Koklear Implant cihazında çabuk biten piller..?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 16.01-2011 21:08
shukufe ;
bende psikolojık durum sanmıştım sarjlı piller performansı dusuk oldugunu zannediyorum belki die. bi arkadaşıma sordum. benimle aynı marka aynı modeli takıyor ona sordum.sarjlı piller ona da düsük geliyormuş. kime sordumsa aynı cevapları aldım. psikolojik durum değil yani
devletten sadece 150 tl mi ney o kadar pil parası alıorz geri kalanı biz ödüyoruz. 1 yıl rapor yenileme süremiz var. o da bir yıl dolmadan piller bitti. daha yenisi alamadım. son paketi kullanıyorum şu anda.
İşitme cihazları icin sarjlı piller ve sarj aleti de var. bi zamanlar kullanmıştım. aynı 675 serisi piller ama sarjlı olanları alıp sarj ediyorduk. sonra takıyordum ama saatler sonra bitiyordu bende bıraktım kullanmayı performansı da düşüktü sesleri alcaktanveriyordu sarjlı piller...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 28.02-2011 18:23
benim pilim sarzlı suan 5 sarzlı pilim var uzun zamandır kullanıyorum ama hepsi degişik saatlerde bitiyo mesela pillerden teki yarım saatte bitio sarzlılar ii olmuyo pek tabi sarzlı pil günde bir tanede bitse ii olurdu ama öle deil 12 saat bile sürmüyo ve bi yere gidersem sarz makınasını yanımda götürüyorum nese bil diye söledim shufuke bana günlük 5 pil anca yetiyo ve pilin fiyatı 500 tl olmus bugun ögrendim tabi sarzlı degişik daha ucuz pillerde vardır kim bilir cünkü cesit cesit işitme cihazları var
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları