Sıradan emekli maaşı artışlarında etkileniyorsa, bu düzenlemede de etkiler diye düşünüyorum.
|
|
|
|
Sıradan emekli maaşı artışlarında etkileniyorsa, bu düzenlemede de etkiler diye düşünüyorum.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
bizim muhasebeciye sordum maaş,larında artırılacgını söyledi bekleyim görecez artk![]()
inşallah biraz artarda rahatlarız. hakkımızda hayırlısı. eger bir bilgi edinirsek burdan paylaşalım..
arkadaşlar az önce haberlerde izledim. intibak yasası tüm bagkur ve ssk emeklilerini , malülük maşını kapsıyormuş....
selamlar cıkacak olan intibak yasaı bende yararlanacakmıyım acaba ben surekli işgöremzlik maaşi alıyorum
Bence yararlanacaklardır. Sonuçta bu da bir nevi emeklilik..
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
iş görememezlik maaşı 3 aylık özürlü maaşımı oluyor yani 2022 beni bilgilendirimisini oturan boğa tşk
şevket sürekli iş göremzlik maaaşı iş kazası sonucu en az % 10 özürlü kalanlara baglanan maaştır.
sevket kardes 2022 maasının ne anlama geldıgını bılmıyormusun %40 ve uzerınde engelı olan herkes sosyal guvencesı olmayanlar bu maası alırlar ıs goremezlık maasını saglamken ıs kazası gecırenler vucutlarında enaz %10 ve uzerınde sakatlık olusursa her ay ısgoremezlık aylıgı alırlar bu kısıler bır ısyerınde calıssa bıle omur boyu bu maası alırlar calısamadıkları zamanda sosyal guvencesı olmasa bıle bu aylıgı aldıkları ıcın ssk hızmetlerınden yararlanırlar 2022 maası alanlar gıbı
Bağkur değil ssk emeklileri sadece
bende malülen işci emeklisiyim işkazası gecirdim %70 aylık balama oranım var sigortasız calışıyordum dava açtım kazandım 920 tl alıyorum arada 860 tl alıyorum anlamadım neden + intibak bizlere ugricakmı 1998 de emekli oldum tşk.
Evet, 2000 öncesinde emekli olanlara kademeli olarak uygulanacak bu yasa.