+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 20 mesajın 1-15 arasındakiler
İş kazası geçirdim ve sol gözümü kaybettim. Ne kadar iş göremezlik geliri alırım?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart İş kazası geçirdim ve sol gözümü kaybettim. Ne kadar iş göremezlik geliri alırım?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    selam bana yardımcı olarsanız cok sevınırım.

ben 1 kasım 2008 de istanbulda iş kazası sonucu sol gozumu kaybettım. iş veren iş kazası degıldır dıye yalanlamıs ama dun heyet sonucu iş kazası oldugu ispatlandı.
    istanbul gazıosmanpasa sgk cagırıyorlar benı hasaneye gondereceklermıs
    burda bana nasıl bı rapor verırler ve yuzde kac iş gormez raporu alabılırım ve maas ne kadar alırım..

ayrıca o zamanlar hem ssk hem mahkemeye verdım mahkemem devam edıyor lutfen yardımcı olun sımdıden cok tesskur ederım

Sol göz tamamen görmüyorsa, diğer gözde hiç bir sorun yoksa, %35 oranında rapor verilecek size.

Ne kadar sürekli iş göremezlik geliri bağlanacağı, kaza zamanında kaç lira aylık aldığınıza bağlı?

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

cok tsk ederım cvbınız ıcın. kaza zamanında aldıgım maas 1200tl idi ama sıgortaya yatırılan para 630 tl yatırıyoırlardı.buna gore ne kadar maas baglanır

300-350 TL gibi bi gelir bağlanır diye tahmin ediyorum (formülü belli bir hesap için tahminde bulunuyor olmak saçma tabii; ama ne yapayım, hesap işlerinden hiç hiç anlamam).

iş kazası yapmıstım ıkı yıl once sımdı sosyal guvenlık kurumundan beni hasaneye gondereceklermiş iş gormezlık ıcın rapor alcam da sımdı bu muayene ıcın benden para alınıyormu yanı ucertılımı bılgını9z varmı

hayır alınmıyor bende aldım zaten sgk dan sana verilecek hastahaneye sevk yazısının altında ücret alınmayacağı not olarak belirtiliyor.sadece ona dikkat et bendende istediler bende altındaki notu oku diyince pardon görmedim dedi hastahanedeki memur.

tsk ederım kardesım...hastaneye gonderdıler heyete gırdım gecenlerde.. muayne felan yaptılar sonra tamam sen gıt bız sosyal guvenlık kurumuna gonderırz dedıler.ben ne kadar rapor aldıgımı nasıl ogrenebılırım.bırde ıs gormezlık belgesı hazırladılar ssg o rapor bıze ulasınca sana odeme yapcaz dedı tahmınen ne kadar odeme yapcakalr dosyamın takıbını nasıl yapcam.

banada aynısı denildi hastahaneden bunu herhalde sgk işkazası bölümünden takip edecğiz bende senle aynı aşamadayım.

gecmıs olsun sukru kardes.bu konuyla bı bılgın olursa benıde aydınlatırsan sevınırım

arkadaslar ben heyete girdim ama ne kadar rapor verdıklerını bılmıyorum bunu nasıl ogrenebılırım ?*?

Sağlık raporu ile ilgilenen memura bi çay ısmarlayın

slm bende 1kasım 2008 de iş kazası gecırdım fakat 10 aralık 2010 tarıhınde ıs kazası oldugu tesıpt edıldı heyete gırdım ssg bana raporun bıze gelınce sana odeme yapcaz dedı sonra malulıyetıne gıdılecek dedı 2 hafta oldu ses soluk yok ne yapabılırım

merhaba arkadaşlar bende 01/10/2004 iş kazası geçirdim bir yıl rapor aldım 2005 ten bu yana
    ssk beni adıyamana rapora gönderdi ücretli o raporu aldım ardından üniversite hastanesine bu süre zarfında iki ayda bir rapora gönderdiler gerekçe raporlar çelişkili ilk aldığım % 28 daha sonra bu rapor oranı 19-18-17 kadar düştü
    yıl 2011 bağlanan maaş 110 lira
    ilk maaaşı 24 ocakta alacağım

ne kadar size faydalı bir şey olur bilemem

benim iş kazası idi inşaatta düştüm

sizlerin durumu sadece iş kazası ise allah yardımcınız olsun ama iş kazası fakat trafik kazası ise ordanda tazminat hakkınız var selamlar saygılar

170 numaralı sgk telefonunu arayıp evrağınızın hangi aşamada olduğunu öğrenmeye çalışın.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    merhaba mağdur arkadaşlar anlaşılan sgk dan çok çekeceksiniz sayın oturan boğa 170i arayın demiş ordan bir yere ulaşılmaz sağlıklı bilgi alamazsınız yapmanız gereken postaneye gideceksiniz 1 tl karşılığında e devlet şifresi alacaksınız ordan sisteme gireceksiniz işleminiz ne aşamada hepsini göreceksiniz selamlar saygılar iyi akşamlar

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı