Engelli memurların tayin-atama durumu?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 28.03-2011 14:01
Engelli memurların tayin-atama durumu?
mebe son atanan engelli memurlardanım esaretimiz tasdik olduktan sonraki sürecte tayin isteme durumumuz nasıl olur acaba ?
tahmin ediyorum 4000 atanan arkadaslardan yarısı yada daha fazlası farklı memlketlere atanmıştır. haliyle çoğumuz aday memurluğun bitmesini ve tayin işiyle uğraşmayı hesaplıycağız. zorunlu görev süremizde yoktur.
ancak atandığım ilçedeki şube müdürü ile biras sohbet ettik. bu kadar basit olmayacağını anlattı...
çünkü dilekçemize yeri dolancaya kadar gibi bi yazı eklenirse başka birileri atanmadan zor dedi
konuyla ilgili paylaşımlarınızı bekliyorum...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 28.03-2011 14:10
Forumda ''Adaylığın kalktıktan sonra haritadan seçtiğin istediğin yere gidersin'' diyorlar.Ama ben öyle olacağını düşünmüyorum.Eylül ayında buradaki forumlarda ağlayıp sızlanan çok kişi göeceğiz.
personel yetersizliğinden uygun görülmemiştir. diye cavap alan çok kişi var.Ve hepsi kuzu kuzu çalışıyorlar malesef.İstifa edemeyeceklerine göre tabiki çalışacaklar..
Ben ilçe mili eğitimde çalışıyorum 5 yıldır tayin isteyen kişiler var ve vermiyorlar.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 28.03-2011 14:15
bende katılıyorum kolay olmayacağına ama inş olur dielim ve bekleyelim...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 25.04-2011 16:35
meble bu atama ilgili görüşen var mı ? arkadaslar paylaşımlarınız bekliyorum...?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 25.04-2011 16:48
ben hem görüştüm hemde araştırdım MEB de memurun tayin hakkı yok.Yani varda ama yok.Çünkü siz ne kadar isteseniz dilekçenizide yazsanız muvafakat almanız çok zormuş.Çok büyük bir torpil bulursanız belki
)
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 25.04-2011 17:05
ceren hnm siz hangi mebde görev yapıyorsunuz ? yada kendi memleketinizdemisiniz ?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 25.04-2011 17:06
Afyondaki valilikte becayiş öngörüyor şu aralar ama 5 ay bir geçsin bakalım nasip inşallah. Torpilimiz Bakanlık Şube Müdürü olur sanırım dimi . İnşallah bir problem olmadan halledilir.
Tercih yapılacak , rapor ekte sunulacak, dilekçe yazılacak, ne tür zorluklar yaşadıklamızı elbette bildireceğiz ama az oranda engel derecesi olan için zor bir durum gitmek
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 25.04-2011 17:09
istanbul dan edirneye geldim
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 25.04-2011 17:09
Valla Bırak il değiştirmeyi okul değiştirmek için dilekçe verdim memur ihtiyacından dolayı olumlu yanıt veremiyoruz şeklinde yanıt geldi.
Şehir değiştireceklerin allah yar ve yardımcısı olsun.
Birde Adaylık ile birlikte 3 yıl çalışmak gerekiyor tayin için şeklinde bilgi vermişti şube müdürümüz.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 25.04-2011 17:13
tayin olamasamda ben zaten 2015 ocakta emekliyim o zaman mecburen tayin edecekler
evet iskoçyalı bizde de var kaç yıldır tayin bekliyor her defasında red cevap yazısı veriyolar.Onları görünce ben tamam dedim yani bu iş zor..
ben zaten 3 yıl çalışırsam emeklilik dilekçesi vericem
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 25.04-2011 17:22
LOO GOKTÜRK SEN 14 SENE AFYONDASIN:d
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 26.04-2011 08:34
EFSANEYILDIZI;
Sen bana derken kendin gidemezsen görürüm ben seni (:
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 26.04-2011 11:01
gideriz giderizz
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 26.04-2011 11:46
gideriz giderizz
EN İYİSİ İYİMSER OLMAK GİDERİZ.. GİDERİZ...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 26.04-2011 11:56
Kurumu ile arasında Toplu sözleşme yapılan arkadaş var mı aramızda maaşlar ne konumda şuan...
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları