+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon
Toplam 32 mesajın 1-15 arasındakiler
Koklear Implant cihazında çabuk biten piller..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Koklear Implant cihazında çabuk biten piller..?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Merhabalar

Ben gecen sene medel Opus 2 marka koklear taktırdım. Bİyotron marka pili kullanıyordum. 2-3 günde bitiyor. Arkadaşımda aynı cihaz kullanıyor fakat bi önceki modeli olan. GP marka pil aldı onda 4 gün dayandı, bende deneyeyim dedim 1 gün bile değil sadece 7 saatcik dayandı!

Markası modeli aynı olan arkadaşım biyotron kullanıyor fakat 4 günde gidior? benim sadece 2 günde bitiyor.

Daha uzun süre dayanan pil markası biliorsanız yazın ,ikide bi pil değiştirmekten bıktım usandım !!

baslıgı ci cihazında cabuk biten piller olarak degiştir istersen aksi taktirde alakasız mesajlara hazır ol derim(ör: bnm piller 2 hafta dayanıyo, uuu beybi..). neyse bu msj ı yazmamdaki asıl amac guncel oldugunu belirtmek, millet canlanın..

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Koklear implant kullanmıyorum ancak aradaki farkın , programlama ile alakalı olabileceğini düşünüyorum. Belki siz daha ileri seviyede bir program kullanıyorsunuz ve bu da pil tüketimine yansıyor.

Üye
    Son Giriş
    27.03-2012
    Saat
    21:04
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL / Beyoğlu

Bende biyotron kullanıyorum.Her zaman en düşüktedir program. 2 bucuk gun dayanıyor. Bence de kullandığın programla ve etrafındaki seslerle alakalı.

başlıgı deiştiremiorum al bunu. editorler tarafından deiştirip böle koymuş iyimi !!

biyotron kullanıyordum. fakat daha uzun süre dayanan piller olabileceği düşünüordum. mesela zinc air marka piller ii dayanır diorlar da henuz denemedim.

ben tempo medel koklearda panasonik pildi hatirladigim kadariyle 3 tane pil takar 3 gunde biterdi baya pahali geliyordu sonta uzun kablolu hani buyuk piller oluyorya kablo cirkin gozuksede o buyuk pilleri 15 gin kullanirdim ekonomik ama kablo uzun olunca pahali hemde o cebinize takilan aparati cirkin oluyordu

o 15 gun dediğin kablolu cep tipi şeyler yok bizde. sanırım eski model ve artık üretmiordur. panasonik pilleri de deneyeyim bari.3 guncukse eğer 2 günlük olan biyotron pillere göre daha iyi. valla ben 15 gun dayanan aparatım olsa hic üşenmem cebime takarım.

medele git sor vardir cok basit bisi ama kablo cabuk deforme oluyor bide uzun oldugundan pil parasini ferah ferah nkatlayabiliyor dikkatli kullanilmadiginda kablo kopuyor hani evde kullandigimiz saatler varya o piller 15 gun gidiyor

adını falan biliormusun bu meretin. yanı soracagım mederse ama nasıl ne şekilde soracagım ?

5 yil oldu kokleara veda edeli gokcecim unutmusum baya ama ben sarjli pil kullanmak istiyom cok pahali geliyo bu piller diye julie hanimin basina cok eksimisimdir inatla zirlayinca julie hanimda getirtmisti uzun pil takiliyo uzun kablo oluyo gomlek cebime koyardim o pil yuvasini kulak oyle rahat ederdiki ustte hafifcecik
    ama cepe uzanan kablo kurtlu bana hic gelemez hemen bozulurdu hic pil parasi verez sarjlar gullanirdim cogunlukla
    kadinin biriyle karsilasmistim o da oyle kullaniyormus ama iste disari cikarken o kucuk pilli kablosuz sizin ginbisini kulla nir guya saklar sagir oldugunu gizlermis evde takarmis hirsizlama bende dalga gecmistim onunla noluyooo sagirligi begenemiyomusun artik koklearla duyuyom diye deyip iyi bi dalga gecmistim kadinla
    benim oyle sagir olmaktan yana gizlemek gibi bi derdim yok isime gelincede beb duymuyorumkiii

arkadaşlar yaklaşık 5 aylık CI kullanıcısıyım pillerin tüketim süresini ölçerken günlere göre ölçmek pek mantıklı gelmiyor bana. ben saat cinsinden kontrol ediyorum CI yi taktığım ve çıkardığım saatleri not edip toplam kaç saatte gittiğini kontrol ediyorum. hesaplamalarıma göre kullanmış olduğum Biyotron pilleri 45-55 saat arası gidiyor. isterseniz siz de bir böyle kontrol edin

3 günde pil bitermi ya bu nasıl iş ben cihazın pillerini 15 günd e eskitemiyorum vesselam stressli iş

3 gunde 3 tane pil bitiyodu o pil yuvasina 3 tane beraber pil takiyodum ucunude kulak ustunde nal gibi nah kocamaaan ytasiyodum

çok meşagetli iş shukufe bu teknolojiye bu kadar dayanan pil yapmaları cidden saçma olmuş.Hani bir iki binlik makına dağildki milyarlar yani.İşaret dilimi örensek ne?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    shukufe sen ci yi aldırdın ya, mıknatıs yerinde delik mi var şimdi. mesajları iptal etmişin de merakdan soruyorum..

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı