ben implant kullanıorum ..2-3ay önce taktırdım.
|
|
|
|
ben implant kullanıorum ..2-3ay önce taktırdım.
kızım ameliyat için bekliyor 1.5 yaşında
nurbehiye;
hayırlısı olsun umarım bizler gibi kızınız da rahat duyar..
inşallah hayatı duyacak.. gelişmelerizi yazmanızı bekleris =)
Merhaba bende koklear taktımak istiyorum fakat çok fazla bilgim yok kulaklarımın ikiside hiç duymuyor iç kulak intahaplanması var fiyatı hakkında bilginiz varmı ssk karşılarmı? yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkr edrm![]()
fiyatı yaklaşık 20.000 euro yani 40bin tl ye denk geliyor. ssk karışılıyor tek kulağı zaten tek kulak yetiyor. yinede muayenelerden sonra doktorunuz karar verir takılıp takılmamasını.
shuke duymasın![]()
gerçekten hiç duymuyorsa ikisini. gerçekten kaybedecek bişeyiniz yok demektir. baha cochlear veya ımplant koklear taktırabilirsin. kbb doktorunuza görünün. uygun koklear adayı olup olmadığınızı söler. söleyeyim şimdiden. her ameliyat gibi bu da riskli bi ameliyat. ama duymak için katlanırım her şeye dersen. o zaman bu riski göze alabilirsin.
samet cevaplamış gerisini zaten. =) başka sorularınız olursa seve seve yanıtlarız =).
benim kaybım sağ sol = 110-90 di. yaklasık 6 ay önce ameliyat oldum, cok şukur şimdi memnunum...
Madem kayıplardan söz konusu açıldı 120-105 dbllerde kulaklarım rahatım 1seneden cıkıyorum 1,5 olacak oluyor nerdeyse![]()
bende koklear implant kullanıyorum bir aydır) ve çok memnunum
ama shukufe beni çok üzdü ya![]()
ve moral çok önemli ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Shukufe de suç var mı yok mu bilmiyoruz neden bilmiyoruz acaba ameliyatı tam olarak araştırdı mı? Bilgisi varmıydı? 3 kez ameliyt masasına yatarken endişelerini doktora bildirdimi? ve en önemlisi bir doktora değil birden fazla doktora danıştı mı bu gibi etkenler hayatı etkiler...
sucla alakali ne var sametcim
ameliyati bizmi yapiyoruz doktormu
arastirmadan kor gozum parmagina kim ameliyat masasina yatarki sonunda duymak bile olsa
uc kere ameliyat olmadim sayisini unuttum halada her alti ayda bir emar cektiriyor koleastotam ameliyati oluyorum
3 kere ameliyatta maksadiniz koklear taktirmak gibi algiliyorsaniz bilmis olun; koklear bir kere taktirilir bir kulaga birdaha kulak olmustur
pinar arkadasimiz ve sen okudugunuzu iyi anlamiyorsunuz sanirim olsun kuma gommek isterseniz kafayi sizin biliceginiz....
koklear implant kullanıcılarının mr cihazına girmeleri yasak değil mi????