Engelli memurların tayin-atama durumu?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 15.09-2011 12:17
ben sağlıkta memurum 1200 net maaş+ döner sermaye 1600 alıyorum yani normalde memurun maaşı 1200 mi
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 15.09-2011 13:34

Alıntı Yapılan Kişi:
nurdane
tesekur ederım o dedıgınız sınavları vb.gectım yılım doldu sadece adaylıgı kalkmıstır yazısı beklıyorum
Yazıyı bekleme, sen yazıya git
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 15.09-2011 13:35
göktürk:adaylıgı kalkmıstır onayı ne zaman gelır kurumum yazıyı gondermıs notlarımı falan verdı yanı
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 15.09-2011 19:46
asaletim geçen hafta onaylandı.şimdi tayin dilekçesi hazırlayacağım.internette baya bi araştırma yaptım.çok açık sonuçlara ulaşamadım.ilçe milli eğitimde çalışıyorum.müdürümle konuştum tayinim için yardımcı olacaklarını söylediler.muvafakat hazır sayılır.''tayin dilekçesi'' hakkında bilgi almak istiyorum.ne biliyorsanız yardımcı olmaktan çekinmeyin.ben bipolar bozukluk hastasıyım ama tayinim için rapor kullanmak istemiyorum.çok zor da kalmadıkça..eş durumu ve eğitim durumu da yok..genelde bu 3 ayak üzerine kurmuşlar düzeneği..durumu anlatan sade bir dilekçeyle amacıma ulaşabilir miyim acaba?ve teknik konuları merak ediyorum..bir arkadaş önce gitmek istediğin yere dilekçe göndermem gerektiğini yazmış.ama bugün dairede bunun tehlikeli olucağını ''üst makamlarını yok sayman'' anlamına gelebileceğini söyledi.bu ne kadar doğrudur.
kısacası tüm atmamız gereken adımları bilen bir arkadaş varsa yardım ederse çok sevinirim..
saygılar.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 16.09-2011 10:06
safeldino arkadaş gibi bana da bi tayin dilekçesi lazım benim durumumum ortopedik engelliyim okula gelmem için 3 araç değiştirmem gerekiyor evimin bulundugu yere geçmek istiyorum
.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 16.09-2011 10:13
Geçen yıl eylül ayının kaçında başlamışsan o gün itibariyle gelir. Belki 10 gün şaşadabilir. Benden sana tavsiye: Müdürünle bir konuş, ağzını yokla. Sonra Milli Eğitime git atamadan sorumlu şube müdürüne durumunu anlat...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 16.09-2011 10:19
döner sermayeli kuruluşların maaş hesapları biraz farklı oluyor. döner aldığınız için bazı maaş bileşenleri kesiliyor. çıplak maaş denilen noktaya kadar çekiliyor o yüzden 1200 olmuştur.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 16.09-2011 10:29
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 16.09-2011 10:59
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 16.09-2011 11:10
fethiyedekı meb dekı özluk bolumunu demı
ınsallah olur ya
bu yazdıgımız atama ıstemeler ankaraya gıtmıyor demı gorev yaptıgımız ıl ıle ıstedıgımız ıl arası.ama ben ılın ılcesıne ıstıyorum once benı ıle mı verırler pekı
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 16.09-2011 12:10
Ankara ile alakası yok iller arası geçiş oluyor. İlçedeki Özlük Şubesi Terfi işlerinden sorumlu memur... Yukarıda atama ve dilekçe usül ve yöntemlerini yazdım. Önce il'e gidersin oradan atama yapılır.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 16.09-2011 12:31
teşekkürler fullmoon..yardımcı olduğun için saol.dilerim sen de en kısa zamanda amacına ulaşırsın.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 16.09-2011 13:32
Bekarsanız tayin için gideceğiniz yerden memur biriyle evlenin.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 16.09-2011 14:48
Elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım. Ha belki eksiklerim vardır. Belki valilik olurundan sonra yazı Bakanlığa gidiyordur ama bakanlık iki ilede yazınızı anında yazıyor. Amaç şu: önemli olan 1. sicil amirinizi kafaya almak ve atama şubesinde evrakınızı elden takip etmek. Hatta Atama şubesi valilik olur yazınızı yazdığı anda milli eğitim müdürünüze bile kendiniz imzalatırsanız 1 günde işiniz biter. Müdürde imzaladıktan sonra evrakı tekrar atamaya gider teslim edersiniz onlarda valiliğe sunar. 2 günde de valilik OLUR'u gelir...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 19.09-2011 12:45
selam...ilçe milli eğitime dilekçemi verdim..iade ettiler.kasıma kadar beklememi söylediler.buna hakları var mı?ayrıca herkesin kaçındığı taşınır işlemlerini bana vermeyi planlıyorlar.kasıma kadar bekletmelerinin sebebi de yıl sonu taşınır işlemlerini gerçekleştirmek..bu işlerle beraber tüm mali işleri,maaş ve ekders,sigortaya prim bildirimi gibi tüm işleri de bana yıktılar.bütün sene yatan memura sadece 'ab ile ilişkiler' desimalini verdiler.buranın yerlisi torpil yaptı.biz yabancıyız her türlü ezmeye çalışıyorlar.büyük bir haksızlık dönüyor.buna karşılık ben ne yapabilirim.fikirlerinizi bekliorum arkadaşlar.
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları