin başına.

12 Nisan'da adaylığımın kalkması valilik tarafından onaylanmış ve 20 Nisanda da özlük servisinden tebellüğ ettim. Asaleti aldım Allah'a şükür.

hayırll olsun çamlıca bizimkide valilikten dönmüş hatalı yazı yazmışlar diye

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı