+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 34 1 2 3 4 5 11 ... SonSon
Toplam 498 mesajın 1-15 arasındakiler
En Son Hangi Kitabı Okudunuz ..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Question En Son Hangi Kitabı Okudunuz ..?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    okurken keşke o dönemde yaşasaydım dediğiniz roman hangisi?

"Ben de Halimce Bedrettin"im adlı kitabı okurken,Şeyh Bedretti"in döneminde yaşamak isterdim...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

En son okuduğum roman Yakup Kadri KARAOSMANOĞLU'nun Kiralık Konak isimli romanıdır.
    O Romanda anlatılan konakta yaşamak isterdim...

Ali Erkan Kavaklı'nın İnsanlık Ayağa Kalk...

Upton SINCLAIR---Kan Dökülecek...

En sonunda Tolstoy'un Diriliş adlı romanını bitirdim..Hayatta en uzun süreli okuduğum kitaptı... Kendimi kınıyorum

Ayşe kulin-umut

İhtiyar Balıkçı-Hevingway

Maeve Binchy'nin italyanca aşk başkadır adlı romanını okudum.Birbirinden habersiz,her biri hayatın farklı zorluklarını yaşamış bir grup irlandalının bir italyanca kursuna yazıldıktan sonra hayatın nasıl değiştiğine ilişkin zamanda ileriye doğru bizi hoş bir değişim yolculuğuna çıkaran,anlatımı sade ama okurken sizi hiç sıkmayan,kolay okunabilir güzel bir romandı.

OLASILIKSIZ
    ADAM FAWER
    bitirmek için yarını beklemiyeceğiniz müthiş bir kitap.elinizden bırakamıyacağınız beyninizi açalıştıran bir kurgusu var.
    tek kusur bana göre,çabuk bitirmeniz gerekiyor.
    ben 3 günde bitirdim 1 gün ara verdim okumaya ertesi gün zorlandım bile.
    yani araverip 3gün sonra ele alırsanız kişiler çok fazla unutursunuz ya da not alın kim kim di?
    allah tan korsan var da kitap okuyabiliyoruz.okula her ay,15 günde bir gelir korsan kitapçımız.
    her kitap 5tl valla alıyorum .ayda ikitane alabiliyorum en azından .
    yoksa zor okumak ayda 2 kitap.

cerrah ve çırak okuduklarım olasılıksız sırada bekliyor

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Elif Şafak -Araf (2. kez okudum)
    Arafta kalan tüm insanlığa sunulur.

İkinci bahar korsan kitap dedin de,Elif şafak'ın Habertürk'teki son köşe yazısında buna dair yazı vardı.Korsan kitaplar kamyonlarca dolusu toplatıılp,Vatan Cad.'deki Emniyet md.'ne götürülmüş.Her yazar kendi kamyonunun başında durmuş.Elif hanım buyrun bu sizin arabanız demiş,polis memuru,güler misin ağlar mısın?Artık orjinalinin tıpkısının aynısı korsan kitap yapabiliyorlarmış,hemde orjinal fiyatına piyasaya sürüyorlarmış.Şu halimize bakın,adamlar bunlarla uğraşacağına ,insanoğluna faydalı işler yapsalar.Hem korsan kitap alıp,hem de orjinal fiyatı,bir dünya para ödersek ne olacak bizim halimiz.Geçen Elif Şafak'ın Aşk isimli kitabın aldım,orjinal parası verdim ama bana hiç öyle gelmedi.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 34 1 2 3 4 5 11 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı