+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 28 / 34 İlkİlk ... 18 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... SonSon
Toplam 498 mesajın 406-420 arasındakiler
En Son Hangi Kitabı Okudunuz ..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Jersy Kosinski-Boyalı Kuş,

Okumaya başlamadan ilk sayfalarda yazarın hayatını okuduğumda öyküyü az çok tahmin edebilmiştim..Kitaptaki çocuk birebir olmasa da yazarın çocukluğuna benziyor.ıı.Dünya Savaşı,Nazi Almanyası ,Yahudi Soykırımı...Vahşet,farklı olanı dışlama,eziyet...Anlatım dili çok ağır,okurken o zavallı çocuğu çekip kitaptan kurtarasınız geliyor...Abartmıyorum bi ara bu kitap kabusum bile olduBitirdiğimde yazarla öyküyü o kadar özdeşleştirdim ki; e kaleme aldığı hikayelerin karakterlerinin hissiyatını anlamak için banyoda kafasına naylon torba geçirerek intihar eden psikopattan ne beklenebilirdi ki!
    Okumayın,tavsiye etmiyorum

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Ayşe Kulin'in Gizli Anların Yolcusu

Kitap çok farklı bir kurguyla örülmüş..İlginç bir kitap..
    İnsan hayatlarının farklı yüzlerini görmek ve ne hissettiklerini anlayabilmek için iyi bir kitap..

Elif ŞAFAK
    MAHREM

Elif bu sefer hayal kırıklığı yaratıyor. diğer kitaplarının büyüsüne kapılanlar bu kitapla tatlı bir düşten uyanıp gerçek yaşama düşüyor resmen. kitap beni bir türlü içine alamadı çok zorlandım okurken.........

İskender Pala-OD,

Bir Yunus Romanı..Ah yunus,bizim Yunus,odunun oduna yanan Yunus...
    Emine Işınsu'nun romanını(Bir Ben Vardır Bende Benden İçeri)da okumuştum,Od'u okurken başlarda bilgi farklılıkları kafamı karıştırır gibi oldu ama sonra kitabın bilgi amaçlı değil tamamen yazarın kendi kurgusu olduğunu anlayınca kaptırdım kendimi,bir solukta okudum..Tavsiyemdir,okuyun!

Lüsyen'i okudum... Dün akşam bitti hatta. Edebiyatın ta kendisine ilgi duyanların daha çok zevk alabileceğine inandığım bir eser... Tarhan'ı öğrenciliğimde çok hafife almışım. Bunun nedeni de sanırım bizi yönlendiren hocalarımızdı. Onun hakkında ve hayatı hakkında enteresan bilgiler edindim. Hoş kitap vesselam...

Cemil Meriç - Jurnal
    Cilt-2 (1966-1983)

Sabahattin Ali'nin İçimizdeki Şeytan

İnsanın ruhsal buhranlarınının sorumluluğunu farkında olmadan içindeki şeytana atarak sorunluluktan kaçmanın ilginç bir yorumu..

Açlık Oyunları Serisi

Açlık Oyunları 1
    Ateşi Yakalamak 2
    Alaycı Kuş 3

- Suzanne Collins

Zülfü Livaneli 'nin Serenad'ını okudum.

Sürükleyiciliğine diyecek yok , konusu hoş ve akıcı bir roman. Kitabın baş kahramanı olan bir kadın gözüyle anlatılmış hikaye ve bana göre yazar biraz yetersiz kalmış kadın karekteriyle bütünleşmekte. Erkek romancılarda malesef böyle bir sorun var. Kadın gözüyle merak ettiğim ayrıntılar es geçilmiş gibi geldi bana. Zülfü Livaneli siyasi at gözlüğünden çıkamamış bakış açısı olarak. Satır aralarındaki bazı küçümser üslup dikkatimden kaçmadı. Babannenin Ermeni olması ve yaşadıkları, anneannenin buna karşılık Kırım Türkü olması (mavi alay olayı) biraz zorlama olmuş , eşitliği yakalayım derken biraz taraf bir duruş sergilemiş roman kahramanının aracılığı ile ve diğer hikayeyi anlatırken yüzeysel kalmış. Çok derinliği olan tarihi mevzular bunlar. Kırım Türklerinin yaşadığı soykırım 3-5 cümle ile geçiştirilmiş. Son olarak ; Kitabın esas kahramanları Max ve Nadia'nın hikayesi etkileyici ve dramatikti gerçekten.
    Benim eleştirilerim böyle, genel olarak baktığımda kitabı sevdim diyebilirim tavsiye ederim okumanızı .

Oğuz Atay-Korkuyu Beklerken,

Yazarın sekiz hikayesinden oluşan kitap pek sürükleyemedi beni...Ancak hikayeler güzel..Her biri sıradan insanların yaşamlarından kesitlerin sunulduğu ustaca kaleme alınmış hikayeler bunlar...Yaşamlar sıradan ama yazar öyle bir anlatım sunuyor ki ,hikayedeki silik şahsiyet beklemediğiniz bir anda tek bir hamleyle sizi etkileyebiliyor)Özellikle 'Beyaz Mantolu Adam' beni çok etkiledi..Kitaba ad olan hikaye,Korkuyu Beklerken,'in kahramanına da çok acıdım
    Tavsiyemdir.

Tarık Buğra - Küçük Ağa

Herşeyin Bir Anlamı Var /Kemal Sayar

Terapileri,gözlemleri,ülkemiz insanlarına has olayları incelikle ortaya koyduğu hoş bir kitap..

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    şuan saide kuds'un kimya hatunu okuyorum.okurkende sanki o dönemde yaşıyor gibi kendimi kaptırdım.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 28 / 34 İlkİlk ... 18 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı