+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 3 4 5 6 7
Toplam 101 mesajın 91-101 arasındakiler
Koklear İmplant kullananlar veya kullanmayı planlayanlar..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size
    Üye
    Son Giriş
    27.03-2012
    Saat
    21:04
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL / Beyoğlu

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    11 yıldır sapasağlam yerinde. Arada da bir kontrole giderim hiç birşeyimi aksatmam. Sen dikkat etmediysen ben ne yapayım. Elimden tek gelen buradaki arkadaşların senin zırvalarına inanmasını önlemek.

muge senin kinamanla bana bisicik olmaz sen dikkatli okusana bakimoyle ol demedimki oyle olacak dedim
    nede olsa kocaman seramik parca deri altinda ne kadar durur

shufuke.
    taktıgımız cihazın parcası seramik parca değil ki. titanyumdan oluşan parça.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Vav elinize bir silah versek acımasızca hedef seçeceksiniz birbirinizi Bu koklear implant olayını herkes kendi adına yorumluyor bir nevi hoşgörülü olmak lazım.

gokce onu sen gordumu ameliyattan once hepsini gostermiyorlar ama benmki kendi ciktiya
    15 gun o seramik parca cikti yavas yavas oncesinden muthis bi agri o zaman ben hepsini gordum seramik elinizle arastirin o bolgeye titanyum denen sey incecik olur ama elektirik akimlarinin saglam olarakkalmasi mbunyeye elektrik kacagi yapmamasi icin o kafatasi kemigini oyup montew edilen parca seramikten
    ama iste cok teknolojikmisya sizin yeni oldugundan titanyum diyoisaniz ole olsun

Ledzeppelin;

Koklear ameliyata karar verdinizmi ?

Halen beklemedemisiniz ?

Koklear ameliyatı olan arkadaşlar,sgk biyonik cihazın tüm bedelini karşılıyormu ?

Yoksa anolog ve digital işitme cihazları gibi yüzde 10 veya yüzde 20 sinimi karşılıyor ?

Bana 35 milyarlık bir biyonik kulak bedelinin 4 milyarını benim ödemem gerektiğini söyleyenler oldu bu ne kadar doğru ?
    Konu ...ansızın... tarafından değiştirilmiştir (04.07-2011 Saat 21:35 ).

Selam Arkadaşlar...2004 yılından beri bende kullanıyorum....hiç bir şekilde duyma şansı olmayanlar için mükemmel bir alet....ben normal işitme cihalarıyla duyamadım..çünkü duyma sinirlerim tamamen ölmüş...işitmemi kaybettikten 2 yıl sonra doktorun bu cihazı taktı....bu cihazda önemli olan elektroların doğru yere konması....bende o sorun var...doktorun açıklaması cihazı yerleşrtimem gereken yerde sorun vardı...o yüzden biraz kaydırmak zorunda kaldım dedi....doğrudur herhalde çünkü ameliyatım 8 saatden fazla sürmüştü ..normalde 4 saatde bitiyormuş...cihaz ayarları yapılması esnasında çok uğraş verdiler....çünkü tüm seseleri açamadılar...bazı sesleri kapatmak zorunda kaldılar....çünkü bazı sesler açıldığında elektrik çarpıyormuş gibi...gözüm yanağım atmaya başlıyor....bunu yapan sesler kapatıldı...o yüzden ben telefonla konuşamıyorum..müzik dinleyemiyorum...tv izleyemiyorum.....yinede memnum gürültüsüz ortamda direk benimle konuşulduğunda eğer kişinin konuşması düzgün ve tanene tane konuşuyorsa anlayabiliyor duyabiliyorum....keşke bu sorunalrı yaşamayıp bende sizler gibi cihazı tam kullanabilseydim....o yüzden amelyatı yapan uzmanlar çok önemli....bunun araştırmasını yaparak doktorunuzu seçin......benim 6 ay kadar denge bozukluğum oldu ..onun dışında yağmurlu havalarda baş ağrım oluyor ama çok rahatsız edecek kadar değil...cihazdan tam faydalanamasam bile memnum...trafikte korno seslerini duyabiliyorum....zil sesi....vb sesleri duyabiliyorum....cihaz takıldıktan sonra bana destek veren doktorum çok iyiydi...ameliyatı yapan doktorum için hiç bir şey demeyecem....ama şu an bile benden desteğini esirgemeyen....aradığımız zaman hemen randevü veren ve benim için saatlerini harceyan Dr. Gül caner hanfendiye çok çok teşekkür ederim.....şimdi oda bu alaliyatları yapıyor...keşke o zaman başlasaydı ve ameliyatımıda o yapsaymış.....maddi hiç bir beklentisi olmayan sadece hastalarını en iyi şekilde duymasını isteyen bir doktor.....Doktor seçimlerinize dikkat edin arkadaşlar...gerçekten bu işe gönül vermiş kişileri bulun ve onlara emanet edin kulaklarınızı....

Bu sitede shufkeden sonra koklear implanttan memnun kalmayan demeyelimde sorun yaşayan 2. kişi sanırım sizsiniz seher hanım.

Tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.

Size bir kaç sorum olacak : sgk biyonik cihazın tüm bedelini karşılıyormu ?

Yoksa anolog ve digital işitme cihazları gibi yüzde 10 veya yüzde 20 sinimi karşılıyor ?

Bana 35 milyarlık bir biyonik kulak bedelinin 4 milyarını benim ödemem gerektiğini söyleyenler oldu bu ne kadar doğru ?

Bana takıldığı dönem tamamını karşılamışlardı...şu an ki durum nedir bilemiyorum...bunu doktorunuzla konuşsanız yada hastaneyle daha net bilgi alırsınız.....ben tekrar edeyim...ben taktırdığıma hiç pişman olmadım....tek pişman olduğum dönem vergi indirimi almak için başvurduğumda engel oranımı %20 olarak belirledikelrinde olmuştu...şimdi oda düzeltilmiş deniliyor....tekrar başvurdum ...bana doğru oranlarda vergi indirmi evrağını maliye gönderirse o sorunda kakmış olacak....

Peki siz sonradanmı yoksa doğuştanmı işitme kayıplısınız ?

Sonradan ..ani işitme kaybı...işitmemi kaybettikten sonra yaklaış 2 yıl sonra cihaz takıldı...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Anladım teşekkür ederim.

İnşallah vergi indirimi için 2. başvurunuzda istediğiniz sonucu alırsınız..

İyi akşamlar.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 3 4 5 6 7

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı