Koklear Implant'ın parçalarını başka bir yerden getirtebilir miyiz?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 01.03-2011 01:08
Arkadaşlar sonuçta bu tür cihazlar elektronik hepsinde devre var kablolar var araba alıyorsunuz oda bozuluyor tamir ediliyor ben idda etmiyorum ama sadece işimizi hallettirdik.Artık kablolara para vermiyoruz içindeki teller kopuyor onu düzelttiriyoruz.İstiyorsanız 600 dolar verirsiniz yeni herzaman yenidir.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 01.03-2011 05:58
Sevgili Mekke,
Seni çok iyi anlıyorum. Benim implant cihazım da aynı seninkinden. Esas marka adı Advanced Bionics (Clarion), modali Auria. Gerçekten pil masrafı çok fazla. Geri ödenen sigorta parası ise çok düşük. Devede kulak adeta. Sanıyorum sen artık duyuyorsun, git çalış, paranı kazan, masrafını üstlen mantığını kuruyorlar.
Buna ilişkin hasta yakınları ve hastalar bireysel dava açıyorlar diye duymuştum. SGK bize bu ameliyatı yapıyorsa devamında da destekçi olmalı evet burada haklısın; ancak şu da var ki bazı ülkelerde implantı herkes kendi imkanıyla yaptırıyor. Devlet bir ödeme yapmıyor. Böyle bakınca şanslıyız.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 01.03-2011 12:34
murat bey cihazlarımızı araba gibi görüorsanız yandık falla yandık
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 01.03-2011 16:27
evet PIRIL aynı dedigin markayı modali kullanıyorum. ve suan zati iş arıyorum cihaz masrafını karsılamak için ama iş bulamadım yeni evliyim bekarken engelli maası alıyordum o zaman biriktirip biriktirip öle aldım kabloyu pili falan ama artık kesildi maas eşimin sigortası oldugu için. cihazla evet duyuyorum ama herseyi anlamıyorum özellikle kelimeleri anlamakta zorluk cekiyorum yavas yavas artık
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.03-2011 21:36
Maddi açıdan yaşanan sıkıntı için bir şey diyemem; ama konuşmaları anlamakta zorluk çekmeye başladıysanız ayarlarınıza bir baktırın diyebilirim. Elbette çok büyük beklenti içinde olmamakta da yarar var. Gürültülü ortamlarda hala sıkıntı yaşayacağımızı akıldan çıkarmamalı, dudaklardan yardım almamız gerektiğini unutmamalıyız.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.03-2011 23:41
konusmalarda zorluk o kadar yok ilk taktıgım zamankinden cok daha iyiyim ayarlarımda sorun yok yavas yavas ögreniyom işte. kalabalık ortamda mecbur dudaklara muhtac kalıyoz bizde dudak okuyoz işte baska secenekte yok zaten ama asıl istedigim bu cihazın parcalarının fiyatlarının ya düşmesi yada sigortanın karsılaması tek istedigim suan bu yani
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları