+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 7 1 2 3 4 5 ... SonSon
Toplam 101 mesajın 1-15 arasındakiler
Koklear İmplant kullananlar veya kullanmayı planlayanlar..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Question Koklear İmplant kullananlar veya kullanmayı planlayanlar..?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Merhaba arkadaşlar sitemizde koklear implant kullananlar Kimler Ve Ben implant adayıyım veya olacam diyenler var mı?

ben implant kullanıorum .. 2-3ay önce taktırdım.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

nurbehiye;
    hayırlısı olsun umarım bizler gibi kızınız da rahat duyar..

inşallah hayatı duyacak.. gelişmelerizi yazmanızı bekleris =)

Merhaba bende koklear taktımak istiyorum fakat çok fazla bilgim yok kulaklarımın ikiside hiç duymuyor iç kulak intahaplanması var fiyatı hakkında bilginiz varmı ssk karşılarmı? yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkr edrm

fiyatı yaklaşık 20.000 euro yani 40bin tl ye denk geliyor. ssk karışılıyor tek kulağı zaten tek kulak yetiyor. yinede muayenelerden sonra doktorunuz karar verir takılıp takılmamasını.

gerçekten hiç duymuyorsa ikisini. gerçekten kaybedecek bişeyiniz yok demektir. baha cochlear veya ımplant koklear taktırabilirsin. kbb doktorunuza görünün. uygun koklear adayı olup olmadığınızı söler. söleyeyim şimdiden. her ameliyat gibi bu da riskli bi ameliyat. ama duymak için katlanırım her şeye dersen. o zaman bu riski göze alabilirsin.

samet cevaplamış gerisini zaten. =) başka sorularınız olursa seve seve yanıtlarız =).

benim kaybım sağ sol = 110-90 di. yaklasık 6 ay önce ameliyat oldum, cok şukur şimdi memnunum...

Madem kayıplardan söz konusu açıldı 120-105 dbllerde kulaklarım rahatım 1seneden cıkıyorum 1,5 olacak oluyor nerdeyse

bende koklear implant kullanıyorum bir aydır) ve çok memnunum
    ama shukufe beni çok üzdü ya
    ve moral çok önemli ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

Shukufe de suç var mı yok mu bilmiyoruz neden bilmiyoruz acaba ameliyatı tam olarak araştırdı mı? Bilgisi varmıydı? 3 kez ameliyt masasına yatarken endişelerini doktora bildirdimi? ve en önemlisi bir doktora değil birden fazla doktora danıştı mı bu gibi etkenler hayatı etkiler...

sucla alakali ne var sametcim
    ameliyati bizmi yapiyoruz doktormu
    arastirmadan kor gozum parmagina kim ameliyat masasina yatarki sonunda duymak bile olsa
    uc kere ameliyat olmadim sayisini unuttum halada her alti ayda bir emar cektiriyor koleastotam ameliyati oluyorum
    3 kere ameliyatta maksadiniz koklear taktirmak gibi algiliyorsaniz bilmis olun; koklear bir kere taktirilir bir kulaga birdaha kulak olmustur
    pinar arkadasimiz ve sen okudugunuzu iyi anlamiyorsunuz sanirim olsun kuma gommek isterseniz kafayi sizin biliceginiz....

koklear implant kullanıcılarının mr cihazına girmeleri yasak değil mi????

Üye
    Son Giriş
    27.03-2012
    Saat
    21:04
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL / Beyoğlu

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Pınarcım radyasyonlu bölgelere cihazı çıkartıp giriyosun.

Bu arada bende 7 buçuk yaşında menenjit sonucu işitme kaybı yaşadım. 8 yaşında c.implant taktırdım şu anda 18 yaşındayım. 10 yıldır çok rahat duyuyorum telefonla bile görüşebiliyorum. İşitme sorunu yaşayan herkese tavsiyem

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 7 1 2 3 4 5 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı