Koklear implant ameliyatı hakkında bilgisi olan var mı?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.05-2011 15:10
koklear implanta hergun icin en az bir pil harciyorsunuz isitme cihazi icin 15 20 gun gidiyor pil
sen hangi marka model cihaz kullaniyorsun elnur iki bi kablo kopuyor oda pahali
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.05-2011 15:15
SLM shukufe gerçekten sana katılıyorum duymadan yaşamaya alıştım dudak okumayıda ögrendim az biraz ilk günler çok ama çok zordu şimdi pek okadar zoruma gtmyor insan oglu herşeye alışıyo
earnet benimkisi iyimi kötümü bilmiyorum çünkü dedigim gibi onunla duymadıgım için sadece takıyrum hatta ilk pili bittiginde ody. cu arkadaş güldü teste girdim cihazı kontrol etti bu çalışmıyo dedi bende bozuldu zannettim
oda hayır pili bitmiş dedi
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.05-2011 15:21
earnet begenilen kullanilan aranan bi marka degil
sana cihazi veren odyocu olcumune gore vermemis sana gore ayarini yapmamis elnur baksana pil bittigini bile fqarketmiyorsun
sen iyi markaladan iyi cihazlar dene bence
bak kac cocugun ol;dugu gibi seyler yaziyorsun sen hastane sureciyle ugrasirken o bebecikler kim bakacak kolay degildir ameliyattan kalkip
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.05-2011 15:41
Merhaba tekrar.ameliyat olmak kolay değil ve olduktan sonra hemen duyacağım diye garantiside yok.hiç bir doktor garantisini veremez.uzun yıllar bireysel eğitim almak gerekebilir.doğuştan duyamayanlar daha çok zorlu çeker.sonradan olanlar ilk gün alışabilir de.kendi sosyal hayatı,azmi ve bilgi birikimiyle atlatılır.
facebook'da sessizsiniz adında bi hareket başlattık.bu gruba üye olabilirsiniz.
pillerden kablolara kadar herşey konuşuluyor.sizler gibi adaylarda grupta mevcut.
piller ve yedek parçalar cihaz gibi pahalı.sigorta ise ödememekte ısrar ediyor tamamını.
bunun gibi şeyler içinde girişimlerimize yapıyoruz.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.05-2011 11:00
mrb dedigim gibi çok uzak oldugum bir konuydu hiç işitme cihazı görmedim bile başıma gelene kadar ii kötü bilmiyorum cihaz cihazdır diye düşündüm zaten ben çok konuşmuyorum dr olsun ody. olsun cihazcıylada hiç konuşmadım ii ödül felan gösterdi koklear dan sonrada rahatca kullanılır dedi aldık işte başka cihaz da alamam daha bunların taksitini ödüyoruz 2 tane aldık her iki kulak için çocuklara annem bakıyo yaklaşık 2 ay kadar hastanede yattım annem baktı ii ki o var ya olmasaydı allah korusun kim bakacaktı
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.05-2011 20:51
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.05-2011 21:29
ecarus senin kaygilarini cocugun icin devinmelerini icim aciyarak cok iyi anliyorum
dilerim hersey gonlunce olur kucugun iyi bir sekilde duyar kucukten duymamanin ne oldugunu cok iyi biliyorum okulda duymadigim icin bana gicik olan cocuklarin sagir sagir diye arkamdan onumden bagirdiklarini hala hatirlarim herkesler konusurken gulusurken bende biseyler anlarmiyim diye bakindigim bu gun bile aklimda
okumayi ogrenip gurul gurul okutyupta okudugumun ne oldugunu anlamadigim gunleri cok iyi bilirim
hayata dyarak baslamasi icin gayret etmeni kosturup paralanmani takdir ediyorum
ama ne olur cok cok iyi bir doktor elinden yaptir ameliyatini
yargi margi diye bilim adamlariyle ugrasmaktansa elinden geldigi kadar harcamani kismamani oneririm hacettepede 1 SUBATTANONCEDE PAHALI BIR YERDI kac kere ameliyat oldum benden iyi kimse bilmes
butun filmler emarlar parayla anestezi parayla oldum hep
bu seferki ameliyatimi ozelden oldum o da baya pahali oldu ama saglik icin boynumuz kildan inca
koklear implant icin levent sennaroglu ustune doktor tanimam cok cok basarili bir doktor aldigi paralar helal olsun
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 08.05-2011 15:56
shukufe
tercih konusunda hiç düşünmeye gerek yok tek kelimeyle levent bey diyosun.aynı seviyede sadece birkaç tane var.odyologda görevli uzmanlara bu hastanenin başarı oranı kaç dediğimde bizim işitme kaybı çocuğumuz olsa içimiz rahat bir şekilde cem beye güveniriz dediler.levent beyle hepsine toplu pazarlık yaparsak ve anlaşırsak neden olmasın?
şunuda unutmadan anlatayım bu konu dışında yargı yoluna gideceğim.yani bi kurumu mahkemeye vermeyi düşünüyorum.
ilk başta bahsettiğin hadiselerde ise tamamen eğitimde eksik olduğumuzu düşünüyorum.
düşüncelerini ve de deneyimlerini paylaştığın için çok teşekkür ederim.
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları