+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 5 / 5 İlkİlk 1 2 3 4 5
Toplam 68 mesajın 61-68 arasındakiler
Koklear implant ameliyatı hakkında bilgisi olan var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    koklear implanta hergun icin en az bir pil harciyorsunuz isitme cihazi icin 15 20 gun gidiyor pil
    sen hangi marka model cihaz kullaniyorsun elnur iki bi kablo kopuyor oda pahali

SLM shukufe gerçekten sana katılıyorum duymadan yaşamaya alıştım dudak okumayıda ögrendim az biraz ilk günler çok ama çok zordu şimdi pek okadar zoruma gtmyor insan oglu herşeye alışıyo

earnet benimkisi iyimi kötümü bilmiyorum çünkü dedigim gibi onunla duymadıgım için sadece takıyrum hatta ilk pili bittiginde ody. cu arkadaş güldü teste girdim cihazı kontrol etti bu çalışmıyo dedi bende bozuldu zannettimoda hayır pili bitmiş dedi

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

earnet begenilen kullanilan aranan bi marka degil
    sana cihazi veren odyocu olcumune gore vermemis sana gore ayarini yapmamis elnur baksana pil bittigini bile fqarketmiyorsun
    sen iyi markaladan iyi cihazlar dene bence
    bak kac cocugun ol;dugu gibi seyler yaziyorsun sen hastane sureciyle ugrasirken o bebecikler kim bakacak kolay degildir ameliyattan kalkip

Merhaba tekrar.ameliyat olmak kolay değil ve olduktan sonra hemen duyacağım diye garantiside yok.hiç bir doktor garantisini veremez.uzun yıllar bireysel eğitim almak gerekebilir.doğuştan duyamayanlar daha çok zorlu çeker.sonradan olanlar ilk gün alışabilir de.kendi sosyal hayatı,azmi ve bilgi birikimiyle atlatılır.
    facebook'da sessizsiniz adında bi hareket başlattık.bu gruba üye olabilirsiniz.
    pillerden kablolara kadar herşey konuşuluyor.sizler gibi adaylarda grupta mevcut.
    piller ve yedek parçalar cihaz gibi pahalı.sigorta ise ödememekte ısrar ediyor tamamını.
    bunun gibi şeyler içinde girişimlerimize yapıyoruz.

mrb dedigim gibi çok uzak oldugum bir konuydu hiç işitme cihazı görmedim bile başıma gelene kadar ii kötü bilmiyorum cihaz cihazdır diye düşündüm zaten ben çok konuşmuyorum dr olsun ody. olsun cihazcıylada hiç konuşmadım ii ödül felan gösterdi koklear dan sonrada rahatca kullanılır dedi aldık işte başka cihaz da alamam daha bunların taksitini ödüyoruz 2 tane aldık her iki kulak için çocuklara annem bakıyo yaklaşık 2 ay kadar hastanede yattım annem baktı ii ki o var ya olmasaydı allah korusun kim bakacaktı

shukufe
    benim hiç bir tıp insanıyla sorunum olmaz.olamazda lakin
    hacettepenin yönetim kısımında sorunlar oluşmuş bununla uğraşırım.kimse karşıma geçmesinmahkeme konusu bu iş inada bindi.bir de sık sık yargı yoluna gidilirse belki bazı şeyler zorunlu olarak değişebilir.implant konusuna gelince özel eğitimciler ve odyometrisler küçüğe öncelikli implantla duyar listesinin birinci sırasına yazıldılar.ya hani ilerde baba keşke implant takılsaydı derse mahvolurum.bu durumda Allah korusun işler ters giderse bu seferde keşke taktırmasaydın da diyebilir.''Bir Meçhule Yolculuk''pil parasınaa gelince arıza yaparsa koklear bilemiyorum.ben elimden geleni yapacağım öyle sanıyorum ki yıllar geçtikce bazı taşlar yerine oturacak

s.oğlu ile ile neden ilişkili?hastanede bir boşluk oluşmuş nedense küçük çocuklar işitme testi önceleri yapılıyormuş şimdide yapılıyormuş ama randevu neden yok?ne zaman verilecek?kaç ay sonraya verilecek?bilen yok.arkadaşım bundan sebeplenmesinler zaten muayene ve operasyon ücretini alacaklar ya birde şu işitme testinden ücret alırlarsa valla ayıp ederler.yani boşluk oluşmuşken faydalanalım bari gibi olmuş.
    zaten bilgi amaçlıydı.yanlış bir bilgi değil tecrübe edilmiş bir bilgidir.

ecarus senin kaygilarini cocugun icin devinmelerini icim aciyarak cok iyi anliyorum
    dilerim hersey gonlunce olur kucugun iyi bir sekilde duyar kucukten duymamanin ne oldugunu cok iyi biliyorum okulda duymadigim icin bana gicik olan cocuklarin sagir sagir diye arkamdan onumden bagirdiklarini hala hatirlarim herkesler konusurken gulusurken bende biseyler anlarmiyim diye bakindigim bu gun bile aklimda
    okumayi ogrenip gurul gurul okutyupta okudugumun ne oldugunu anlamadigim gunleri cok iyi bilirim
    hayata dyarak baslamasi icin gayret etmeni kosturup paralanmani takdir ediyorum
    ama ne olur cok cok iyi bir doktor elinden yaptir ameliyatini
    yargi margi diye bilim adamlariyle ugrasmaktansa elinden geldigi kadar harcamani kismamani oneririm hacettepede 1 SUBATTANONCEDE PAHALI BIR YERDI kac kere ameliyat oldum benden iyi kimse bilmes
    butun filmler emarlar parayla anestezi parayla oldum hep
    bu seferki ameliyatimi ozelden oldum o da baya pahali oldu ama saglik icin boynumuz kildan inca
    koklear implant icin levent sennaroglu ustune doktor tanimam cok cok basarili bir doktor aldigi paralar helal olsun

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    shukufe
    tercih konusunda hiç düşünmeye gerek yok tek kelimeyle levent bey diyosun.aynı seviyede sadece birkaç tane var.odyologda görevli uzmanlara bu hastanenin başarı oranı kaç dediğimde bizim işitme kaybı çocuğumuz olsa içimiz rahat bir şekilde cem beye güveniriz dediler.levent beyle hepsine toplu pazarlık yaparsak ve anlaşırsak neden olmasın?
    şunuda unutmadan anlatayım bu konu dışında yargı yoluna gideceğim.yani bi kurumu mahkemeye vermeyi düşünüyorum.
    ilk başta bahsettiğin hadiselerde ise tamamen eğitimde eksik olduğumuzu düşünüyorum.
    düşüncelerini ve de deneyimlerini paylaştığın için çok teşekkür ederim.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 5 / 5 İlkİlk 1 2 3 4 5

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı