+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 1 2 3
Toplam 32 mesajın 31-32 arasındakiler
Koklear Implant cihazında çabuk biten piller..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    shukufe ;
    bende psikolojık durum sanmıştım sarjlı piller performansı dusuk oldugunu zannediyorum belki die. bi arkadaşıma sordum. benimle aynı marka aynı modeli takıyor ona sordum.sarjlı piller ona da düsük geliyormuş. kime sordumsa aynı cevapları aldım. psikolojik durum değil yani
    devletten sadece 150 tl mi ney o kadar pil parası alıorz geri kalanı biz ödüyoruz. 1 yıl rapor yenileme süremiz var. o da bir yıl dolmadan piller bitti. daha yenisi alamadım. son paketi kullanıyorum şu anda.

İşitme cihazları icin sarjlı piller ve sarj aleti de var. bi zamanlar kullanmıştım. aynı 675 serisi piller ama sarjlı olanları alıp sarj ediyorduk. sonra takıyordum ama saatler sonra bitiyordu bende bıraktım kullanmayı performansı da düşüktü sesleri alcaktanveriyordu sarjlı piller...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    benim pilim sarzlı suan 5 sarzlı pilim var uzun zamandır kullanıyorum ama hepsi degişik saatlerde bitiyo mesela pillerden teki yarım saatte bitio sarzlılar ii olmuyo pek tabi sarzlı pil günde bir tanede bitse ii olurdu ama öle deil 12 saat bile sürmüyo ve bi yere gidersem sarz makınasını yanımda götürüyorum nese bil diye söledim shufuke bana günlük 5 pil anca yetiyo ve pilin fiyatı 500 tl olmus bugun ögrendim tabi sarzlı degişik daha ucuz pillerde vardır kim bilir cünkü cesit cesit işitme cihazları var

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 1 2 3

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı