+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 1 2 3
Toplam 33 mesajın 31-33 arasındakiler
İmplant hastasıyım, Meders cihazı kullanmaktayım ama ayarlardan hiç memnun değilim..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    sevgili nuran eger esinizin medel implanti tempo medelse
    bende 2000 yilinda taktirmistim implanti sanirim sizinde tempodur hangi parcalari bozuk eger tempoysa benim sakladigim implantin dis parcalari bozuk degilse adresinizi yazarsaniz size postalarim

2006 da cikarildi benim implantin dis parcalari o zaman hacettepede ahmet atas odymetristimizdi size birakayim lazim olanlara verirsiniz diyince kabul etmemisti ara bir icim yanarak bakiyorum dis parcalara ama bozukmu degilmi bilemiyorum
    cunku uzun zamandir kullanilmadan duruyor cope atmayada kiyamadim

shukufecim
    ilgine teşekkür ederim...eşim dudak okuyamıyor ameliyata kadar az biraz okuyormuş ameliyattan sonra nedense okuyamıyor.....ben koklear implant hariç diğer kısımları kendim için yazdım bende 15yıldır kulak arkası kullanıyorum yüzde98 her iki kulakta kayıp.....ayrıca eşimde bende işitme engelliler okulunda öğretmeniz inan bana işitme cihazı tamir ettiğimi biliyorum çocuklarınkini kendiminkini...... alışmışız yani...eşim kulak arkasından hiçbir sonuç alamayınca mecburiyetten yaptırmış implantı yanında tane tane ve yüzüne bakarak konuşmak gerekiyor sonradan işitme englli olduğumuz için ikimiznde konuşmada problem yok şükür ....cihazını tam bilmiyorum sorarım teklifini de iletirim......şu an bozuk parçası yok yapıldı herşey tamam ama yeterli gelmiyor eşime yenisini alalım diyorum ama eşim diyor yeni bi model çıkacak çok güzel o yeterli gelirmiş onu bekliyor ....kulak arkası çok denemiş ama maalesef bi yararı olmuyor....işte böyle...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    bu sayfadan şunu anladım kesinlikle meders den uzak durulmalı.. çok şükür implant boyutunda değilim henüz..

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 1 2 3

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı