+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 12 1 2 3 4 5 11 ... SonSon
Toplam 167 mesajın 1-15 arasındakiler
Engelli memurların tayin-atama durumu?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Engelli memurların tayin-atama durumu?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    mebe son atanan engelli memurlardanım esaretimiz tasdik olduktan sonraki sürecte tayin isteme durumumuz nasıl olur acaba ?
    tahmin ediyorum 4000 atanan arkadaslardan yarısı yada daha fazlası farklı memlketlere atanmıştır. haliyle çoğumuz aday memurluğun bitmesini ve tayin işiyle uğraşmayı hesaplıycağız. zorunlu görev süremizde yoktur.
    ancak atandığım ilçedeki şube müdürü ile biras sohbet ettik. bu kadar basit olmayacağını anlattı...
    çünkü dilekçemize yeri dolancaya kadar gibi bi yazı eklenirse başka birileri atanmadan zor dedi
    konuyla ilgili paylaşımlarınızı bekliyorum...

Forumda ''Adaylığın kalktıktan sonra haritadan seçtiğin istediğin yere gidersin'' diyorlar.Ama ben öyle olacağını düşünmüyorum.Eylül ayında buradaki forumlarda ağlayıp sızlanan çok kişi göeceğiz.

personel yetersizliğinden uygun görülmemiştir. diye cavap alan çok kişi var.Ve hepsi kuzu kuzu çalışıyorlar malesef.İstifa edemeyeceklerine göre tabiki çalışacaklar..

Ben ilçe mili eğitimde çalışıyorum 5 yıldır tayin isteyen kişiler var ve vermiyorlar.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

bende katılıyorum kolay olmayacağına ama inş olur dielim ve bekleyelim...

meble bu atama ilgili görüşen var mı ? arkadaslar paylaşımlarınız bekliyorum...?

ben hem görüştüm hemde araştırdım MEB de memurun tayin hakkı yok.Yani varda ama yok.Çünkü siz ne kadar isteseniz dilekçenizide yazsanız muvafakat almanız çok zormuş.Çok büyük bir torpil bulursanız belki )

ceren hnm siz hangi mebde görev yapıyorsunuz ? yada kendi memleketinizdemisiniz ?

Afyondaki valilikte becayiş öngörüyor şu aralar ama 5 ay bir geçsin bakalım nasip inşallah. Torpilimiz Bakanlık Şube Müdürü olur sanırım dimi . İnşallah bir problem olmadan halledilir.

Tercih yapılacak , rapor ekte sunulacak, dilekçe yazılacak, ne tür zorluklar yaşadıklamızı elbette bildireceğiz ama az oranda engel derecesi olan için zor bir durum gitmek

Valla Bırak il değiştirmeyi okul değiştirmek için dilekçe verdim memur ihtiyacından dolayı olumlu yanıt veremiyoruz şeklinde yanıt geldi.
    Şehir değiştireceklerin allah yar ve yardımcısı olsun.
    Birde Adaylık ile birlikte 3 yıl çalışmak gerekiyor tayin için şeklinde bilgi vermişti şube müdürümüz.

tayin olamasamda ben zaten 2015 ocakta emekliyim o zaman mecburen tayin edecekler

evet iskoçyalı bizde de var kaç yıldır tayin bekliyor her defasında red cevap yazısı veriyolar.Onları görünce ben tamam dedim yani bu iş zor..

ben zaten 3 yıl çalışırsam emeklilik dilekçesi vericem

LOO GOKTÜRK SEN 14 SENE AFYONDASIN:d

EFSANEYILDIZI;

Sen bana derken kendin gidemezsen görürüm ben seni (:

gideriz giderizz

EN İYİSİ İYİMSER OLMAK GİDERİZ.. GİDERİZ...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Kurumu ile arasında Toplu sözleşme yapılan arkadaş var mı aramızda maaşlar ne konumda şuan...

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 12 1 2 3 4 5 11 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı